Konu: OOC Küfür - Amy Clark - 09-2-2021  (Okunma sayısı 341 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.02.2021 10:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Amy Clar - @officer down

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09-2-2021 Saat 17.10 civarları, sslerde var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişiyle çoook önceden bir tanışıklılığımız olmuştu, ASGH rolü yapmıştık sanırım. Sonra benden uzaklaştı, bende ona karşı geri dönüş yapmadım. Buna dayanarak mı böyle rahat küfür etti anlamadım

« Son Düzenleme: 10.02.2021 18:03 VictoryTR »

#1 - 10.02.2021 17:14
birazdan açıklayıcı bir savunma yapacağım, beklemede kalalım

#2 - 10.02.2021 17:30
@VictoryTR ile aramızda bir uzun süreli arkadaşlığımız vardı, en son ben "kardeş nasılsın" yazmışım ve bundan sonra bana yazmayı kesmiş, uzun zaman sonra tekrar karşıma geldiğinde kısa süreli konuşma yaptık bu konuşmanın bazı konuşmalarında küfür var fakat bu olayların sonucunda bana küfürden rahatsız olduğunu belirttiğinde kesinlikle konuyu uzatmadan sustum.. neden böyle bir şikayet açtı anlamadım oradaki küfürlerin hepsi aramızda belirli bir samimiyetin olduğuna inancımdan dolayı, aramızda bir samimiyet yokmuş bunu öğrenmiş oldum ve eğer aranızda samimiyetin olduğuna nereden inanıyorsun diye soracak olursanız aşşağıda bırakacak olduğum ekran görüntüleri size yardımcı olacaktır. İyi forumlar

« Son Düzenleme: 10.02.2021 17:35 officer down »

#3 - 10.02.2021 18:01
Bu arada 50k'ya nc alıcam ondan yazdım, OOC ticaret gercekleşmedi, loglar kontrol edilebilir.

#4 - 10.02.2021 18:05
Ek olarak, açıklama kısmına yazdım. Uzun süre önce tanışıklılığımız oldu, 300 dakika jail yedim bir ara. Ondan sonra uzaklaştım, 1 ay sonra oyunu bıraktım zaten.

#5 - 10.02.2021 18:08
aramızda bana +18 görseller gönderecek kadar samimiyetimiz var ise benim sana küfür etmemi (alınacağını düşünmeden ettiğim) neden bu kadar taktın?

admin fotoğrafın orijinalini ister ise özel mesaj yoluyla gönderebilirim

ki sen bile belirtmişsin..

« Son Düzenleme: 10.02.2021 18:12 officer down »

#6 - 10.02.2021 18:57
Görsel +18 içermiyor aslında, Nikolaj Yakovlev karakterimle alakalı. Resim Nyarko'nun. Karakterime protesto gelmişti onun için.
« Son Düzenleme: 10.02.2021 19:07 VictoryTR »

#7 - 10.02.2021 19:15
Görsel +18 içermiyor aslında, Nikolaj Yakovlev karakterimle alakalı. Resim Nyarko'nun. Karakterime protesto gelmişti onun için.

peki aramızda samimiyet yok ise neden bana bunu gönderdin?

#8 - 10.02.2021 19:45
Açıklamayı okumalısın bence, aramızda samimiyet vardı diyorum. Bir süre sonra bana verdiğin cevaplar ve IC'de yaşattığın olaylar beni OOC olarak kendinden soğuttu. Martin Anderson karakterindeyken iyiydik sonra egoist tavırlar takınmaya başladın, aramı açtım. Oyundan banlandım demiştin, dahada konuşmadık. Gerçekten samimi olsam sana niye yazmayayim?

#9 - 10.02.2021 19:46
Admin kararı gelir zaten.