Konu: Mark Tumber, oyuncu şikayeti  (Okunma sayısı 148 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.02.2021 16:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mark Tumber @Mcan05

Olaya dahil olan şahit karakter adı: David Grasso, Christopher Fischetti @viekens @WizAyboLife

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mekanımızın önünde arkadaşlarım ile rol yapıyordum, bir anda bir aracın üstümüze doğru geldiğini gördüm kenara kaçtım ve kişi aracıyla park halindeki aracıma çarptı. Bende role devam ederek adama yardım etmek amacıyla aracından indirmeye çalıştım. Fakat kişi bir anda bayılıp 3 saniyede ayılmasıyla beraber, verdiğim emote bile bakmadan gaza basıp gitti. PM'den emote verdiğimi belirttiğimde ise yanımda olduğu sırada bile bana yalan söyleyip "Sen emote'yi verdiğinde ben basıp gitmiştim." gibisinden bir cümle kurdu. Bende daha fazla üstelemek istemedim, normalde çok sabırlı bir insanımdır. Şu zamana kadar her oyuncu için anlayışlı olmuşumdur, şikayet açtığım çok nadir anlar vardır toplasanız bir elin parmağını geçmezler fakat benimde artık zoruma gitmeye başladı bu durum. Biz size şikayet açmıyoruz, size destek olmak istiyoruz diye bize bu kadar kötü davranmayın.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Burada şahıs ile yaptığımız rolün chatlogu var, zaten kişi bayılıyor 20 saniyede ayılıyor, normalde 20 saniyede bir trafik kazasında ayılan birisi varsa bilgilendirin lütfen beni, ardından kişiye yardım etmek için aracından indirmeye çalışıyoruz ve kişiye emoteyi verdikten sonra /dene komutunu yazmama izin vermeden direk bi' şey yazıp hemen kaçıp gidiyor. Hadi gidiyorsun güzel oyuncu, neden role giriyorsun bizimle. Yanlış anlaşılmasın bizim kapımız tüm rol yapmak isteyen, rol öğrenmek isteyen herkese açık fakat cidden insanında bir top limiti var.

Ardından, bende bir insan olduğum için çok fazla yaptığı role karşın diyaloga girmemeye ve sinirimi dindirmeye çalışmak için şahısa o anlık uslübum ile konuşmaya giriyorum ve en sonunda kişiden lafı yiyip susuyorum. Güzel oyuncu, ben senin askerlik arkadaşın değilim, bende oyuncuyum burada. Ortak Nezaket diye bir kural var. Kişiyle kurduğum diyalog da "Hadi siye" diyor.

Ek açıklamalar(varsa): Ufak bir olay olarak görülmesi normal fakat bu sunucunun V1 döneminden beri bulunan bir insanım, herkese iyimser ve yardım etmek için el uzatan birisiyim, karşılığında ise bu tarz insanların platformda bu denli laflarına maaruz kalmak hoşuma gitmiyor, bardağı taşıran son damla sen oldun güzel oyuncu. Kişinin gerekli cezayı almasını istiyorum, acilende Kuralları tekrardan gözden geçirmeli.

Kurallar;
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=189.0#post_on

« Son Düzenleme: 17.02.2021 22:38 Aureus »

#1 - 17.02.2021 16:34
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 17.02.2021 17:01
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 19.02.2021 16:36
@Mcan05 24 Saat içerisinde savunmanızı yapın.

#4 - 23.02.2021 15:13
Merhaba,

Mark Tumber karakteri, Ortak Nezaket kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.