Konu: Tungua_Crision Hile kullanımı.  (Okunma sayısı 1189 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.02.2021 12:38
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tungua_Crision @bonZe
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.02.2021, 20:31

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Tungua isimli kişi ile bir sürü brawl attık ve bir brawlında şöyle bir olay yaşandı;
Tungua gardlı bir şekilde ve ben sağ tık + f spamı atıyorum, Tungua bana gardlıyken 3 defa 1.sol animasyonu atıp hasar yemeden hasar attı. Alessandro'nun ekranı videosundan 0:36 oynatma hızını yavaşlatıp izlerseniz dediğimi anlayacaksınız. Bu brawldan sonra video kaydı almasını istedim ve karşılıklı olarak videoları attık. Tungua'nın videosunu izlediğimde sadece sol tık spamı yaptığını görüyorum ama kendi ekranımda baktığımda vurduğum esnada gard alıp, sol tık atmaya başlıyor. Apaçık üstünlük var, kendi ekranında sol tık spam yapan adam nasıl benim ekranda vurduğum an gard alıyor?

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Alessandro'nun ekranı;

Tungua'nın ekranı;

#1 - 11.02.2021 13:45
Her hangi bir üstünlük söz konusu değil, kişi bana f spamlarken boşluğunda sağ tık basıyorum ardından f basıp yere düşürüyorum onun ekranında beni dövüyo gibi gösteriyo olabilir fakat benim ekranımda benim altımda. Şöyle de bir şey var F ve Sol tık'ı aynanda kullanırsanız eğer iki yumruk yerine fazladan bir yumruk daha atar, arkadaş brawl kralı olarak görüyor kendini. Modlarımda veya oyun klasorumde üstünlük sağlayacak bir şey yok, dediğim gibi karşıdaki iki yumruk atıyor ben ise üç yumruk atıyorum. Yanlış anlama dostum senin samp hayatın kadar benim sampda brawl atmışlığım var, 20 20 oldun diye herkesi alacaksın diye bir şey yok.

Bu arada Ped.ifp'nin sağladığı bir üstünlük yok, isterseniz ped.ifp'yi silip arkadaşı tekrar brawl da yenebilirim. Sadece duruş animi için kullandığım bir ifp.

#2 - 11.02.2021 13:47
Benim ekranıma bakacak olursanız zaten ben kişiyi hiç salmıyorum, kişi bir kaç kere koşuşturma sonucu samp bugundan kurtuluyor ve benim vurduklarım işlemeye başlıyor.

#3 - 11.02.2021 15:45
Samp bugu, brawl atanların bildiği klasik bir şey, sana bu yüzden şikayet açmadım. Bir soru sormuşum;

Alıntı
kendi ekranında sol tık spam yapan adam nasıl benim ekranda vurduğum an gard alıyor?

Bu soruyu cevaplayabilir misin?

#4 - 11.02.2021 17:52
Samp bugu, brawl atanların bildiği klasik bir şey, sana bu yüzden şikayet açmadım. Bir soru sormuşum;

Alıntı
kendi ekranında sol tık spam yapan adam nasıl benim ekranda vurduğum an gard alıyor?

Bu soruyu cevaplayabilir misin?
Bu mu hile?  :D, vururken gard alınmaz diye bi' şey var da benim mi haberim yok?

#5 - 11.02.2021 19:54
@memistheking Bu arkadaş ile 30 kere falan brawl attım, çoğunluğu ben kazandım hatta. Kimse bir şey demiyor bu duruma, ama sen yenilmeyi kaldıramıyorsun bro .d

#6 - 11.02.2021 20:06
Merhabalar, iki taraf ic ve ooc olarak yakın arkadaşım, ama Tungua'nın hile kullanması imkansız onunla hergün en az 10 kere brawl atıyorum ve bu çekişmeli bir şekilde gerçekleşiyor. Bana discord üzerinden yayın açıyor öyle brawl atıyor, ve Alessandro güç 20 dayanıklılık 20 diye herkesi yenecek diye bir şey yok. Tungua tamamen tekniğe dayalı brawl atıyor, açıkçası böyle bir sebep yüzünden şikayet açılması gülünç, iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 12.02.2021 13:45 memistheking »

#7 - 11.02.2021 20:41
Alıntı
Tungua tamamen tekniğe dayalı brawl atıyor,

Atılan videoları izle, Tungua sol tık spamı atıyor fakat benim ekranımda gard aldığı gözüküyor.

Tungua'nın ekranında aldığı son gard 0:16 ondan sonra sadece yumruk attığını görebilirsin. Kendisi sadece yumruk atıyor ama benim ekranında gard aldığı görülüyor.

Alessandro'nun ekranı videosunda 0:13'te brawlı başlatıyorum, 0:20'e kadar vuruşuyoruz, bu esnada Tungua'nın ekranında sol tık atıyor fakat benim ekranımda bakarsan gard aldığını görebilirsin. Yüklemiş olduğu bir şey yumruk yediği esnada otomatikmen karşı tarafta gard aldığını gösteriyor.
« Son Düzenleme: 11.02.2021 21:35 noscrubs »

#8 - 11.02.2021 20:57
Alessandro'nun ekranı 0:36

Tungua'nın ekranı 0:43

0:36 Oynatma hızını 0.25'e al ve videoyu izle. Benim ekranda, garddan çıkıp bir yumruk atıyor ve tam "yumruk attığım esnada gard aldığı gözüküyor" ondan sonra yumruk atıp yere indiriyor.

Tungua'nın ekranında izlediğim olay ise gard alma söz konusu bile değil sadece vuruyor.

Üstünlüğün belli olduğu olay burası.

#9 - 11.02.2021 21:02
Haha!

Videoyu tekrar izliyorum ve kanıtlar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Alessandro'nun ekranı 0:35 son anları;

Saldırı tuşuna bastığım an otomatikmen gard alıyor, evet bastığım an. Videoyu yavaşlatıp izleyin sağ ayağımı kaldırmadan hemen önce gard alıyor, açıkça belli oluyor. Yüklemiş olduğu bir eklenti yumruk yiyeceği esnada otomatikmen karşı tarafın ekranında gard aldırıyor.
« Son Düzenleme: 12.02.2021 00:13 noscrubs »