Konu: Razmik Vartanyan @Unexpec0 Vartan Balayan @SALVO180KM // ihlaller  (Okunma sayısı 297 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.02.2021 01:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Razmik Vartanyan @Unexpec0  Vartan Balayan @SALVO180KM

Olaya dahil olan şahit karakter adı: birlik üyelerim

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 1.20 - 1.30 suları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
refuse-rp, do kanalını dalga amacıyla kullanma

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: aramızda bir rol gerçekleşti, arkadaşları evde dövdükten sonra dışarı çıkartıp araçlarına bindirecektik. Razmik karakterinin üstünden rolsel anahtarı atıp Rodnell karakterine attım, Razmik karakterini arka koltuğa bindirip Rodnell'e aracı çalıştırıp gitmesini söyledim. Razmik karakterinin sadece araca binip Y basması gerekiyordu fakat bunun yerine pmden gördüğünüz şeyleri saymaya başladı. Vartan karakteri ise dalga geçer gibi rol yapıyor, /do kanalından dalga geçiyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 06.02.2021 01:51
Öncelikle merhabalar, arabaya bindirilmeden önce üstüm arandı ve anahtarım üstümden alındı. Yaptığınız tamamiyle gasp rolünü kapsıyor, sonuçta benim üzerimden zorla ilegall yollar ile üzerimden zorla anahtarı alıyorsun. Gasp kuralları hakkında bilgilendirme yaptığımda ise bana caps lock açıp karşılık veriyorsun ve bu sebeple büyük yazılar ile rolün kuralından bahsediyorum. İyi forumlar dilerim.

#2 - 06.02.2021 01:56
Öncelikle merhabalar, arabaya bindirilmeden önce üstüm arandı ve anahtarım üstümden alındı. Yaptığınız tamamiyle gasp rolünü kapsıyor, sonuçta benim üzerimden zorla ilegall yollar ile üzerimden zorla anahtarı alıyorsun. Gasp kuralları hakkında bilgilendirme yaptığımda ise bana caps lock açıp karşılık veriyorsun ve bu sebeple büyük yazılar ile rolün kuralından bahsediyorum. İyi forumlar dilerim.
onaylı hood olmadığımız için arabanın içinde öylece bekleyecek miyiz? lütfen biraz düşün ya, altı üstü arabayı çalıştıracaksın, paranı falan almıyoruz

#3 - 06.02.2021 01:57
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 06.02.2021 01:59
onaylı hood olmadığımız için arabanın içinde öylece bekleyecek miyiz? lütfen biraz düşün ya, altı üstü arabayı çalıştıracaksın, paranı falan almıyoruz

Beni başka bir yere taşımak için başka bir araba kullanabilirsin, illa cebimden sistemsel bir şey çıkmasına gerek yok. Sonuçta bunu cebimden zorla alıyorsun ve arabamın anahtarına sahip oluyorsun. Zorla aldığın içinde gasp rolüne giriyor.

#5 - 06.02.2021 02:06

Beni başka bir yere taşımak için başka bir araba kullanabilirsin, illa cebimden sistemsel bir şey çıkmasına gerek yok. Sonuçta bunu cebimden zorla alıyorsun ve arabamın anahtarına sahip oluyorsun. Zorla aldığın içinde gasp rolüne giriyor.
sana pmden aracını çalıştırır mısın diye rica ettim, sslerde gözüküyor zaten, sistemsel hiçbir şey istemedim, ayrıca rolsel olduğunu da belirttim

#6 - 06.02.2021 02:11

sana pmden aracını çalıştırır mısın diye rica ettim, sslerde gözüküyor zaten, sistemsel hiçbir şey istemedim, ayrıca rolsel olduğunu da belirttim

Bende size kurallardan bahsettim, sanırım hoş karşılamadınız. Sistemsel cebimden çıkmasa da zorla arabamı gasp ediyorsunuz.

#7 - 06.02.2021 02:39
Şahitliğimi onaylıyorum.

#8 - 06.02.2021 03:00
Dalga geçmek gibi bir durum yoktur, CK iznimi istediklerinde şaşırdım açıkçası çok komiğime gitti ve Razmik arkadaşıma ":D" atacağıma do kanalından atmışım, insanoğluyuz hata yapabiliyoruz. Bütün sslere bakın dalga geçme gibi bir durum yoktur, do kanalından sohbet eden insanlar var koskoca rolde ":D" yazdım diye şikayet ediliyorum ve bu isteyerek yaptığım birşey değil. Orada b kanalından hatalı yazabilirdim fakat bunun rolü böldüğüne ve saçma olduğuna inandığım için gerek duymadım,  iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 06.02.2021 03:32 SALVO180KM »

#9 - 08.02.2021 14:47
Merhaba,

Aracın anahtarını almak gasp rolü değil. Yapılan rol lehinize olduğu için bunu bahane edip, uymayarak rolün sabote edildiği bariz ortada. Bir ihlal varsa bile her ne olursa olsun, Sürekli Roleplay kuralına bağlı olarak uyum sağlayıp rol sonu şikayet oluşturabilirsiniz. Her iki tarafı da hatalı /do kullanımı & PM kanalındaki üslubu nedeniyle uyarıyorum. Birbirinize capslock açarak anlaşamazsınız.

Vartan Balayan hakkında yapılan savunma kabul edildi. (kasti olmadığını umuyoruz)
Razmik Vartanyan karakteri, RefuseRP kapsamında ağır bir ceza alacak.

Şikayet kapatıldı.