Konu: [15.02.2021] Lux Pand  (Okunma sayısı 256 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.02.2021 06:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lux Pand, @crnqu

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.02.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car ram, non-rp driving

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben polislerden kaçarken kendisi durduk yere yüksek hızla bana önden çarptı. Sebebini bilmiyorum fakat videoyu izlediğinizde bilerek yaptığını fark edeceksinizdir. Bu hareketi dolayısıyla arabam oldukça fazla hasar aldı ve polisler de ufak bir dokundurarak aracımı bozdu, yakalandım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Lux Pand'ın yaptığı bu ihlal yüzünden yakalandım ve aracım çekilip yaklaşık 10k ceza yazıldı, bunlar silinirse güzel olur.

#1 - 15.02.2021 15:40
Video'nun devamını izlerseniz bir süre orda bekledim ve hani rol yapıcakdım, ancak kişi sanki arabasına kuş çarpmış gibi haraketler yapınca yoluma devam ettim. Kişinin powergaming'den ceza almasını talep ediyorum. Orda bir anlık bilgisayarım dondu ki ben rolü durdurmak istemedim.

#2 - 15.02.2021 17:48
Video'nun devamını izlerseniz bir süre orda bekledim ve hani rol yapıcakdım, ancak kişi sanki arabasına kuş çarpmış gibi haraketler yapınca yoluma devam ettim. Kişinin powergaming'den ceza almasını talep ediyorum. Orda bir anlık bilgisayarım dondu ki ben rolü durdurmak istemedim.
bro bilgisayarın donunca araba niye önüme kırıyor anlamadım belli ki sabah saatlerinde canın sıkılmış şuna bi çarpıyım demişsin hani bunun neyinin rolünü yapmamı bekliyorsun en az 160la önden girmişsin bana ck mı edeyim karakterimi
bak bunun rolünü yaparsak ortaya çıkacak manzara aşağı yukarı şu şekilde
gerçekçi  değil ve /do sarsıldım, "Hu-h." yazıp devam etmelik bir kaza değil yani
« Son Düzenleme: 15.02.2021 18:05 arkan »

#3 - 15.02.2021 18:21
Videonun devamını izlerseniz demişsin, gel izleyelim. Tam bir dakika sonra bana tekrar çarpmaya çalışıyorsun.

#4 - 15.02.2021 20:19

#5 - 16.02.2021 13:34
Birincisini kaza sayabilir ve rolde o anlık olmuş diyebilirdik, lakin ikinci videoda işin kasti olma boyutu oldukça açık.

Car Ramming kapsamında cezai işlem görecek.