Konu: Yeni can barı sistemi kaldırılması lazım  (Okunma sayısı 177 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.02.2021 19:03
Açık konuşucam bu can barı sistemi çöp zaten samp bugundan dolayı 20-20 ken eski haliyle 0-0 birine yenildiğim oluyordu 2-3 saattir ringe çıkıyorum brawl giriyorum herşeyi yaptım 2 saattir 16 hp götürdüm 1 kere işledi dahada durdu 2 saattir hasarım yok, deliricem yani eski haliyle bug oluyordu az çok vuruyordum hasar şimdi 0 hiç yok, eski can barı sistemine dönmesini istiyorum bu bar sistemi yüzünden bütün emeklerimi bırakabilirim cidden, çok uyuz oldum ve birşey daha ekleyeyim modum yok bugum yok skinde değiştirerek denedim, fps yüksek ping yok lag yok ama 1 hasar yok 0-0 yeniliyorum 20-20 ile siz ne diyorsunuz arkadaş bence kaldırılsın eski sisteme dönelim  >:(  :o  :-X  :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 11.02.2021 19:09
Desteklemiyorum, şu anki sistem daha iyi. Mix ve benzeri durumları önlemekle beraber kirliliği azaltıyor. Hasar verememen can barı yüzünden değil kendin dediğin gibi samp bugu yüzünden, can barı sadece bir gösterge, verdiğin hasarla alakası yok.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 11.02.2021 19:12
Desteklemiyorum, şu anki sistem daha iyi. Mix ve benzeri durumları önlemekle beraber kirliliği azaltıyor. Hasar verememen can barı yüzünden değil kendin dediğin gibi samp bugu yüzünden, can barı sadece bir gösterge, verdiğin hasarla alakası yok.

O zaman kardeşim herkesde olmayan bana vurduklarında su gibi canım giden bug neden bende oluyor hiçbirşey olmadığı halde?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 11.02.2021 20:09
Açık konuşucam bu can barı sistemi çöp zaten samp bugundan dolayı 20-20 ken eski haliyle 0-0 birine yenildiğim oluyordu 2-3 saattir ringe çıkıyorum brawl giriyorum herşeyi yaptım 2 saattir 16 hp götürdüm 1 kere işledi dahada durdu 2 saattir hasarım yok, deliricem yani eski haliyle bug oluyordu az çok vuruyordum hasar şimdi 0 hiç yok, eski can barı sistemine dönmesini istiyorum bu bar sistemi yüzünden bütün emeklerimi bırakabilirim cidden, çok uyuz oldum ve birşey daha ekleyeyim modum yok bugum yok skinde değiştirerek denedim, fps yüksek ping yok lag yok ama 1 hasar yok 0-0 yeniliyorum 20-20 ile siz ne diyorsunuz arkadaş bence kaldırılsın eski sisteme dönelim  >:(  :o  :-X  :)

Oyunda yenilmenin, iddia ettiğin gibi karşındakinin canının gitmemesinin bu sistem ile hiçbir ilgisi yok. Değişiklik olan şey can sisteminin işleyişi değil, sadece görüntüsü. Şu an yine aynı can / HP sistemi üzerinden gidiyoruz (SAMP'ın orjinali) ve dövüş olayı SAMP'ın kendi olayı. Yani dövüş, can götürme, can değeri ile ilgili herhangi bir değişiklik olmadı. Sadece can barının "GÖRÜNTÜSÜ" değişti. Görüntü de senin somut olarak kavganı / yenip yenileceğini hiçbir şekilde belirleyen bir etken değil. Logo veya renk değişikliği gibi düşünebilirsin. Görüntü değişiyor, işlev aynı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok