Öncelikle iyi forumlar. Yapılan şuçlamaları kabul etmiyorum
Lodius adlı arkadaşın şikayetine yaptığım savunma aşşağıda bulunmakta.
(Daha fazla açıklamaya gerek yok, yapılan roller ortada. Kurtlar vadisi ayaklarında Rus rolü yapan arkadaşların ne yaptığını anlamak zor... Benim mekanımda benden fear yapmamı bekliyorlar. Neyse, denilecek bir şey yok. Her şey açık bir şekilde ortada, rol bilgileri sorgulanabilir.)
(Zetnikovlar mekanımıza geliyor ve bize mekan açılış daveti veriyor sonra biz davet üzerine gidip mekanlarına rol yapıyoruz orda bulunan düşmanlarımızla atışıyoruz ve sen gelip bize ben "Kaptanım vb gibi roller yaparak mekan benim diyorsun biz orda tam 12 kişiyiz ve silahlıyız ayrıca sizin hiç bir şekilde sistem ve hood onayınız yok biz size karşı orda Fear Rp yapmak zorunda değiliz.)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MoressaTheGreat adlı arkadaşın şikayetine yaptığım savunma aşşağıda bulunmakta.
Öncelikle kimseye dm atmadık size sıkmadık orda emote vermemizin sebebi Vasilli Morozov adlı arkadaşın birliği ile düşman olmamız siz sadece geçerken chatte ss alıp şikayet açmışsınız biz size sıkmadık kanıtınız da yok.
ve ayrıca sabah mekanıma gelip beni tehtit ettin

Chatte bakarsanız şahıs beni tehtid ediyor ve bölgeden uzaklaşıyor.
şahsın attığı ssle bu ss aynı tarihte ve aynı bölgede çekildi o bölgede aktif çatışma vardı

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Caillaus adlı arkadaşın şikayetine yaptığım savunma aşşağıda bulunmakta.
Vasili morozov "Çınar Akbıyık" adlı arkadaş Cruz Lee ve Andrey Novikov adında birlik üyelerimi düşürüp bize savaş açıyor kişilerle dost oluduğumun kanıtını atıyorum.

Şikayette eklenen herkesle dostum ve bu arkadaş dostlarıma sıkarak bize savaş açıyor bize sıktıklarının kanıtını atıyorum.