Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim dostum
Almanya hayatında başarılar dilerim ne aracılığı ile gittiğini öğrenebilir miyim? önümüzdeki seneler bende göçüyorum buralardan artık neresi denk gelirse amerika kanada danimarka almanya umarım kafamda almanya var tam avrupanın göbeğinde olması dolayısıyla ama bakalım neler olacak birisi dese gel iş veriyorum sponsor oluyorum 2 günde giderim borcum olsun beni getirmesine karşılık yine de giderim ama maalesef denedim ama bulamadım artık senelere yayarak kendi çabam ile gitmeyi deneyeceğim saydığım ülkelerden birisinde hayatımı kurmayı planlıyorum
Benim çocukluğumdan daha avrupada çifte vatandaşlığım var (Bulgaristan) o sayede Tüm avrupa ülkelerine izin almadan vizesiz oturma ve çalışma iznim var bu sayede gelebildim dostum,vize işlerini pek bilmiyorum Almanyanın ciddi ve katı kuralları var detaylı olarak araştırman gerekiyor sanırım,elbet bir yolu vardır diye düşünüyorum.
@LadariusNisan ayının ilk günlerinde Wuppertal'da olacağım dört ay süreyle. Hochschüle Bochum'da Erasmus nedeniyle. Varsa öneri, tavsiye ek bilgi işe yarar. 
Havalar soğuk ve her zaman illa ki birşeyler yağıyor diyebilirim. Güneş çok az kendini belli ediyor. Buna göre hazırlıklı gel,cebinde paran varsa gerisi yalan
@fascistboerueh.o
Teşekkürler
Türkiye simülasyonundan kurtulduğun için çok şanslısın kanka. Umarım daha iyi bir hayatın olur orada.
Çok teşekkürler,umarım dediğin gibi olur. Daha yolun başındayım ama şuanlık keyifler iyi gibi duruyor.
@wiobbist