İyi forumlar & İyi günler.
Yaklaşık bir buçuk saat belki daha fazla bir süre sizinle beraber rol yaptık, bana inanın bu rol sadece on beş dakika sürebilirdi. IC isteklerim doğrultusunda sadece (15)on beş dakika sürebilirdi. Ben size yaptığımız bir buçuk saatlik rol boyunca sürekli olarak şans/rol yapma fırsatı tanıdım. Eliane Syefania karakteri sizi IC olarak hiç bir dialog kurmadan direkt olarak gözaltına atabilir/bir daha yanınıza gelmeyebilirdi. Normal şartlar altında önümüze gelebilecek her şeyde supervisor talep edememenize rağmen ben size supervisor talebinde bulundum. Bütün bu yaptığımız roller boyunca hiçbir şekilde size bana PD'nin sağladığı üstünlükleri(Jop, sprey, taser, tackle) gibi hiçbir şeyi sizi elinizde çuvalla yakaladıktan sonra kullanmadım. Rol sonlarına yaklaştığımızda size jop ile vurmaya başlıyorum ve siz nasıl oluyor ise asansöre biniyor, yetmiyor Vice City Police Department içerisinde IC olarak o kadar memurun, o kadar görevlinin içerisinde bina içerisinde koşuşturmaya başlıyor ve kaçıyorsunuz. Siz size karşı tanınan bütün fırsatlarda NON-RP yapmayı tercih ettiniz ve hiçbir şekilde FEAR-RP uygulamadınız. FEAR-RP memura tapmanızı gerektirmiyor zaten evet, fakat siz departman içerisindesiniz ve memurun size karşı opsiyonları bulunuyor. Bunların size karşı kullanılmaması sizin FEAR-RP yapamayacağınız anlamına gelmiyor. İki taraf da savunmasını yapmış, yetkili kararı bekleyelim.