Merhabalar, öncelikle kendimi savunmam gerekirse silah emotemi gayet güzel verdim. Kendi SSlerinde dahi var. Chatlerine gayet güzel düşmüş. Kendileriyle çelişiyorlar. Kişiler Fear yaptık diyorlar ama iki silahlı kişiye karşı yapılan bu olamaz. Ardından Alan adlı kişiye bir mermi dahi sıkmadık. İnatla kendi gelip yakından izledi. Diyebileceğim pek bir şey yok, devamını SSler ile anlayacaksınız zaten.
Roller göreceğiniz üzere güzel bir şekilde ilerliyor. Ben uzaktan gözlerken kişiler zorla ablamın maskesini çıkartıyor ve ben de olaya dahil oluyorum. Zor kullandıkları ve fotoğraf çektikleri için, üzerine polis gelecek korkusuyla silahımı çekip onları korkutmak ve olayı hemen çözmek istiyorum. Arkadaşım kısa süreliğine oyundan düşüyor, kişiler rolü devam ettirip üzerine daha dün açmış olduğum karakterimle bir kere bile Ocean'a uğrayıp rol yapmadım. Bana beni tanıdığı söyleyip durdu. Ben de o kişinin ben olamayacağım için ihtimalli konuşup açıkçası boş yaptım. Ardından bu tanıma rolünü ablamda sürdürdü, o kısımlar da /do'da var fakat ablam tanımadığını söylüyor. Her neyse. Fotoğrafı sildirip göndereceğiz. Sürekli tetikteyim, özellikle kız onun hassas noktası olduğu için onun yanında dolanıyorum ama kendisi inatla hala fotoğraf çekmeye çalışıyor.
Fear RP yapmamaları ve "İmkanı yok, göremez." gibi rolleri üzerine yine her şeyi role vurduk. Şikayet açma ihtimalimiz vardı. Her neyse. Kendileri bu durumu yine de sürdürdü. Elimizde silahlar, tehdit savuruyoruz fakat kendileri gördüğünüz fotoğraf çekmeye devam edip arabaya biniyorlar ve her şeyi kendilerince okayleyip kaçmaya çalışıyorlar. Mantıken bu durum da ateş açmamız çok doğal. Ayrıyetten Alan'a gelirsek. Kendisi inatla Huntley ile yaklaşıyor ve önümüzde duruyor. Biz panikle kaçıp rolümüzü sürdürüyoruz.
Olaylar gördüğünüz gibi böyle gelişti. Çok yanlış, gereksiz bir suçlama yapılmış. Kendilerinin yaptıkları ortada zaten. Masum olduğumuzu sadece rol yapmak istediğimiz belli. Onların yapmış olduğu hatalardan dolayı da kesinlikle şikayetçi değilim. Tekrar yapılacağını sanmıyorum. Basit bir oyun bu zaten. Hırs yapılacak, kin tutulacak bir şey değil. Birkaç saat vakit geçirip eğlenmeye geliyoruz. Diyeceklerim bu kadar. Herkese iyi günler, iyi roller dilerim.