Konu: NonRp+Car Jack  (Okunma sayısı 108 defa)

#0 - 11.02.2021 14:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Dochimedo2011 (Thomas_Gatsby)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.02.2021 14:34

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: NonRp+ CJ

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar ben meslek yapmak için trucker bölgesine gittim münübüs bekliyordum bir tane minübüs geldi araca bindim sslerde görüldüğü gibi  bindiğim dakika /truckerbasla yazarken şahıs beni aractan attı ve /truckerbasla yazıp aracı alıp kaçtı daha sonrasında pm atıp aracı getirmediği taktirde şikayet oluşturacağım uyarısını yaptım getirmedi şikayeti oluşturdum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):SSlerde herşey ortada Şahısın ceza almasını istiyorum ayrıca mixing yaptın falan diyor anlayamadım ne demek istediğini böyle birşeyde mixing çok alakasız mixing falan yapmadım yada şahıs Mixingin ne olduğunu bilmiyor.

« Son Düzenleme: 11.02.2021 14:49 tahavercetti »

#1 - 11.02.2021 14:52
Araç ile o bölgeye ben geldim, yükümü bıraktım ve yeniden sefere başlamak için araca doğru ilerledim. O sırada kişi beni araçtan attı ben de bunun üzerine aynı şekilde kişiyi araçtan attım. Suçumu kabul ediyorum, gereken ceza verilebilir.

#2 - 11.02.2021 14:57
Araç ile o bölgeye ben geldim, yükümü bıraktım ve yeniden sefere başlamak için araca doğru ilerledim. O sırada kişi beni araçtan attı ben de bunun üzerine aynı şekilde kişiyi araçtan attım. Suçumu kabul ediyorum, gereken ceza verilebilir.
Seni araçtanmı attım :D yalan söylemeye gerek yok dostum ben araca bindim sen beni araçtan attın bak ssimde üste duruyor eğer seni araçtan attigima dair ssin varsa atabilirsin sende ayrıca araç ile o bölgeye ben geldim diye bişey yok herkes sırasını bekliyor benim sıram geldi araca bindim tabi sen beni aractan atana kadar.

#3 - 11.02.2021 14:59
Seni araçtanmı attım :D yalan söylemeye gerek yok dostum ben araca bindim sen beni araçtan attın bak ssimde üste duruyor eğer seni araçtan attigima dair ssin varsa atabilirsin sende ayrıca araç ile o bölgeye ben geldim diye bişey yok herkes sırasını bekliyor benim sıram geldi araca bindim tabi sen beni aractan atana kadar.
Kanıtım olmadığı için suçumu kabullendim zaten, sana oluşturacağım şikayete bakabilirsin.

#4 - 11.02.2021 16:25
Ayrıca şuan şu sözlerden dolayı bir şikayet daha ekliyorum (sefere başlamak için araca doğru ilerledim. O sırada kişi beni araçtan attı ) sözünde  yalan savunma yapıp admini kandırmaya çalışıyor kanıtım şu şekilde atacağım sste araca sadece birkere bindiğim bariz ortada araç bilgilerini sadece bir kere vermesi üzerine şahıs beni araçtan attı zaten şahısın (NonRP+GBİ+Car Jack+Admini kandırma) politikalarından ceza almasını talep ediyorum 
KANIT SSİ:

#5 - 12.02.2021 17:44
Merhaba,

Thomas_Gatsby karakteri, Car Jack kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.