Konu: [Elijah_Xander @Error] Fear-RP & Yaralı Kuralı İhlali.  (Okunma sayısı 263 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.02.2021 19:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Elijah_Xander @Error

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Talik_Barrett @akaVestro , SS'lerde görülen Buffalo MC üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.02.2021, saat 00:43

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear-RP, Yaralı kuralı ihlali.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: PizzaStack önünde bir oluşum üyemizi düşürmeleri sonucu Elijah karakterini PizzaStack önünden Buffalo oluşumunun onaylı hooduna kadar kovaladık. Buffalo ile ittifak olduğumuz ve 7/24 oluşumu ortak düşmanımız olduğu için bize destek vermeleri ile beraber Elijah karakterini düşürdük. Kişi, birkaç kişiden yumruklarla, en sonunda da benim silahımdan çıkan kurşunlar ile yaralandı. Bulunduğumuz konum Buffalo'nun onaylı hoodu, kişi mermilerle yaralı ve başında kalabalık halinde bekliyoruz. Fakat şahıs sanki hiçbir yara almamış, onaylı hoodda da değilmiş, etrafı da yaklaşık on kişi ile çevrilmemiş gibi rolüne devam etti. Yerde yaralı olarak yatarken bizi gördüğü yerde öldüreceğine dair raconları (?) kesmeye devam ederken, 180 saniyesini doldurduğu gibi de koşa koşa bölgeden ayrıldı. Daha önce de çok kez aynı durumu yaşamıştık fakat göz yumarak şikayet açmamıştık, birkaç PM konuşması ile durumu şikayetsiz çözmeyi denemiştik. Fakat artık fark ediyorum ki, biz şikayet açmak istemedikçe bu ihlaller maalesef son bulmuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Şikayet açmayı seven birisi değilim, fakat aynı ihlallerin çok defa tekrarlanması keyfimi(zi) kaçırıyor. Kişinin Fear-RP ve Yaralı Kuralı İhlali'nden cezai işlem görmesini talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 07.02.2021 20:58 Orh4n »

#1 - 07.02.2021 20:17
Merhabalar savunmamı yapıyorum.
Olayı kendi gözümden anlatmak istiyorum. Pizza Stack'den yukarı, motele doğru koşuyordum Isaiah(Şikayetçi)'ın birlik üyesi bana doğru koşup "DUR!" diye bağırması sonucu ona döndüm, bana küfürler etti ben de ona saldırarak onu yaraladım. Yaklaşık yirmi saniye sonra Isaiah ve birlikten bir arkadaşı bizi görüp yanımıza geldi, ben de onları görünce fear-rp yapıp yukarı doğru koşuyorum. Buffalo birliğiyle aralarında ittifak olduğunu bilmiyordum, oraya doğru kaçmak mantıklı geldi. Isaiah ve arkadaşı kovalamaca sonrasında karakterimi yaraladılar, Talik karakteri karakterim yere düştükten sonra yanıma gelip "Bir daha benim torbacıma karışmayacaksın." diyor. Ben de durumun verdiği sinirle sadece Talik'in duyabileceği bir ses tonuyla ona bir şeyler söylüyorum fakat bunu Isaiah'da duyuyor. Şunu belirtmek istiyorum, oradaki amacım sadece Talik'in duyabileceği şekilde bir şeyler söylemekti. Talik do kanalından beni uyarması sonrasında herhangi bir agresif tavır sergilemiyorum. Savunmam bu kadardı yetkili kararını bekliyorum.
« Son Düzenleme: 07.02.2021 22:51 Error »

#2 - 07.02.2021 20:41
İyi forumlar.  :)

Elijah Xander karakterini yere düşürdüm, tam Ten Green Bottles önünde. Log kayıtlarım yok, keşke olsa da bende atabilsem, zaten @Orh4n bunu atmış; "Siz iyice kaşınmaya başladınız." gibisinden bir rol yaptın, yaralısın, IC olarak bize destek çıkıp kollayan bir birliğin hood bölgesindesin fakat yerdeyken bile böyle konuşabiliyorsun. Verdiğim hiç bir emote'a bile uymadın, hatta bu tavırlara devam edersen diye CK izni istemiştim. Rol esnasında hiç bir şey demeyip, bir emote vermeden Ganton/Binco bölgesine doğru koşmaya başladın.

Şahitliğimi onaylıyorum, yetkili kararı bekleyelim. Keyifli roller dilerim.
« Son Düzenleme: 07.02.2021 20:45 akaVestro »

#3 - 07.02.2021 21:27
Dönen rolle senin alakan yok ama gelip karakterimi yaralıyorsun, üstüne ck izni istiyorsun. Biriniz silahımı çıkarıp yaraladım diyor, biriniz "seni yere düşürdüm." diyor.
Söylediğin her şeyin savunmasını yaptım, konuyu iyice okuyup yorum yapmanı rica ediyorum.

#4 - 07.02.2021 21:30
Olay sırasında ben de oradaydım 'Ten Green Bottles' barının kapısının önünde Elijah karakteri sistemsel düşürülüp 'glock' silahı ile mermi yemesine rağmen sistemsel yaralı süresi bittikten sonra mucizevi şekilde hiçbir şey olmamış gibi koşarak bölgeden ayrıldı.

Şikayetçi ve savunmacı arkadaşlara başarılar...  :)
« Son Düzenleme: 07.02.2021 21:45 Dely »

#5 - 07.02.2021 21:35
Lütfen genelleme yaparak suçlama yapma. Seni daha önce oyunda görmedim bile, en azından kanıtlarla suçlamana yapmanı istiyorum.

#6 - 07.02.2021 21:54
"Dönen rolle senin alakan yok ama gelip karakterimi yaralıyorsun, üstüne ck izni istiyorsun" kadar saçma bir cümle var mı? İlk savunmanda oluşumumdan birini yaraladığını ve seni kovalamaya başladığımızı kabul ediyorsun, ikinci savunmanda ise "alakan yok" diyorsun. İlk savunmanda, Talik do kanalından uyardı diyorsun (onaylı hoodda fear yapmama hususunda), ikinci savunmanda ise "ck izni istiyorsun" diyorsun. Gerçekten garip.

"Biriniz silahımı çıkarıp yaraladım diyor, biriniz "seni yere düşürdüm." diyor." sözüne de pek anlam veremedim. Talik karakteri seni kovalarken ben de silahıma davrandım, o düşürdü veya bu düşürdü hesabı yapmaya pek gerek yok.

"Olayla alakan yok", "Seni oyunda görmedim bile" dediğin insanlar dün o roldeki başroller aslında. Birisi seni kovalayan kişi, (Talik_Barrett yani akaVestro), diğeri ise oradaki Buffalo rütbelisi. Yine de, şikayeti daha da uzatmamak adına, pekala diyip geçiyorum. Yetkili kararını beklemek için hazırız.

Spoiler: GösterGizle
Eklemelerimi yaparken yeni bir ileti atmamak ve konuyu karışık hale getirmemek için, bu iletiyi düzenliyorum.
« Son Düzenleme: 07.02.2021 22:21 Orh4n »

#7 - 07.02.2021 22:01
Sonucu bekliyorum.

#8 - 07.02.2021 22:28
Buffalo üyesiyim ve 7'24 birliği ile role girdiğim için bir şeyler eklemek istiyorum.
7'24 ile role girerken genel olarak bir düşük rol bilgisi ile karşılaşıyoruz. Ya genel olarak kuralları okumadılar ya da bilerek yapıyolar. Fear-RP'ye ve yaralı rolüne genel olarak zaten uymuyorlar. Bu yüzden arkadaşlar bir an önce kendilerini düzeltmeliler yoksa daha çok haklarında şikayetler açılır.

#9 - 07.02.2021 22:49
Buffalo üyesiyim ve 7'24 birliği ile role girdiğim için bir şeyler eklemek istiyorum.
7'24 ile role girerken genel olarak bir düşük rol bilgisi ile karşılaşıyoruz. Ya genel olarak kuralları okumadılar ya da bilerek yapıyolar. Fear-RP'ye ve yaralı rolüne genel olarak zaten uymuyorlar. Bu yüzden arkadaşlar bir an önce kendilerini düzeltmeliler yoksa daha çok haklarında şikayetler açılır.
Şikayetin kime açıldığının farkında mısın? Toplu şikayet değil, sadece bana açılan bir şikayet.