Konu: Konu Kilit  (Okunma sayısı 230 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3CQ

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#0 - 16.02.2021 09:07
Anlaşma yapıldı. Konu kilit.
« Son Düzenleme: 16.02.2021 18:43 AtLorD »

#1 - 16.02.2021 10:49
Selamlar, kendi adıma savunma yapıyorum; öncelikle, şikayetin üzerinden saatler geçmiş yeni mi açmaya karar verdin, neyse sorgulamayalım. Ortada CR'lik bir olay yok, kaza oldu direkt araçtan inildi, rolü oldu sonrasında, Deonn karakterini çağırdım paranı istedi senden. Olay bu kadar, benim tarafımdan.

3CQ

*
#2 - 16.02.2021 12:04
Selamlar, kendi adıma savunma yapıyorum; öncelikle, şikayetin üzerinden saatler geçmiş yeni mi açmaya karar verdin, neyse sorgulamayalım. Ortada CR'lik bir olay yok, kaza oldu direkt araçtan inildi, rolü oldu sonrasında, Deonn karakterini çağırdım paranı istedi senden. Olay bu kadar, benim tarafımdan.
Bitti gittilik olay değil ki bu. Sen gerçek hayatta kaza yapınca adam sana 100 dolar vermedi diye o kadar işkence çektirilir mi? Biraz gerçekçi düşünmeni istiyorum. :)

3CQ

*
#3 - 16.02.2021 12:06
Ayrıca şikayeti açamadım çünkü PC başında değildim rolden sonra bunda bir sakınca olduğunu göremiyorum. Açıkçası Garrell yani sen zaten çok dahil olmadın senin sadece CR yaptığını düşünüyorum. Agresif rolden jail yemen biraz anlamsız olabilir.

#4 - 16.02.2021 12:10
Benim ne alakam var diye başlamak istiyorum ben bisikletimle oradan geçiyordum birliğimdeki adamları gördüm indim be sana baktım sonra bidiklete bindim sana birşey yapmadım dokunmadım sahi alakam yok yani şikayetle.

#5 - 16.02.2021 12:49
Ayrıca şikayeti açamadım çünkü PC başında değildim rolden sonra bunda bir sakınca olduğunu göremiyorum. Açıkçası Garrell yani sen zaten çok dahil olmadın senin sadece CR yaptığını düşünüyorum. Agresif rolden jail yemen biraz anlamsız olabilir.
CR mi, cr ile alakası yok. Kaza rolü oldu kaza rolü yüzünden şikayete cr olarak beni eklemen...savunmam bu kadar
« Son Düzenleme: 16.02.2021 12:53 Lordus »

3CQ

*
#6 - 16.02.2021 13:39
Benim ne alakam var diye başlamak istiyorum ben bisikletimle oradan geçiyordum birliğimdeki adamları gördüm indim be sana baktım sonra bidiklete bindim sana birşey yapmadım dokunmadım sahi alakam yok yani şikayetle.
Kafamın dibinde dans ettin...

3CQ

*
#7 - 16.02.2021 13:41
Ayrıca sizden bir şey rica edeceğim, lütfen Deon ve Laymore'ada bildirirseniz bu şikayeti kendilerininde savunma yapması lazım. :)

#8 - 16.02.2021 15:20
Kaza rolünde senden para istediğimiz zaman üç kişinin arasında FEAR-RP yapacağın yerde kaçmayı tercih ettin. O yeri SS almamışım ama bunu inkar etmeyeceğini düşünüyorum. Ayrıca Garrell karakteri role daha sonradan dahil olmadı, hep bizimleydi. Olay anında oradaydı, alt tarafa bırakacağım SS'e bakarak bunu doğrulayabilirsin.

Sana saldırmayacaktık, düzgünce tekrardan hasarımızın parasını isteyecektik fakat kapıya tekme vurarak beni düşürmeye çalıştın. Yani sana saldırmamızın sebebi tamamen bu. Alta bırakacağım SS'e bakıldığı zaman o tekme atma emotesinden sonra sana saldırdığımız görülebilir.

Deon karakteri ise seni aracına kadar sürüklüyor ve parasını istemeye devam ediyor. Bunda da bir sıkıntı göremiyorum.

3CQ

*
#9 - 16.02.2021 18:38
Kapının dibindeydin kapıya tekme atınca doğal olarak sana çarparacaktı. Ama siz yüz dolar için daha baştan böyle hareketler yaptığınız için kaçtım ve tekme attım kapıya. Şokta diye /do verdim siz hala can acıtmaya çalıştığınız için bu durum yaşandı. Ayrıca Garrell baştan roldeymiş  farkında değilim kusura bakmayın. (dalgınlık)