Konu: Alex Rosse - DM  (Okunma sayısı 147 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.02.2021 16:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alex Rosse / Forum hesabı bilinmiyor.

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.02.2021 / 16:20 - 16:38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 6-)
Alıntı
DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sosisli tezgahım ile Idlewood'da bulunan benzinlik noktasında, siyahi mahallesi önünde satış yapıyordum. Daha sonrasında "Martin" adlı oyuncu ile aramızda güzel bir rol yapılırken, bu Alex Rossa adlı şahıs arkadan bir anda gelip "sökül paraları" dedi. Sonrasında ise beni kovalayıp yumruk atarak bayılttı. Rolle hiç bağlantısı olmayan /do, /me komutu bile vermeyen bu şahıs kendisinin ilk başta "Mahalleden" olduğunu söyledi. Sonrasında ise ben direkt olarak bunu "Martin"e sorunca hayır birlikte değilim dedi. Hiç bir emote vermeyi bırakın rol esnasında (ki role dahil bile değildi.) Bunny-Hop yaparak beni kovaladı ve yanıma yaklaşınca da yumruk atarak beni bayılttı. Kendisi "Siyahi" bir mahallenin üyesiymiş bu yüzden beni döverek bayıltmış. SS'te bunun böyle bir şey olmadığını görebilirsiniz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kendisinin pek fazla rol bilgisi olduğunu düşünmüyorum bundan dolayı eğitim verilmesi en iyisi olur.

EDIT 1: Şikayete ek;
Alıntı
Şikayetime ekleme; Ben bu şikayeti açarken oyunum "Alt-tab"da olmasına rağmen şahıs beni yumruklayarak aşağı atmış. "AKTİF" bir rolde "DEĞİLDİK"

EDIT 2: Şikayete ek;
Alıntı
Şikayet ekleme (KANIT): Kendisinin mahalle ile hiç bir bağı olmadığına dair kanıt ektedir.

« Son Düzenleme: 12.02.2021 17:24 johndipenliaz »

#1 - 12.02.2021 18:26

#2 - 12.02.2021 20:44
Kardeşim ben onların alıcısıyım beni aralarından sayıyorlar adamların ss ini atarım beni tanıyanın.

#3 - 12.02.2021 20:48
Ne alıcısıyım? Onlara ilk başta uyuşturucu verdiğini söylüyorsun sonra bu yüzden seni mahallede tutup sevdiklerini söylüyorsun, şimdi alıcısıyım diyorsun? Bu nasıl bir yalan söylemektir. Ayrıca direkt olarak birliğin üst yetkili kişilerine PM'den sordum hiç biri senin dediklerini kabul etmiyorlar.

Ekstra olarak onların birliğinde olmadığın sürece nasıl onlarla birlikte, ONLARIN MAHALLESİNDE illegal işlere katılıyorsun? Hadi bunu da geçtim hiç bir şekilde böyle bir iznin de yokmuş? Ha ben alıcıyım o zaman adamların haraç kesmesine yardım edeyim döveyim falan filan? Ne saçmalıyorsun dostum?

Yetkili kişilerin bu yazdıklarımı da dikkate alarak cezasının verilmesini istiyorum.

#4 - 12.02.2021 20:53
Dur oyuna gireyim bi

#5 - 12.02.2021 20:55
Ne yapacaksın oyunda ki arkadaşlarından yalancı şahitlik etmelerini mi isteyeceksin? Kocaman kanıtlarım duruyor önünde ve bunu inkar ediyorsun. @Flexman Gereğinin yapılmasını arz ederim.

EDIT: Söylemeyi unuttum ben AFK iken beni yumruklayıp kanalizasyon sistemine atmasını da atlamayın lütfen.
EDIT 2: Seni o mahalleden birinin tanıması, seni oranın mensubu yapmaz. Bu neye benziyor biliyor musun, gerçek hayatta bir arkadaşının mahallesine gidersin ve dersin ki ben de bu mahalledenim fakat aslında senin mahallen 2 arka sokaktır. Kısacası yaptığın hatayı kabul et artık.
« Son Düzenleme: 12.02.2021 22:04 johndipenliaz »

#6 - 23.02.2021 15:26
Şikayeti açan taraf yasaklı.