Konu: [17.02.2021]Sergey_Schwanhild | Mixing  (Okunma sayısı 154 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.02.2021 00:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sergey_Schwanhild @BenitaXv2

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gerek yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM ve Mixing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sohbete bakarsanız mekanı basıyorlar ve mekanın konumunu Cruz_Lee PM'den yazıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

[/quote]

Ek açıklamalar(varsa): İhlalleri gayet açık ve net. İyi forumlar.

« Son Düzenleme: 17.02.2021 15:29 Caillaus »

#1 - 17.02.2021 01:04
Düşen kişi Vasilli Morozov ama şikayet açan kişi sensin saçma kaç kere savunma yapıcam dm yok sıkıp video yaparken hoş sonra biz gelip sizi düşürünce abi bunlar dm atıyor abi şikayet açmaktan sıkıldım abi şöyle abi böyle olmaz ama böyle  :)

Olayı en baştan anlatıyorum Cruz Lee ve Andrey Novikov adlı oyuncular ıc olarak birlik üyem ve rolsel olarak dostlarım birlikte rol yaptığımızın kanıtını atıyorum.

Cruz Lee ve Andrey ile rol yaptıgımın kanıtı :

Ben arkadaşlarımın ıc olarak intikamını aldım bunda bir şuç yok dm atmadım ayrıca düşen kişi tarafından şikayet açılırsa güzel olur senin bir alakan yok sana ateş edilmedi.

#2 - 17.02.2021 01:04
bize sıktıklarının kanıtı

#3 - 17.02.2021 01:29
Kanka hani dm attıydık noldu bak kendi kendinizi ifşaladınız resmen bize sıkıyorsunuz :D

Sence dm mi atmışım :?  8)

#4 - 17.02.2021 01:31
Düşen kişi Vasilli Morozov ama şikayet açan kişi sensin saçma kaç kere savunma yapıcam dm yok sıkıp video yaparken hoş sonra biz gelip sizi düşürünce abi bunlar dm atıyor abi şikayet açmaktan sıkıldım abi şöyle abi böyle olmaz ama böyle  :)

Olayı en baştan anlatıyorum Cruz Lee ve Andrey Novikov adlı oyuncular ıc olarak birlik üyem ve rolsel olarak dostlarım birlikte rol yaptığımızın kanıtını atıyorum.

Cruz Lee ve Andrey ile rol yaptıgımın kanıtı :

Ben arkadaşlarımın ıc olarak intikamını aldım bunda bir şuç yok dm atmadım ayrıca düşen kişi tarafından şikayet açılırsa güzel olur senin bir alakan yok sana ateş edilmedi.
Açık açık mixing yapıyorsun, ortak nezaketini bozmaya devam et süpersin, çok yakında #DMCISERGEYBANLANDI

#5 - 17.02.2021 01:33
Kanka hani dm attıydık noldu bak kendi kendinizi ifşaladınız resmen bize sıkıyorsunuz :D

Sence dm mi atmışım :?  8)
On dakika öncesini de paylaş "AHA OROSPU EVLATLARINI ARARKEN BULDUK" dediğin yerleri. :garip:

#6 - 17.02.2021 15:58
Merhaba,

Cruz_Lee&Sergey_Schwanhild karakterleri, Mixing kapsamında cezalandırılacaklar.

Şikayet kapatıldı.