Konu: Cesaer_Cowman Dolandırıcılık  (Okunma sayısı 132 defa)

#0 - 10.02.2021 00:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cesaer_Cowman / @NoWAlpha

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @memistheking

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 00:04

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Dolandırıcılık: Sunucu içerisinde IC dolandırıcılık belirli sınırlar içerisinde serbesttir. Rol dahilinde dolandırıcılık yapmanız için sizin karakteriniz en az 10 level, karşı taraf ise 5 level olmak zorundadır. Karşı tarafı en fazla $20.000 dolandırabilirsiniz. Ev, araba, eşya, iş yeri, silah dolandırıcılığı kesinlikle yasaktır.
Bunun yanı sıra, uyuşturucu, silah ve materyal gasplarını yapmanız için 5 level olmanız gerekmekedir. Alacağınız uyuşturucu, silah ve materyallerin en fazla 1/3'ni alabilirsiniz. (Yerden silah almak bu kurala dahildir. Yerden farklı bir oyuncunun silahını alamazsınız. Tespit edildiğinde işleme tabii tutulursunuz.)

Alıntı
Bu ss'de adama parayı veriyorum. adam zaten forumdan bakılabilir diyor yaptıgının dogru oldugunu savunuyor
Spoiler: GösterGizle

Bu ss'de dolandırdıgını görüyorsunuz adam beni suya itiyor silah felan vermeden.

Bu ss'de ise adama dolandırıclık yapamayacagını söylüyorum fakat halen yapabilicegini savunuyor admin bekleyelim dedigimde ise aractan indim adam kaçtı.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dolandırıcılık(Rolu)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ağır ceza almasını istiyorum..

« Son Düzenleme: 10.02.2021 01:30 StewartLee »

#1 - 10.02.2021 01:06
Merhabalar öncellkikle arkadaşımıza herhangi bir gasp rolü değil dolandırıcılık yapıldı aynı zamanda bu 20;'bin üstüne çıkılmadı arkaaş silah dolandırıcılığı diiyır ama yanlış diyor silah dolandırıcılığı karşıdaki kişininn silahı vermezsi alacak kişide alıp kaçması olay budur arkadaş üstü üstüne aracıma nedensiz yere vurma aynı zamanda ben onu rolsel olarak denize atmama rağmen denemede başarılı olup aracımda /titre animini verek peşimi bırakmadı.Bu attığım ss'de peşimi role uymayıp bırakmadığı zaman iyi akşamlar aynı zamanda iyi roller.

#2 - 10.02.2021 01:08
Merhabalar öncellkikle arkadaşımıza herhangi bir gasp rolü değil dolandırıcılık yapıldı aynı zamanda bu 20;'bin üstüne çıkılmadı arkaaş silah dolandırıcılığı diiyır ama yanlış diyor silah dolandırıcılığı karşıdaki kişininn silahı vermezsi alacak kişide alıp kaçması olay budur arkadaş üstü üstüne aracıma nedensiz yere vurma aynı zamanda ben onu rolsel olarak denize atmama rağmen denemede başarılı olup aracımda /titre animini verek peşimi bırakmadı.Bu attığım ss'de peşimi role uymayıp bırakmadığı zaman iyi akşamlar aynı zamanda iyi roller.

silah üzerinden dolandırıcılık yapılmaz bu bir suçtur, 20 bin veya 2 bin hiç bir fark olmaz paramı alıp silahımı vermeseniz buda bir gasp oluyor. az önce gbi bölgede kavga etiginize dair sslerim var zaten silah verdigine dair bir kanıtın varsa kendini haklı çıkarta bilirsin forumu kilitliyorum adminler'in düşüncesine bakalım.
« Son Düzenleme: 10.02.2021 01:11 StewartLee »

#3 - 10.02.2021 20:29
Şahitliğimi onaylıyorum, kişiler 10.02.2021 00:58'de GBI ihlali ve b bölüyor, herhangi bir brawl izini veya illegal rol izin alındıı görülmüyor.

Kanıt: https://hizliresim.com/31BhBS

#4 - 17.02.2021 15:27
Merhaba,

İlgili karakter yasaklı. Para iadesi için beni etiketleyerek oyun içerisinden /rapor atın. @StewartLee

Şikayet kapatıldı.