Konu: Cesaer_Cowman  (Okunma sayısı 83 defa)

#0 - 12.02.2021 18:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cesaer_Cowman

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.02.20221 17:38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Şahıs benim 2 level olduğumu bildiği halde 12 bin doalrımı /do dan + verdiği halde alıyor üstüne üstlük bamna emote vermeden vuruyor ve düşürüyor olay yerinde olmayan 2 kişi ise bana pm üzerinden saçma şekilde şahidiz gibi cümleler kullanıyor.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Arkadaş bana emotesiz vuruyor ve 5 level altında olmama rağmen doladırıyor paramı geri cezasını çekmesini istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/77i8JK  https://hizliresim.com/hLlalp

Ek açıklamalar(varsa): kişilerin ilk yapışı olduğunu sanmıyorum cezalarını almalarını istiyorum.

#1 - 12.02.2021 18:10

#2 - 13.02.2021 01:54
İyi akşamlar öncelikle seviye altı olması kendi rol bilgisine odaklı aynı zamanda yeterli ss bulumuyor bunun dahirinde ss'lerim olduğu ve aracımdan Cj yapttığı görülebilir ssler için ,adam aynı zamanda bugün emotesiz toplu alanda dolandırdım diye emotesiz vurdu şahitlerim Jackson Clogreton,Donald Pickmen,Tony Pickmen  bunlar şahittir İc den /pm şeklinde bile sorabilirsiniz./do Artı verdiğim ss burada herhangi bşr anlaşma /do seçeneğiyle yoktur iyi roller dilerim.

#3 - 13.02.2021 15:34
Arkadaşların pm üzerinden bana şahidiz demesine rağmen olay yerinde ss lerde gözüktüğü gibi senden başka kimse yok bana dc de yayındayız şahidiz gibi şeyler  yazarak hem mix hemde saçma bir tehditti ayrıca levelim düşük olsa bile herhangi bir silah ile dolandırıcılık yapılamaz ss lerde ise seni pm den uyarmama rağmen ukalaca dalga geçip pm ini kapatıyorsun ben car jackten yatarım bunda sorun yok toplu alanda ise istediğim şekilde bağırabilirim bana  emotesiz vurdun ve ihlalli bie şekilde dolandırdın ss lerde hereş mevcut.

#4 - 13.02.2021 17:43
Merhaba, olayla alakam yok fakat @NoWAlpha arkadaşım sunucudan yasaklandı.  :'(

#5 - 13.02.2021 17:57
Yasaklı.