Konu: [13/02/2021] Jairo Catedral - Kaza Rolünde Agresif RP  (Okunma sayısı 101 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.02.2021 12:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jairo Catedral @beratquax

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13/02/2021 12:18

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Kaza Rolünde Agresif RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs meslek yaparken yokuştan inerken kenara çarpıyor ardından bende arkasında olduğum için şahısa çarpıyorum, sonrasında dorsemi tekrar takıp devam edecekken karşıdan bana birisi çarpıyor ve yeniden dorsem çıkıyor, tam taktım bu sefer devam edicem derken karşı şeritten şahıs bana çarpıyor tekrardan dorsem çıkıyor bu sefer şahıs bağırarak agresif rp yapıyor..

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): PM'den yazma sebebim bağırdıktan sonra devam etmesidir, zaten pm'den suçunu da kabul ediyor

#1 - 13.02.2021 13:09
Savunmamı yapayım, ters şeritten gelen sensin. Bana çarpan sensin, üstelik bir defa değil. 3 defa bana çarptın. Karakterim IC'de Huysuz bir kişiliğe sahip. IC bir olay üzerine gelip burada şikayet açman biraz gülünç. Sana herhangi bir şekilde vurmadım, aractan gerçek hayattaki gibi bağırdım. Sana IC'de karakterimin bu davranışları sergilediğini anlatıcaktım PM'ni kapatmışsın.

#2 - 13.02.2021 13:10
Üstelik şikayet etmen için bi kural ihlali yapılması gerek. " Kaza rolünde agresif rp " diye bir ihlal yok.

#3 - 21.02.2021 15:38
Gereksiz/boş şikayet oluşturmayın.