Konu: [13.02.21] Masis Hovsepian / Bug kullanımı-hile şüphesi  (Okunma sayısı 547 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.02.2021 07:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Masis Hovsepian
@Stairway

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Videodaki isimler eğer gerekiyorsa şahitlik edebilirler.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5-) 3. PARTİ YAZILIMLAR

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Bug kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, saat 4:16'yı gösterirken rol esnasında arkadaşların onaylı hood içerisindeki evlerimizi soyduğunu gördüm. Silahımı çekerek kendilerine saldırdım. Bu kısıma kadar her şey normal ancak olaylar buradan sonra başlıyor. "Masis Hovsepian" isimli oyuncu desert eagle ile dört hit almasına rağmen yere düşmüyor. Uyuşturucu vesaire kullanması ihtimali göz önüne alarak normal karşılıyorum ancak ne canının azaldığına dair bir ibare beliriyor nede karakteri yaralı durumuna düşüyor. İlerleyen dakikalarda evimi soymadıklarını iddia ederek video kaydımın olup olmadığını soruyor umarım bu şikayet kendisi için yeterli bir kanıttır. Aradan geçen bir kaç dakikanın ardından arkadaşlar premier model araçla dolanmaya başlıyor motorumla takibe alıyorum. Her nasılsa arkadaşlar pat diye yok oluyor :D bir kaç dakika sonra "soymadıkları" eve tekrar gelerek soyguna devam ediyorlar. Silahımı çekip içeriye giriyorum ancak kendisi aktif rolde afk bırakıyor. Bir kaç el ateş etmemin ardından afkya bıraktığını anladım ve beklemeye başladım. Videodada görüleceği üzre arkadaş oyuna geri döndüğünde karakterinin ayağa kalkmasını beklliyor. Kalkmasının ardından /bugkurtar komutu ile ışınlanıp evden çıkıyor ve nasıl oluyorsa ev sahibi ve kiracı oyunda değilken kapıyı üzerime kilitleyerek beni interiora kilitliyor. Yaşanılan olayları videodan açıklamaları ile beraber takip edebilirsiniz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Resimden görüleceği üzere şahıs sivil bir karaktere sahip ve illegal rol sergiliyor.
Geri kalan kanıtlar alttaki videoda mevcuttur.

Ek açıklamalar(varsa):Gereken cezayı alacağından şüphem yoktur.

« Son Düzenleme: 23.02.2021 18:42 Whistler »

#1 - 13.02.2021 07:01
Dalgınlıkla oyuncu şikayetleri  bölümüne açmışım. Hileci/bugger bildirimi kısmına taşınabilir, iyi oyunlar iyi forumlar.

#2 - 13.02.2021 09:27
Hileci/Bugger kısmına taşındı.

#3 - 13.02.2021 13:25
Diğer arkadaşlara şikayet oluşturmamıştım ancak resimden anlaşılacağı üzere evi kiralayıp evi üzerime kilitleyerek yaptıkları mixi tescillemişler. Sunucunun oyun kuralları gereğince bir oyuncuyu dört saatten daha fazla bir mülke kapatmak/kaçırmak ya da hapsetmek yasak. İlahi yollarla anlaşıp nasıl böyle bir hareket sergilediler bilmiyorum ancak umarım mantıklı bir açıklamaları vardır. Verilecek cezada bu olayda göz önüne alınırsa müteşekkir olurum.

#4 - 13.02.2021 15:37
oyuna girdiğimde yaralıydım, etrafımda sizi görmedim çünkü kameram kitliydi. bugkurtar yapıp çıktım.
fps drop yediğim için orada ışınlanmış olarak gözükmüşüm.
hit konusuna gelecek olursak ise orada benim ekranıma sadece iki kere vurduğunuz yansıdı ve sadece iki hit yedim.
teşekkürler
« Son Düzenleme: 13.02.2021 15:46 Stairway »

#5 - 13.02.2021 16:08
oyuna girdiğimde yaralıydım, etrafımda sizi görmedim çünkü kameram kitliydi. bugkurtar yapıp çıktım.
hit konusuna gelecek olursak ise orada benim ekranıma sadece iki kere vurduğunuz yansıdı ve sadece iki hit yedim.
teşekkürler

Bug abuse yaptığını itiraf etmişsin. "etrafımda sizi görmedim çünkü kameram kitliydi" Yeterli  bir cevap değil. Sen yaralı durumundan çıktığında role girmen için sana bir soru sordum, zira yaralı durumundan çıktığında kameran kilitli olmuyor ve o vaziyette epey bir süre bekledin. Videoda chat bariz şekilde görünmekte.  Güzel mix yaptınız gerçekten tebrik ediyorum. Ayrıca sen bugkurtar yazar yazmaz evin üzerime kilitlenmesi komik. Onaylı hooda ev soymaya kalkmanız ayrı komik. Fear-RP,kilit konusu ve kiraladığı evi arkadaşına soydurması hakkında @furkanalgul'un savunmasını merak ediyorum.
« Son Düzenleme: 13.02.2021 16:11 Whistler »

#6 - 13.02.2021 18:14
teşekkürler

Bug abuse yaptığını itiraf etmişsin. "etrafımda sizi görmedim çünkü kameram kitliydi" Yeterli  bir cevap değil. Sen yaralı durumundan çıktığında role girmen için sana bir soru sordum, zira yaralı durumundan çıktığında kameran kilitli olmuyor ve o vaziyette epey bir süre bekledin. Videoda chat bariz şekilde görünmekte.  Güzel mix yaptınız gerçekten tebrik ediyorum. Ayrıca sen bugkurtar yazar yazmaz evin üzerime kilitlenmesi komik. Onaylı hooda ev soymaya kalkmanız ayrı komik. Fear-RP,kilit konusu ve kiraladığı evi arkadaşına soydurması hakkında @furkanalgul'un savunmasını merak ediyorum.
yaralıdan çıktığımda zaten hareket edemiyordum bende bugkurtar atıp dışarı çıktım. Gittiğim vaziyette chatteki yazınızı gördüm, bu konuda haklısınız. Diğer konuları bilmiyorum, üzgünüm. Evinizi vesaire soymaya kalkışmadım.

#7 - 20.02.2021 03:37
Hiçbir hile kullanmıyorum. /vwduzelt problemi için hatalı olan taraf benim, bunu kabulleniyorum. Kusura bakmayın.

#8 - 17.04.2021 02:27
Farklı sebepten dolayı yasaklı.