Konu: [16.02.2021] Sergey_Schwanhild - Vladislav_Schwanhild - Dimitriy_Novikov  (Okunma sayısı 494 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.02.2021 21:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sergey_Schwanhild @BenitaXv2  - Vladislav_Schwanhild @PerSeus - Dimitriy_Novikov @egeahinbey

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rovshan_Yakovlev @Lodius Vladimir Yengalychev - @Rexha - Ageykin Bolshakov @memistheking

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde bulunuyor. ( 14.02.2021 - 16.02.2021 )

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yeni açılan oluşumlar, tanıtımları onaylandıktan itibaren 10 gün boyunca agresif rollere dahil olamaz, kendilerine de agresif rol yapılamaz. (İki birlik lideri anlaşırsa kural geçersiz sayılır)

Hiçbir birlik liderine karşı utandırıcı, küçük düşürecek rol yapılamaz. (Yüzüne tükürmek, üzerine idrar boşaltmak, "ben şöyleyim, böyleyim" diye kendini aşağılatıcı şekilde zorla bağırmasını sağlamak ve tasma takmak gibi bir çok rol engeli vardır.)
-
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 14.02.2021 tarihinde "Rus gecesi" olarak adlandırdığımız rolümüzde katılım sağlandı, diğer birliklere de özellikle Rus birlikler olmasıyla yükümlü olup IC olarak davetiye verildi. Akşama doğru rollerin başlamasıyla beraberinde birliğimde yönetici olarak rol yapan Rovshan_Yakolev karakteri kapının önünde dururken yaptığımız ve gerçekleştirdiğimiz aktif rol bölgesinde IC olarak düşürülmeye oynanmış, üstelik olarak DM ve anlaşmasız yumruklaşma rollerine girişim sağlanmış. Dragunov birliğinin gerekli olarak yetkilileriyle gerek IC, gerek OOC olarak tavrımı koyup DM olarak, agresif olarak rol yapılmayacağını ve hatta illegal rol yasağımızın bulunduğunu da belirttim. Arkadaşlarım Dragunov yetkilileri bunu onaylayıp uzlaşmacı tavırlarımdan dolayı teşekkür ettiler. Sergey ve Vladislav karakteriyle birliğimdeki kaptan rolü yapan arkadaşım Rovshan için görüşmeye gittim. Direk agresif rol sergileyip bana IC olarak küfürler sağladılar. Prestnikov birliği ile yaptıkları sorun beni ilgilendirmezken ve ben yanlış bir rol sağlamamışken birliklerimiz ve rollerimiz sırf ters düşmesin diye uzlaşma rolü yapmaya çalıştım. Dinletemediğimden dolayı beni de illegal role sürüklemeye çalıştılar. Emotelerde ve ekran görüntülerinde gördüğünüz gibi ben ve birliğim adına bu durumlardan rahatsızlık duyduk, eğer kural ihlâli olarak bir yanlışları varsa yönetimin ivedi şekilde bu olaya el atmasını, yönetimin karar vermesini talep ediyorum. Herkese iyi forumlar, iyi roller dilerim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yönetim kararına bırakılır, iyi forumlar.

« Son Düzenleme: 16.02.2021 21:55 MoressaTheGreat »

#1 - 16.02.2021 21:56
Şahitliğimi onaylıyorum, kişilerin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum. İyi forumlar.

#2 - 16.02.2021 21:58
Daha fazla açıklamaya gerek yok, yapılan roller ortada. Kurtlar vadisi ayaklarında Rus rolü yapan arkadaşların ne yaptığını anlamak zor... Benim mekanımda benden fear yapmamı bekliyorlar. Neyse, denilecek bir şey yok. Her şey açık bir şekilde ortada, rol bilgileri sorgulanabilir.  :)

#3 - 16.02.2021 23:06
Merhaba olayla şöyle gerçekleşti Adam bana mekanında sorun çıkarmayacaksın dedi ve Mekan zetnikovların adamın Zetnikovlardan olduğunu bilmiyordum ve Bundan dolayı böyle bi role giriştik Kişilerden özür diliyorum Ayrıca karakterime NC Atıım oraya bakılırsa Adım Dmitriy olarak gözüküyor.

#4 - 16.02.2021 23:09
Üstelik bazı rollerde Ben yoktum Ceza verilecekse Hafifleterek verilmesini talep ediyorum.

#5 - 16.02.2021 23:22
Merhaba olayla şöyle gerçekleşti Adam bana mekanında sorun çıkarmayacaksın dedi ve Mekan zetnikovların adamın Zetnikovlardan olduğunu bilmiyordum ve Bundan dolayı böyle bi role giriştik Kişilerden özür diliyorum Ayrıca karakterime NC Atıım oraya bakılırsa Adım Dmitriy olarak gözüküyor.

Eski karakteriniz Dmitry_Novikov ve şimdi yeni karakterinizin değiştiğini görerek bir harf ile intihar rolü gerçekleştirip yeni karaktere geçmişsiniz. Bu biraz rol dışı kavram değil midir?

#6 - 16.02.2021 23:38
Öncelikle iyi forumlar.  Yapılan şuçlamaları kabul etmiyorum

Lodius adlı arkadaşın şikayetine yaptığım savunma aşşağıda bulunmakta.

(Daha fazla açıklamaya gerek yok, yapılan roller ortada. Kurtlar vadisi ayaklarında Rus rolü yapan arkadaşların ne yaptığını anlamak zor... Benim mekanımda benden fear yapmamı bekliyorlar. Neyse, denilecek bir şey yok. Her şey açık bir şekilde ortada, rol bilgileri sorgulanabilir.)

(Zetnikovlar mekanımıza geliyor ve bize mekan açılış daveti veriyor sonra biz davet üzerine gidip mekanlarına rol yapıyoruz orda bulunan düşmanlarımızla atışıyoruz ve sen gelip bize ben "Kaptanım vb gibi roller yaparak mekan benim diyorsun biz orda tam 12 kişiyiz ve silahlıyız ayrıca sizin hiç bir şekilde sistem ve hood onayınız yok biz size karşı orda Fear Rp yapmak zorunda değiliz.)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MoressaTheGreat adlı arkadaşın şikayetine yaptığım savunma aşşağıda bulunmakta.

Öncelikle kimseye dm atmadık size sıkmadık orda emote vermemizin sebebi Vasilli Morozov adlı arkadaşın birliği ile düşman olmamız siz sadece geçerken chatte ss alıp şikayet açmışsınız biz size sıkmadık kanıtınız da yok.

ve ayrıca sabah mekanıma gelip beni tehtit ettin
Chatte bakarsanız  şahıs beni tehtid ediyor ve bölgeden uzaklaşıyor.

şahsın attığı ssle bu ss aynı tarihte ve aynı bölgede çekildi o bölgede aktif çatışma vardı

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Caillaus adlı arkadaşın şikayetine yaptığım savunma aşşağıda bulunmakta.

Vasili morozov "Çınar Akbıyık" adlı arkadaş Cruz Lee ve Andrey Novikov adında birlik üyelerimi düşürüp bize savaş açıyor kişilerle dost oluduğumun kanıtını atıyorum.

Şikayette eklenen herkesle dostum ve bu arkadaş dostlarıma sıkarak bize savaş açıyor bize sıktıklarının kanıtını atıyorum.

#7 - 16.02.2021 23:41

Eski karakteriniz Dmitry_Novikov ve şimdi yeni karakterinizin değiştiğini görerek bir harf ile intihar rolü gerçekleştirip yeni karaktere geçmişsiniz. Bu biraz rol dışı kavram değil midir?
Tabiki öyle fakat o rolleri sildik silmemizin sebebi ise Soyismimin sunucuda kabul edilmemesinden kaynaklıdır

#8 - 17.02.2021 00:39
@MoressaTheGreat şikayete Mixing'de ekleyebilirsin bence, kendi kendilerini ifşa etmişler. :)

Bu da ayrı bir güzel :)

Kimsenin ifşa olduğu yok şahsa ıc olarak hiç bir rolün cevapını vermedim ayrıca sana sıkmadık ne bu kuyruk acısı ?XD

#9 - 17.02.2021 00:49
Ben Cruz Lee adlı arkadaşa mekanın yerini sormadım ayrıca hemen alt tarafınızda bana ait olan bir mekan var boşuna yalan söyleme dostum bunu biliyorsunuz gerekirse mekanın ss alıp atarım :D

Daha fazla ileti atma gerekyok ben savunmamı yaptım uzatma.