@Ronnie ortada buluşmamız yok mu? Almanya trenle Macaristan'dan 19 saat falan, ortada buluşalım 
Ahahaha süper fikir 😂👍 Tabi iş yoğunluğundan kafamı kaldırırsam zaten bi Hollanda - Çek - Fransa turu felan da yapmak var aklımda,zaman göstericek umarım fırsatımız olur 👍
ne iş yapıyorsun hacı
Amazonda çalışıyorum dostum şöför olarak kargo dağıtıyoruz
Almanyaya nasıl taşındın? Almanya'da mature bir kadını evlenerek mi yoksa diğer sebeplerden faydalanarak mi gittin? Eğer diğer sebeplerden(eğitim, spor, iltica gibi) gittiysen diğer sebepler nelerdir? Eğer özel bir durumsa yazmayabilirsin.
Bu arada hayırlı olsun. Darısı başımıza artık
Hiçbiri aslında dostum,Bulgaristan vatandaşlığım var o sebeple istediğim avrupa ülkesinde oturma ve çalışma iznim oluyor. Çifte vatandaşlık hayat kurtardı biraz

Allah kurtarmış, artık diğer kader mahkumlarına da sabır dileyerek tekrardan Allah kurtarsın diyorum
O kadar da abartmayalım ya

Bir süreliğine hem farklı hayat yaşayıp hemde yatırım yapmak için geldim,ömürlük düşünmüyorum (şuanlık)

. Seninde umarım herşey gönlünce olur dostum
Buna özel herkese 100vP vermen yok mu?

Şaka bir yana hayırlı olsun.
Çok teşekkürler dostum, Vp hediyesi dönünce neden olmasın?

kıskanmamak elde değil, orada osurarak kazanacağın parayı burada ömür harcayarak kazanıyoruz.. umarım bizlere de nasip olur
Burası da kolay değil yani en azından benim işim,aldığım maaş da bir Almanın aldığı maaşa göre az fakat tabi Türkiyede kazanabilir miyiz gözüyle bakıyoruz ve imkansiz oluyoe haliyle. En azından boşa çalısmamış gibi hissetmek güzel burada. Hele bir de benim gibi Türkiyeye yollayanlar içinçok daha avantajlı oluyor. Umarım bir gün seninde imkanın olur en azından bu deneyimi yaşamak güzel,paradan ziyade farklı ülke görmek farklı insanlarla yaşamak güzel bi tecrübe