Konu: [12.02.2021 - Nick_Vitucci] İllegal rol ihlali  (Okunma sayısı 135 defa)

#0 - 13.02.2021 00:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nick_Vitucci @Sberia

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.02.2021 23:54

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
20-) İLLEGAL BİRLİK KURALLARI

İllegal birliklerin kuralları alttaki konuları içermektedir. Ulaşmak için https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=92366.0

— Genel Kurallar ve Konu Düzeni
— Bölge Onayı, Bölge Savaşları, Bölge Sistemi ve Bölge Kuralları
— Onaylı Oluşum
— Brawl, Çatışma ve CK Kuralları/PK
— Birlik - Faction Management Etkileşimi
— Birliklerin Kapatılması Hakkkında
— Senaryo Birlikleri Hakkında
— Sıkça Sorulan Sorular

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Trucker yapıyordum. Mekanımın temple olduğu için trucker aracından geçerken mekanımın önünde bir tane premier araç ve mekan kapısında 3 tane adam vardı rol yapıyorlardı. Neyse dedim sürmeye devam ettim 1 tur attım 2.turuma geçtim bir şeyler olduğunu sezmiştim, baktım pm geldi. Kişi 3 tane adam gönderdim mekanının camlarını filan kırdım dedi önce mix gibi algıladım ve ss lerde görüldüğü gibi uyardım sonra rol yaptıktan sonra pm den uyarması normal geldi. Ama işin garip tarafı bu kişiyle ben hiç rol yapmadım ic düşmanlığım yok ooc hiç tanımam. Ic hiç görmedim bile genelde gördüğüm ve rol yaptığım kişileri hatırlarım. Daha sonrasında emin olmak adına /soru ile destek ekibine yazdım. Destek ekibi mekanınızda ic ve düşmanlığınız yoksa ve daha önce rol yapmadığınız biri o şekilde yapıyorsa ihlal teşkil eder dedi. Bende kişilerin agresif rol yaptığını ve durduk yere böyle bir role girişip pm den bana yazdıkları için şikayetçi oluyorum. Eğer mekanımla ilgili bir sıkıntı olayı olduysa ic bunu kanıtlasın ama şunu söyleyeyim ki mekanımı sadece dün 1 defa açtım. Yani hemen bu şekilde cam kırıp ortalık dağıtma rollerine girip mafyacılık oynamaları saçma..
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 13.02.2021 02:42
Olay in-game ile alakalı olduğu için bunu yaptık.  Rusların orada takıldığını biliyoruz ve dün gece ki role bağlı olarak ilerledik daha sonra kimse olmadığı için pm üzerinden bilgilendirme yaptım  ;D
her neyse, ok
« Son Düzenleme: 13.02.2021 03:07 Sberia »

#2 - 13.02.2021 02:56
bilgilendirme için zaten olumlu söyledim yukarda yazdığım gibi, bilgilendirmenizde herhangi bir problem veya sıkıntı yok. Ama sorun daha mekanı açalı 1 gün olmuş ilk açılışı yaptık, hiç bir şekilde kimseyle illegal sorunum olmadı. Direk bu rolü yapmanız agresiflik sergilemek ve saçma rol sergilemeye giriyor.

#3 - 13.02.2021 03:04
Şikayette adım geçmiyor fakat bizzat o rolde bulunuyorum, kişiyi PM üzerinden açtığı şikayet hakkında düzgün bir dille bilgilendirmek isterken direkt"aNlaTmaYa gEreK yOk pM dEn ıC oLaY dİnlEyEmeM" yazdı, yazmasının ardından direkt olarak PM'ini kapattı, anladığım kadarıyla anlaşması oldukça zor birisi, ben yine de neden bu rolü yaptığımıza açıklık getireyim. Dün gece Dragunov birliği ile o bölgede bir gerginlik yaşadık, genelde o işletmenin etrafında takıldıkları için "IN-GAME" olarak onlara ait olduğunu düşündük. Direkt forum > karakter arama > isim aratma= "Haa dur bu onlardan değilmiş, yapmayalım." olarak düşünmediğimiz için böyle bir rolde bulunduk.
Spoiler: GösterGizle

#4 - 13.02.2021 03:12
bilgilendirme için zaten olumlu söyledim yukarda yazdığım gibi, bilgilendirmenizde herhangi bir problem veya sıkıntı yok. Ama sorun daha mekanı açalı 1 gün olmuş ilk açılışı yaptık, hiç bir şekilde kimseyle illegal sorunum olmadı. Direk bu rolü yapmanız agresiflik sergilemek ve saçma rol sergilemeye giriyor.

Sistemsel sahibine bakarak rol yapmıyoruz, eskiden Rusların takıldığı ve sahip olduğu bir mekandı sahiplerinin ismini bilmediğim için sistemsel sahibine pm attım neden her seferinde oyun içi sorunlarınızı ooc çözmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum.

#5 - 13.02.2021 04:13
Renato, savunman normal olarak açıklayıcı olmuş ama ağzımı öyle eğmen hoş değil. Şikayeti geri çekiyorum. Eğer zaten şikayette 3 kişi demişim 3 kişiden bir kişi şikayete cevabını yazmasaydı zaten bir birinizi satmış olabileceğinizi düşünürdüm ki bunu arkadaş arkadaşa yapmaz. Ooc olarak yapmaz ic olarakta aynı birlikte olduğunuz için yapmazsınız doğal olarak zaten. Her neyse pm den evet öyle deyip kapattım çünkü rol yapacaktım o esnada saatlerce rol yapmamıştım meslek yapıyordum ve pm den anlatılması hoşuma gitmedi. Şimdi buradan böyle rol bölmeden düzgünce açıkladığın için şikayet geri çekilebilir ve bu tür rolllerede detaylı ic araştırması yapılmadan girmemenizi öneririm. Anlayışsız biri değilim iyi roller.

#6 - 13.02.2021 09:31
Şikayet geri çekildiği için kapatıldı.