Konu: Dedektif Büro  (Okunma sayısı 23808 defa)

#1280 - 15.06.2025 04:40
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Stromae,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1281 - 17.06.2025 02:43

100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Heista,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1282 - 20.06.2025 02:40
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Stromae, Heista,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1283 - 27.06.2025 17:42

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1284 - 28.06.2025 20:59
⫷ MOLCHANOV — VICE CITY  ⫸

» Unkown: GösterGizle

"Sıradan bir Vice gecesiydi, bir eğlence kulübünde bira içiyordum. Yanıma gelen bir herif gördüm; toplu bir vücudu vardı, ona tombul diyebilirdim. Bir şapkası, gri bir eşofman takımı ve yaşlı bakışları. Bana söylediği şeyler beni tanıdığı üzerineydi. Bu mümkün müydü? Hiç sanmıyorum. Beni tanıyamazsın, koca oğlan. Ne istiyordu? Bunu merak ettim. Her zaman merağıma yenik düşmüşümdür, bu kez bunu idare etsem iyi ederim.

Geçmişimi biliyor, nerede yaşadığımı biliyor... Bana çalışmış. Sebebi hâlâ meçhul, bu beni tedirgin ediyor. Onu başımdan kovmalıyım fakat bunu yapmak istemiyorum.  Sanırım konuşmasına izin vereceğim. Bir iş teklifi mi? Az çok bunu tahmin edebiliyordum. Bunu değerlendireceğim, sadece hakkında birkaç şey bilmek istiyorum; oğlum. Bunu benim için çok görme."

Yakın zamanda sana dönüş yapacağım. 

"Artık hakkında birkaç şey biliyorum, kirli işlerine beni de dahil etmek istiyorsun. Her önüne geçen insana güvenebilir misin? Bunu göreceğiz. Hey, belki de bunu yapmaman gerekiyordur dostum. Hakkımda bilmen gereken tek bir şey var, bana güvenme.

Senin gibi birisiyle gerçekten çalışacak mıyım? Sen öyle sanacaksın fakat hiçbir zaman gerçekten seninle çalışmış olmayacağım, sizin gibi ahmakların peşinden koşmaya yarım ömür adadım ben. Şimdi sizden biri mi olacağım? O kadar onursuz değilim.
"

"Bana güvenebilirsin, Vait Akhmadov; seni seviyorum(!) Güvenini kazanmama izin ver, iyi bir çalışanım. İşlerime odaklanırım, ben bir işkoliğim. İş dışında bir şey düşünemiyorum, Vait! Lanet olsun!

Bu şirketi toparlayacağıma emin olabilirsin, bana güven. Birlikte yükseleceğiz."

» History: GösterGizle

"Geçmişimden birisi, onu tanımıyorum. Neden bilmiyorum ama ona güvenmem gerektiği kanısındayım. Yine de temkinli olmalıyım. Bu işin içinde olduğumu biliyor, zeki bir dedektif. Zeka beni her zaman korkutmuştur."

"Bu adamı destekleyenler var, hızlı büyüyor ve bana güveni tam. Benden hoşlandığı açık. Tek yapman gereken onunla yatma, Fisher. Ondan kolayca kaçabilirsin, kızım. Kendine bir bahane bul, eski kocaların sana tecavüz mü etti? Yalanda olsa Fred ve Eric'e bunu yapamazsın. Siktir et, bulursun bir şeyler. "

"Dedektifler iyi konuşuyor fakat istediğim teçhizatları sağlamakta bile günlerdir beni bekletiyorlar. Riskli işlere giriyorum, hiç olmadığı kadar. Telefonumu fark ederse ölürüm, bu herifler burada oyun oynamıyor. Hiçbir zaman dikkatleri üzerine çekme, Fisher. Arka plan kadını ol, o adamın kadını ol. İyi bir oyuncusun, böyle devam et."

"Aaliyah Fisher; Market, Star ST üzerinde Yakuza Mozan'ların yasadışı faaliyetine tanık olur.
Bu büyük bir hataydı, Fisher. Bunu düzeltmelisin. Kendini kanıtla. O herifler peşini bırakmayacaktır...

Bana inanmış gibiler."

"Teçhizatlar hazır, artık daha rahat olabileceğim. Buna güven verici fakat yine de dikkatli olmalıyım. Bu gece bu herife katlandığım son gece olabilir. Ağızından çıkanlar benim için önemli olacak. Onu zorla, Fisher."

[spoiler=» ]

"Yakuza bozuntularına bir özür borçlu değiliz, Vait! Oraya bizi götürme. Ah! Siktiğimin aptalı, bu zekayla seni buraya kim koydu? Bizi öldürteceksin!"

"Neyse ki böcek evdeydi, bu orospu çocuklarının eline düşseydim kendimi affetmezdim. Gözlüğümü fark edecek zekaya sahip değiller, dedektif bunu iyi düşündü. Hayatımda yaşadığım en adrenalin dolu andı, sikeyim! Bu çok iyiydi. Bu işi sevmeye başladım fakat artık sonlarına yaklaştığımı hissediyorum. Daha fazla tehlikeye girmemeliyim."

"Evet, birileri muhbir olduğumu anlamış. Fakat Vait Ahkmakov bana hala güveniyor, yine de benden şüphe ediyor. Benden şüphe ediyorsun neden benden şüphelendiğini söylüyorsun? Biraz zeki olsaydın beni avlardın, Vait. Üzgünüm, beni yakalayamadın. Bundan sonra belki aklınla düşünmeye başlarsın."

"Sona geldik, Fisher. Bu boktan yaşanmışlıklar artık geride kalacak. Sadece hayatta kal, kızım. Birkaç güne her şey düzelmiş olacak... Bunu demek çok isterdim. Kendini böyle kandırmayı bırak. Yine boktan hayatına geri döneceksin, yeni şehir; yeni acılar seni bekliyor..."

“Sometimes the most dangerous ones... are the ones who disappear quietly."

Spoiler: GösterGizle

INFORMANT DOSYASI
Vice City Sokağının Görünmeyen Tarafı

Kod Adı:“Bulunmuyor”
Gerçek Adı:— GİZLİ —
İlişkili Çeteler:Valachi, Yakuza Muzon, Aslanadze, Pedrotti.
Bilgi Sağladığı Konular:SİLAH TİCARETİ, FUHUŞ, CİNAYETE TEŞEBBÜS, HARAÇ, YASADIŞI SİLAH BULUNDURMA.
Risk Düzeyi:YÜKSEK

İSTİHBARAT KAYITLARI

Alıntı
Tarih: 18 HAZIRAN 2025
Konu: TELEFONDAN ALINMIŞ SES KAYDI

VAIT AKHMADOV'n bulunduğu bir ev içerisinde ses kaydı açık bir telefon gizlendi, telefonun yeri açığa çıkmadı. VAIT AKHMADOV'n rahat anı kollandı ve geçmişte işlediği suçlar tarafınca itiraf edildi.”

Alıntı
Tarih: 22 HAZIRAN 2025 
Konu: HARAÇ, LİMANDA YENİ BİR İŞ KOLU - VALACHI bağlantısıyla toplantı

VINCENZIO FERRANTE adlı VALACHI bağlantısı VAIT AKHMADOV ile olan dostluğu ve iş ortaklığı üzerine gerçekleştirilen oturumda ses kaydı alındı. VAIT AKHMADOV'n Doğu yakasında bulunan PIGPEN adlı işletmeden haraç kesme planları konuşuldu. ”

Alıntı
Tarih: 26 HAZIRAN 2025 
Konu: SİLAH TİCARETİ ve OLASI ÇETELER ARASI SAVAŞ DURUMU - YAKUZA MUZAN GÖRÜŞMESİ

“Muhbir VAIT AKHMADOV'n kendisine silah bulmasını istedi, bunu sağlayabileceğini söyleyen VAIT AKHMADOV kendisine zaman tanınmasını istedi.

VAIT AKHMADOV'n MARKET, STAR ST. üzerinde YAKUZA MUZAN çetesiyle görüşmesi oldu, bu görüşme muhbir tarafından kayıt altına alındı. Bu görüşme barışçıl bir görüşme olmadı, YAKUZA MUZAN tarafından tehdit edilip, darp edildi. Bunun üzerine VAIT AKHMADOV VALACHI bağlantılarıyla konuşmak üzere yola çıktı. Olası bir savaş bu şekilde önlendi, karşı tarafın özür dilemesi bekleniyor.”

“Kimse karanlıkta yaşayanları bilmez, ama herkes onların bilgisiyle yol alır.”
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok