Konu: Malibu Corporation #malibu100  (Okunma sayısı 23361 defa)

#650 - 30.03.2023 17:09
“OceanBucks”
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#651 - 30.03.2023 18:04
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#652 - 30.03.2023 18:04
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#653 - 30.03.2023 22:34

Olumsuz Hava Şartları Nedeniyle Bir Uçak Dağa Çakıldı!

30 Mart 2023 tarihinde, saatler 01.00'ı gösterdiğinde Vice şehri tarihi bir olaya sahne oldu.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle görüşü sıfıra inen bir uçak, yaşadığı motor arızası nedeniyle irtifa kaybetti ve şehrin kuzeyindeki dağa çakıldı!

Olayın yaşandığı andan itibaren VCPD, VCFD ve VCMD ekipleri harekete geçerek kazanın yaşandığı bölgeye gitti. Ekibimizin edindiği bilgiler ve tüm detaylar haberimizde!

Yaşanan Kazada Uçakta Bulunan 8 Kişi Hayatını Kaybetti!

29 Mart tarihi itibariyle uzmanlar; yaşanabilecek kasırga, fırtına, yağmur ve su baskınları gibi olumsuz durumlar nedeniyle tüm Florida Eyaleti genelinde halka uyarıda bulunmuştu. 29 Mart gecesinin son saatleri itibariyle yağmur ve fırtına etkisini arttırarak Vice şehrinde hayatı durma noktasına getirdi!

Saat 01:00 civarında Vice hava sahasına giren bir uçak, yaşadığı motor arızası nedeniyle irtifa düşürmek zorunda kaldı. Arızanın giderilmesiyle uğraşan pilot, şehirde yaşanan fırtına ve olumsuz hava koşulları nedeniyle şehrin kuzeyinde bulunan dağı göremeyerek uçağın dağa çakılmasına neden oldu!

Hızla dağa çakılan uçağın sesleri şehrin birçok noktasında duyulurken, uçağın düşmesiyle birlikte bir patlama yaşandı ve alevler yükselmeye başladı. Bölgedeki halk, olay sonrası ekiplere ihbarda bulundu ve çıkan yangın VCFD ekipleri tarafından hızla söndürüldü. Yangının söndürülmesinin ardından uçağa yaklaşan ekipler, pilot dahil sekiz kişinin cansız bedenine ulaştılar.

Uçağın Motorundaki Arızanın Sebebi Henüz Bilinmiyor.

Uçağın motorunda yaşanan arızanın sebebi ise henüz bilinmiyor. Ekipler tarafından bu konuda yapılan incelemeler devam ediyor. Yeni bilgiler geldiğinde Vice News olarak sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Bunun yanı sıra olayın ardından birkaç saat daha devam eden şiddetli fırtına ve olumsuz hava koşulları iki gündür Vice şehrini etkisi altına almış durumda ve uzmanlar bu konuda dikkatli olunması konusunda uyarmaya devam ediyor.

G
Ü
N
D
E
M
VICE

VICE
NEWS.
EDİTÖR
Charles Jones
HABER
Charles Jones
KAMERA
Joseph Pagnazzo & Charles Jones

Charles Jones
Vice Media Group Kıdemli Personel

Charles Jones, 20 Ocak 2000 tarihinde ABD'nin Florida eyaletinde dünyaya gelmiştir. Florida Üniversitesi'nde gazetecilik bölümü okuyan Jones, eğitimini tamamladıktan sonra bir yıla yakın bir süre boyunca Amerika'nın Kaliforniya eyaletindeki yerel bir medya kuruluşunda çalışmış ve daha sonra Vice şehrine gelmiştir. Charles Jones, şu anda Vice News'te muhabir olarak çalışmaktadır.

Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice News & Valachi Corporation, 2023
[/td][/tr][/table]
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#654 - 01.04.2023 12:04
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#655 - 03.04.2023 10:49

MAGAZİN NABZI
VICE  CITY: 25         SAN FIERRO: 19         LAS VENTURAS: 27                                                   BİZİ  VICE SOCIAL'DA TAKİP EDİN!
                                                        #vicenews #onlytrue #save       
GÜNLÜK HATIRLATMA:     'Onlar, bizim bildiğimizi bildiklerini bildiğimizi bilmiyorlar...'

Vice Şehrinin Çekici Yüzleri #2 - Eliane Blanchet

Vice Şehri, özellikle son dönemde oldukça çekici ve güzel kadınlara ev sahipliği yapıyor. Çekici ve güzel mankenler, muhteşem kıyafetlerin içerisinde defilelerde ve Vice Social'da yaptıkları cesur paylaşımlarla kendilerini kanıtlamaktalar. TELEVICE olarak Vice Şehrinin bu çekici dünyasına bir giriş yapmaya karar verdik ve Vice Şehrinin Çekici Yüzleri serisinin ikinci bölümünde Miss Florida 2023 yarışmacısı ve aynı zamanda Vice City Medical Department'ın başhekimi olan Eliane Blanchet ile bir sohbet gerçekleştirdik. 

Kimdir Eliane Blanchet?

Eliane Blanchet ile yaptığımız sohbet oldukça keyifliydi. Kendisi, kendini şu şekilde tanıttı:

"Eliane Blanchet, 1996 yılında Fransa'nın Paris şehrinde doğmuş bir kişi. Üniversiteden mezun olduktan sonra Vice şehrine geldi ve hayatını burada kurmaya başladı. Bu noktaya gelmek için çok çalışmış ve emek etmiş. Ailesini bile geride bırakıp insanlara umut olmak için yola çıkmış biri ve bunda da başarılı oldu, bunu da Vice City Medical Department'ı kurarak kanıtladı ve şimdi de Florida eyaletinin en güzel kadını olmak için çabalıyor, bunu başaracak.

"Ailem.. Biz iki kardeştik... fakat sonra sadece... ben kaldım. Aslında pek bu konular hakkında konuşmak istemiyorum. Benim için fazla duygusal.

Eliane'ın Kişisel Özellikleri? Nelerden Hoşlanır? Nelerden Hoşlanmaz?

Eliane'ın nasıl birisi olduğunu merak eden TELEVICE muhabirleri ona sorularını iletti. Kendisi oldukça netti.

"Aslında iş konusunda ciddi olduğum kadar, iş dışında bir o kadar eğlenmeyi seven bir yapıya sahibim. Beni sürekli partilerde, yarışmalarda, etkinliklerde görebilirsiniz. İnsanları seviyorum, insanlarla ilgilenmeyi seviyorum. İşim gereği bunu yapıyorum aslında. Yardm etmeyi, onlara umut olmayı seviyorum.

Fakat aynı zamanda bu işime saygı duyulmasını da bekliyorum diyeyim. İşime saygı duymayanlara ben de saygı duymam. Rahat bir insanım, insanlarla samimiyet hemen kurabilirim. Doktor Eliane ile şehir içindeki Eliane arasında bir fark var. Şu an şehir içindeki Eliane ile berabersiniz. TELEVICE okurları da şehir içindeki Eliane'ı tanımak istediği için, şu an bu tarafımla konuşmayı tercih ediyorum."

Eliane'ın Bir Günü Nasıl Geçiyor?

Eliane'ın bir gününün nasıl geçtiğini sorduk. Kendisi, iş hayatıyla sivil yaşantısındaki ayrımı iyi bildiğini söyledi ve dakik birisi olduğunu gösterdi.

"Gündüz hastane işleri, hayat kurtarma çabaları. Geceleri de kendime vakit ayırma ve dinlenme. Hayatımın böyle olmasını ben seçtim ve şuan tam olmak istediğim yerdeyim. Gündüz yaşayan Eliane, Doktor Eliane oluyor. Biraz daha ciddi olurum gündüzleri. İşim gereği öyle olmak zorundayım. Ciddiyetimi gece olunca biraz daha azaltıyorum, rahatlıyorum."

Aşk?

Eliane gibi kariyerli ve başarılı bir kadının aşk hayatını merak ettik. acaba kariyerinde yaşadığı başarıyı aşk hayatında da yaşadı mı? Yoksa Vice Şehrinin garip bir rastlantısı olan başarılı ve kariyerli kişilerin yalnızlığı sendromuna mı kapıldı?

Aşk.. Daha karşıma aşk denilen şeyi tanımlayabileceğim biri çıkmadı. Kendimi yalnız hissetmiyorum, halimden oldukça memnunum aslında. Vice Şehrinin erkekleri ilgimi çekmiyor demek olmaz, bunu demeyeceğim. Sadece bana aşkı tanımlatacak biri ile henüz karşılaşmadım.

Bir Başhekim Neden Miss Florida'ya Katılır?

Oldukça merak ettiğimiz başka bir şey de bir hastane başhekiminin günümüzün en ilgi çekici etkinliği olan Miss Florida 2023'e neden katıldığıydı. Bunu kendisine çekinmeden sorduk ancak aldığımız yanıt biraz farklıydı.

"Bunun hikayesi oldukça garip ve farklıydı. Bir partiye katılmıştım. Partide eğleniyordum, biraz da sarhoştum. Belki biraz-dan da fazla olabilir... Bir kişi yanıma geldi ve fısıldadı: "Çok güzelsin, güzellik yarışmasına katılsana?" dedi. Ben de "Tamam." dedim ve... katıldım işte. Gerçekten böyle oldu bu. tamam, büyük bir hikaye değil ama bence garipti. Ve kazanacağımı da düşünüyorum, kazanacağım."

Eliane'ın Kırılma Anı

Herkesin hayatında mutlaka bir kırılma anı olmuştur. Eliane'ın da bu yolda bir kırılma anı olmuş. Bu biraz acı vericiydi.

"Benim hayatımdaki kırılma anım... biraz üzücü bir an aslında. Sevdiğim ve çok güvendiğim birisi beni terk etti, yapayalnız kaldım. Halen de yalnızım. Ve onun bende bıraktığı boşluk hissi hiç geçmiyor. Bunu da anlatmak istemiyorum, oldukça derin bir konu."

Elsa ile yaptığımız röportaj iyi dileklerle son buldu. Vice Şehrinin yeni yüzleri önümüzdeki günlerde büyük ilgi çekecek gibi görünüyor... Bunun da belirtisi önümüzdeki Miss Florida 2023 yarışması. TELEVICE olarak Miss Florida'nın atmosferini sizlere yapacağımız röportajlarla aktaracağız. Bizimle kalmaya devam edin..

M
A
G
A
Z
İ
N
HABER

TELE
VICE.
EDİTÖR
Lara Clarkson
HABER
Lara Clarkson
KAMERA
Charles Jones & Vincenzo Antonacci

Lara Clarkson
Vice Media Group Kıdemli Muhabir

Lara Clarkson, 4 Ağustos 1997 tarihinde California eyaletinde dünyaya geldi. Berkeley Üniversitesi Medya bölümünden mezun olduktan sonra Berkeley University Radio'da staj gördü ve Vice Şehrine gelerek Vice News'a katıldı. Gündem ve eğlence içerikli haberleriyle ve canlı yayınlarıyla tanınan Clarkson, aynı zamanda Didiersachs Fashion adına mankenlik de yapmaktadır. Vice FM'de Chat Zone On Air ve Gündem Vice programlarını gerçekleştiren Clarkson, Vice News ekranlarındaki Son Dakika yayınlarının günümüzdeki sunucularından birisidir.

TELEVICE Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice Media Group & Valachi Corporation, 2023
[/td][/tr][/table]
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#656 - 03.04.2023 10:49

KAYIP ORG İÇİN DEPO SAVAŞLARINDA BÜYÜK MÜCADELE!

31 Mart 2023 saat 21.00'da gerçekleştirilen depo savaşları etkinliğinde katılımcılar iki yüz bin dolar değerindeki kayıp orgu bulmak için açık arttırma ile birbirleriyle yarıştılar!

Beş deponun açık arttırılmaya çıkarıldığı etkinlikte kayıp orgun yanı sıra onlarca sürpriz ödül de kazanan katılımcılara verildi.

Rockstar Studio Ünlülerinin İmzaladığı Kayıp Org Bulundu!

Rockstar Studio'un aktifleşmesi ve yeni binasına taşınmasıyla birlikte, Rockstar Studio'da en eski isimlerinden biri olan Starla Krisfaren Rockstar Studio'nun eski binasında uzun zaman kullanılan Rockstar Studio ünlülerinin tamamının imzasının bulunduğu orgu arayıp hiçbir yerde bulamayınca depo savaşlarını düzenlemeye karar vermiş.

Yüz binlerce doların havada uçuştuğu açık arttırmalar sonucu, iki yüz bin dolar değerindeki kayıp orgun dördüncü depoda bulunduğu açıklandı. Diğer depoları satın alıp büyük ödülü kazanamayan katılımcılar için ise binlerce dolar değere sahip sürpriz ödüller sahiplerine dağıtıldı. Ödüller arasında bir motosiklet olduğu da açıklandı.

Üzerinde Travis Scott, David Guetta ve Bilie Eilish gibi birçok ünlü ismin imzasının da bulunduğu org ile depo savaşları sonrası canlı yayınımıza konuk olan Henry Dunkirk, etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek açık arttırma kazananlarına ödüllerinin verildiğini söyledi.

Depo Savaşlarına Yoğun İlgi!

Her etkinlikte olduğu gibi depo savaşlarına da Vice halkı yoğun ilgi gösterdi. Açık arttırmaya dahil olan onlarca ünlü isim ve iş insanı büyük ödül için birbirleriyle mücadele etti. Katılımcıların yanı sıra izleyici olarak da rekor bir katılım olduğu kaydedildi.

G
Ü
N
D
E
M
VICE

VICE
NEWS.
EDİTÖR
Charles Jones
HABER
Charles Jones
KAMERA
Lara Clarkson & Lidija Vlaisavljevic

Charles Jones
Vice Media Group

Charles Jones, 20 Ocak 2000 tarihinde ABD'nin Florida eyaletinde dünyaya gelmiştir. Florida Üniversitesi'nde gazetecilik bölümü okuyan Jones, eğitimini tamamladıktan sonra bir yıla yakın bir süre boyunca Amerika'nın Kaliforniya eyaletindeki yerel bir medya kuruluşunda çalışmış ve daha sonra Vice şehrine gelmiştir. Charles Jones, şu anda Vice News'te yönetici olarak çalışmaktadır.

Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice News & Valachi Corporation, 2023
[/td][/tr][/table]
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#657 - 03.04.2023 10:51

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#658 - 03.04.2023 10:52

.........                                                                       
                    ÜYE OL                          ŞİFREMİ UNUTTUM

Neden?

Acı nedir? Hiç acı çektiniz mi? Özellikle bu şehirde?

Hayat denilen şey neden sizin canınızı acıtıyor? Canınız değerli değil mi?

Bazı kişiler için canını ve kanını feda edebilecek kişiler görüyorum, özellikle bu şehirde. Ona o kadar bağlılar ki, onun için ölmeyi göze almış...

Fakat bunun karşılığında ne alıyorlar? Ne için bu şehirde kendi canlarını, hayatlarını, her şeyini başkaları için feda etmeye cürret ediyor?

Bence hiçbir şey. Daha önce de söylemiştim... Öylesine garip bir şehirde yaşıyoruz ki, her an her şey olabiliyor.

Vice Şehrinin insanları, başkaları için kendi hayatlarını yok edebilecek kadar fedakar mı? Çok mu fedakarız acaba?

Mesela azılı bir suç örgütü lideri için canlarını feda eden çok fazla insan var. Ne oluyor da bu kişiler bir "lider" için hayatlarını yok ediyor?

Karşılığında para mı alıyorlar? Şan? Şöhret? Şan ve şöhret sorusunun cevabının hayır olduğunu biliyorum, çünkü ben insanları öldürmem... Para için ise, işin ucunda ölüm varsa o parayı kazanmanın ne anlamı var?

Bir de yetmezmiş gibi bu tarz insanlar başka kadınlarla evlenip çocuk sahibi bile olabiliyorlar. "Patrona" karşı bir hata yaptığında, yaşadıklarından dolayı acımasız bir hale gelen patron, çalışanının kafasına rahatlıkla sıkabiliyor ve olan o masum aileye oluyor.

Kafamda garip garip sorular dönüyor bu günlerde. Aklıma gelebilecek her şeyi sorgulamaya başladım. Siz de sorgulayın. Yakında yapacağım Randy'nin Gece Hikayeleri programının yeni bölümünde hep beraber bir şeyleri sorgulayacağız.

Rahatlamaya ihtiyacımız var, ülkece.

Biraz rahatlayın, derin bir nefes alın ve kendi hayatınızı yaşamaya bakın. Başkalarına değil, kendinize patron olun.

Bunu fark ettiğinizde hayat... bambaşka gelecek.

●    Anasayfa

●    Son Dakika

●    Blog

●    Ekonomi

●    Magazin

●    Sanat

●    Halkın Sesi

●    Haber ekle!

●    İletişim

●    Arşiv

●    Vice Social'da VICE NEWS!

randymitchell tarafından 31.03.2023 tarihinde gönderildi.

Tüm hakları saklıdır. ©️ ViceNews, since 2020

100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Rollsrose, RAIDEN 777,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok