Konu: [07.02.2021] Other_Richards, Beatrice_Rizzo |Trolling, GBİ, Agresif rol,Non rp|  (Okunma sayısı 202 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.02.2021 00:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Other_Richards @Other_Richards , Beatrice_Rizzo @Cosmos

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.02.2021  - 19:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Trolling , GBİ , Agresif rol, NON RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyuna girdim, iş başı yaptım daha sonra sunshine müşteri almaya gittim, arkamdan yarışan iki araç geldi diğer şeride geçtiğimde bana çarpmaya başladılar önümü kestiler geçişimi engellediler ve sürekli saçma bir şekilde agresif role girip küfürler etmeye başladılar.
Videoda her şey net bir şekilde gözüküyor edilen küfürleri zoomlayıp ayrı olarak kanıtlar bölümüne ekliyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://prnt.sc/ykc3cx
Ek açıklamalar(varsa): Videoda her şey net bir şekilde gözüküyor gerekenlerin yapılmasını bekliyorum hiçbir şekilde tepki göstermedim sadece ekran videosu çektim, umarım gerekli cezaları alırlar.

#1 - 07.02.2021 18:44
Merhaba orasının GBI olduğunu bilmiyordum şimdi öğrendim ve orası GBI alan olduğu için yaptığımız cidden hata yani bir itirazım bulunmamakta yaptığım için özür dilerim

#2 - 07.02.2021 18:49
Selamlar, ilk olarak açtığınız şikayetin başını kesmişsiniz. Gerçekten montajın faydaları :) Videonun hemen başında bana gelip çarpıyorsunuz. Bir şey demeden devam etmeye çalışıyorsunuz. Biz sizi durdurmaya çalışıyor fakat nafile, daha sonrasında iki aracın arasına alıyoruz sizi. Agresif rol böylelikle kalmıyor. GB kısmına gelirsek GB olduğu hakkında bir fikrim yoktu bundan dolayı özür dilerim. Non-RP'lik bir durumda yok saçma bir rol sergilemiyorum benim arabama vurup kaçıyorsun ve ben senden onun parasını almak istiyorum. Sen ise durmayıp kaçmaya devam edince arkadaşımla seni sıkıştırıyoruz. Burada sadece GBİ yapmışım, hatamı kabul ediyorum. Bilmediğimi de üst tarafta belirttim zaten. İyi roller, iyi forumlar. <3

#3 - 07.02.2021 18:52
Hiçbir şeyi kırptığım yok yaklaşık 700MB'lik video böyle bir role kalkışacağınızı bilmiyordum, baktım sürekli devam ediyorsunuz video almaya başlattım. Eğer bir ihlalim olsaydı kanıtlarınızla birlikte şikayet açabilirdiniz.

#4 - 07.02.2021 18:52
Ek olarak zaten videonun başında belli tamponum vesaire gitmiş, farımda kırılmış. Zaten rolde arkadaşım /s kanalını kullanarak neden çarptığını soruyor. Bu da kanıtlayabilir. Tekrardan iyi roller, iyi forumlar dilerim.

#5 - 07.02.2021 18:54
Ek olarak zaten videonun başında belli tamponum vesaire gitmiş, farımda kırılmış. Zaten rolde arkadaşım /s kanalını kullanarak neden çarptığını soruyor. Bu da kanıtlayabilir. Tekrardan iyi roller, iyi forumlar dilerim.
Size çarptıysam kanıtınızı atabilirsiniz. Ek olarak ihlale ihlalle karşılık vermek yasak savunduğunuz şeye dikkat edin.

#6 - 07.02.2021 18:57
Arabama çarptığınızdan mütevellit İC bir olay olduğundan dolayı İC bir şekilde role girmeyi tercih ettik. En doğrusu da bu diye düşünmekteyim. Siz devam ediyorsunuz önünüzü kesiyoruz videoda bu kayıt mevcut. Yani olay sizin hatanız bakımında geliştiğinden dolayı sadece GB ihlali üzerinden jail almamız gerektiğini düşünüyorum.

#7 - 07.02.2021 19:01
Yapılan ihlaller videoda net bir şekilde belli oluyor eğer kanıtınız varsa şikayet açabilirsiniz, ben videoya alıp şikayetimi açtım, daha fazla açıklama yapmayacağım admin kararı bekliyorum.

#8 - 07.02.2021 19:02
İhlale ihlalle karşılık vermedik? GB bir bölge olduğunu bilmemekteydik buna uygun olarak rolümüzü yaptık. Seninle iletişim kurmaya çalışıyoruz, sen devam etmekte kararlısın. Bizde yolunu kesiyoruz, daha sonrasında hala devam etmeye çalıştığın için önünü arkanı kapatıyoruz. O altına girme pozisyonu vesaire bende öyle bir şey olmuyor sanırsam SA-MP ile alakalı bir problem. Yani ihlale ihlalle karşılık vermemekteyiz. Durumu çarpıtmaya çalışmana gerek yok, GBİ üzerinden jail uygulanabileceğini düşünmekteyim, tabii yine de adminin kararı. GB olduğunu bilmediğimizi tekrardan altını çizerekten iyi forumlar, iyi oyunlar. <3

#9 - 08.02.2021 13:41
Merhaba,

Yapılan rol hiç mantıklı değil. Bunun yanı sıra durumun içinde RetartedRP'de var, bu göz ardı edilecek.
Other_Richards & Beatrice_Rizzo karakterleri, Car Ramming&Güvenli Bölge İhlali kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.