Konu: Alex_Rosse| Revenge kill ihlali,NON-RP,Hatalı /do kullanımı  (Okunma sayısı 176 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

veo

*
v3 Oyuncusu 2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#0 - 14.02.2021 19:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alex_Rosse - @Gamess

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kyle_Lennard - @hasanarslan

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14/02/2021 - 18.55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Revenge kill kuralı,NON-RP,Hatalı /do kullanımı

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hapishanedeyken arkadaşla brawl attık ve brawldan önce de gücüm az gibi komik şeyler söyledi icden(ilk o emote verip saldırdı,ben emote vermedim ilk o saldırdığı için sonra kural ihlali yapıyorsun dedi)sonra ben bu arkadaşı bayılttım.Ardından kalkar kalkmaz yanımda geldi /me'den shotgun çıkarır gibi komik emotelar vardı ki arkadaş hapishaneye girerken silaha el konulduğunu bilmiyor herhalde ki silahı olduğunu da sanmıyorum.Ardından Revenge Kill kuralını ihlal edip bana saldırdı ve bayılttı.En son da /do'dan AFK emote'u vardı kimsede görmedim /do'yu afk için kullanan bununda bir ihlal olduğunu düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını istiyorum bu tür oyuncular gerçekten insanların oyun zevkini bitiriyor.

#1 - 14.02.2021 20:18
Gücüm az diyorum komik korkak diyorsun . Do da nafk izni aldım + da verildi
 Komik olan sensin senn

#2 - 14.02.2021 20:21
Bide kyle diye biri yoktu loglara bakılsın ben 5 yıl mta 3 yıl smap rp lerde oynadım senden daha iyi rol biliyorum.

#3 - 14.02.2021 20:30
Karakterin hesapın nasıl onaylandı acab merak  ediyor insan o adminin yetkisi alınmalı.

veo

*
#4 - 14.02.2021 20:32
Bak sslere Kyle Lennard nerede duruyor adam olayı izledi gözünün önünde bir de yalan söylüyorsun.Yazdıkların da seni küçük düşürüyor,adminler karar verecek kardeşim merak etme sen.

#5 - 14.02.2021 20:34
SADECE PM ATMIŞ EWQWEQEQW  :colt:  :vice:

#6 - 14.02.2021 20:36
Rol yapmayı bilmiyorsun gücüm az diyorum adam değilsin işte pm den rol bilmezsin gibi şeyler konuşuyorsun seni kabul eden admin zır deli olmalı :tommy: :vice: :colt: :sampanya: :'( :-* :uzi:

veo

*
#7 - 14.02.2021 20:49
Rol yapmayı bilmiyorsun gücüm az diyorum adam değilsin işte pm den rol bilmezsin gibi şeyler konuşuyorsun seni kabul eden admin zır deli olmalı :tommy: :vice: :colt: :sampanya: :'( :-* :uzi:
Ayrıca kişinin üslup ve adminlere karşı tutumdan ceza almasını talep ediyorum.Sanırım kişinin savunması yok şikayet sonuçlanabilir.

#8 - 17.02.2021 10:31
./me Shotgun marka silahını çeker.

:o   biraz mantık yürüt Shotgunu hapisaneye sokabilir misin? sonra /do GBI olduğu için çekemiyorum
:D   :vice:

#9 - 02.03.2021 20:24
Kişi yasaklandı. Şikayet kapatıldı.