Konu: [11.02.2021 - Erto_Diablo] Metagaming/Mixing  (Okunma sayısı 94 defa)

#0 - 11.02.2021 15:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Erto Diablo - @tahavercetti

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.02.2021 - 14:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Metagaming/Mixing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: IC bir durumu OOC kanallar üzerinden yazarak ve tehdit ederek rolün gidişatını değiştirmeye çalışıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/801174864701685773/809393669673058314/sa-mp-363.png

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 11.02.2021 15:46
Savunmam şu şekilde olacak: Allah aşkına kuralların ne anlama geldiğini bilmeden şikayet açma MG demişsin burda MGyle alakalı hiçbişey yok MİX demişsin ben seni düzgünce uyarıyorum şikayet açmamak için aracı getirmemen durumunda şikayet açacağımı söylüyorum takmıyosun ha niye sana pm den yazıyorum o da şu yüzden (@Thorin the dealer) in son yaptığı oyuncu şikayetleri konusundaki şu duyuru  [Eğer bir kullanıcı, sürekli olarak rol yaptığı insanların en ufak hatalarında onlarla uzlaşmak, platform kuralları 1. maddemizin gereğini yerine getirip hoşgörülü bir yaklaşım göstermek yerine eline geçen her fırsatta oyuncu şikayetlerine başvurduğu tespit edildiği taktirde, şikayetçi taraf cezai işleme tabii tutulabilir, bu durumu Ortak Nezaket ihlali kapsamında değerlendireceğiz.] sebebiyle sana pmden aracı getir yoksa şikayet açacağım demişim bunda hiçbirşekilde ihlal yok

sen sana açtığım şikayetten dolayı kin beslemişsin o yüzden böyle tuhaf bi şikayet açmışsın heralde IC durumu OOC kanal üzerinden yazarak tehdit ediyor demişsin birincisi senin yaptığın şey IC bir durum değil tamamen ihlale giriyor hemde üç tane ihlale 1.Car Jack : Beni araçtan atman Cj ye girer NonRP: Trucker bölgesinde beni araçtan atarak sıramı çalman NonRp ye girer GBİ:Bu ihlallerin hepsini güvenli bölgede yani trucker meslek bölgesinde yapman ise GBİ ye girer  lütfen kural ihlallerini iyice incele ve böyle asılsız şeyler yüzünden şikayet açma ayriyeten ben hiçbir tehditte bulunmadım aksine sen tehditte bulundun ssde o kısmı almamışsın dur ben senin yerine atayım olayın tamamını İyi forumlar. :D

#2 - 11.02.2021 15:52
İhlale ihlal ile karşılık veremezsin, ihlal yaptıysam PM üzerinden rolün gidişatını değiştirmeye çalışmadan direk olarak şikayet açabilirdin.

#3 - 11.02.2021 16:09
Dostum anlayamıyosun heralde Admin(Thorin the Dealer) diyorki ufak tefek saçma sapan şeylere şikayet açarsanız siz cezalanırsınız  uzlaşın diyor ayrıca benim yaptığım şey ihlal değil lütfen anla artık sen CJ yapıyorsun NonRP yapıp aracı çalıyorsun bende seni pm den uyarıyorum aracı getir şikayet açmayayım diye aynı şeyleri 10 kere tekrar etmene gerek yok bırak admin karar versin

#4 - 11.02.2021 16:19
Dostum anlayamıyosun heralde Admin(Thorin the Dealer) diyorki ufak tefek saçma sapan şeylere şikayet açarsanız siz cezalanırsınız  uzlaşın diyor ayrıca benim yaptığım şey ihlal değil lütfen anla artık sen CJ yapıyorsun NonRP yapıp aracı çalıyorsun bende seni pm den uyarıyorum aracı getir şikayet açmayayım diye aynı şeyleri 10 kere tekrar etmene gerek yok bırak admin karar versin
Aynı şeyleri tekrar eden sizsiniz, ben değilim. Son karar dediğiniz gibi şikayet yetkilisinin.

#5 - 12.02.2021 17:23
Merhaba,

Rolün gidişatını olumsuz yönde etkileyen, herhangi bir sorun teşkil eden durum görülmüyor. Gereksiz şikayet oluşturmayın.

Şikayet kapatıldı.