Konu: Malibu Corporation #malibu100  (Okunma sayısı 23203 defa)

#360 - 20.08.2022 17:12

.........                                                                       
                    ÜYE OL                          ŞİFREMİ UNUTTUM

Adına Vice Social hesabı açılan (Gotchi) köpek acı konuştu.

"(Hav hav hav hamı**koy**ım) Dünya başıma yıkıldı sandım!"

Acı gerçeği dün sabaha karşı mamasını yerken öğrendiğini belirten talihsiz köpek, basına yaptığı açıklamada "annem olacak o kadın gözlerimin içine bakıp "sen Vice Social hesabı mı açtın sen..." diyince dünyam başıma yıkıldı sandım. İştahım kaçtı, yemeği falan unutup kaderime ağlamaya başladım...

"Bu platformda işim çok zor.

Tuvalet ihtiyacı nedeniyle 2 kez ara verilen toplantı sırasında moralinin oldukça bozuk olduğu gözlenen Gotchi'nin açıklaması şöyle devam etti: "Hani bir tanesi böyle bir hata yapmış olsa ve öbürü itiraz etse fazla dert etmezdim. En azından yüzde elli şansım var diye avunurdum ama o da yok. Afferdersiniz ama biri bok yemiş, öbürü de gelip bunu marifetmiş gibi anlatıyor. Aklıma geldikçe deli oluyorum. Ebeveynlerimden her ikisinin de denyo çıkması benim açımdan büyük bir talihsizlik. Bu genetik mirasla daha fazla ileriye gidebileceğimi sanmıyorum. Eğitim falan da bir yere kadar sonuçta...

Bu sözlerin ardından dertli köpek Gotchi tekrar ağlama krizine girmesi nedeniyle mikrofonu eline alan anne, "Abileri Gotchiş bugün nedense biraz huysuz. Ben onu parka çıkarayım, siz de eve gidince köpüşümü arkadaş listenize ekleyin olur mu? Bir sürü arkadaşı olsun oğluşumun" sözleriyle toplantıya son verdi.

●    Anasayfa

●    Son Dakika

●    Blog

●    Ekonomi

●    Magazin

●    Sanat

●    Halkın Sesi

●    Haber ekle!

●    İletişim

●    Arşiv

●    Çok yakında Vice Social'dayız!

gercek.rockstar tarafından 20.08.2022 tarihinde gönderildi.

Vicetung bir Vice News markasıdır. Tüm hakları saklıdır. Bu internet sitesinde absürt haberler yayınlanmaktadır, gerçek ile bir bağlantısı yoktur. Temel amaç komedidir. © Vicetung, since 2020 respect: kaostanbesleniyorum

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında OyundaydıSelf Control Güncellemesinde Oyundaydı
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#362 - 21.08.2022 14:06
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#365 - 21.08.2022 15:52
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#366 - 22.08.2022 13:48
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#367 - 22.08.2022 21:34
Yüzde Yüz Vice 12.Bölüm | Owen Brown

[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - Canlı Yayın - Giriş Jeneriği * *
[YAYIN] Julya Yalenchka: Herkese merhabalar, iyi akşamlar sevgili Vice Şehri sakinleri.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Umarım güzel bir gün geçiriyorsunuzdur. Umarım keyifler yerindedir.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bendeniz Julya Yalenchka, bugün ki konuğum Owen Brown ile birlikte Yüzde Yüz Vice başlıyor.
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - "Yüzde Yüz Vice" - Giriş Jeneriği * *
[YAYIN] Julya Yalenchka: Herkese mutlu günler, mutlu akşamlar sevgili izleyiciler.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bendeniz Julya Yalenchka ve bugün ki Yüzde Yüz Vice'da değerli konuğum Owen Brown bana eşlik edecek.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, biliyorsunuz ki son zamanlarda şehirde yaşanan olaylar fazlasıyla iç acıtıcı olsa gerek.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Çünkü her gün malesef ki komplikasyonlar üzerine komplikasyonlar yaşanıyor. Umarım bu tür dertlerin de önüne-
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... geçebileceğimiz zamanlar diliyor, umarım ki bu günleri de atlatacağımızı umuyorum. Ve diliyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, bugün ki programımızda sevgili konuğum ki benim için kendisi epey değerlidir.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Owen Brown! Evet Owen, öncelikle hoş geldin.
[YAYIN] Owen Brown: Hoş buldum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Keyifler yerinde mi? Her şey yolunda değil mi Owen?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Fazlasıyla heyecanlı gibi duruyorsun.
[YAYIN] Owen Brown: Evet, öyle. Her şey yolunda, biraz heyecanlıyım. Normal değil mi?
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Yayını telefondan izlemek adına: /yayinlar > Vice News * *
[YAYIN] Julya Yalenchka: Yanii, bana sorarsan ki ilk yayınlarımı hatırlıyorum. Fazlasıyla heyecanlıydım, radyo yayınlarında bile.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Neyse ki daha fazla yayınlarım ve eğitmenleriminde desteği sonrası bu duruma alıştım diyebilirim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Artık gram bir heyecan duygusu yaşamıyorum. Ki bence bu artı bir yön olsa gerek.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, Owen. Bizlere biraz kendini tanıtır mısın?
[YAYIN] Owen Brown: Günün boş zamanında ve çoğu zamanında arabalarla ilgilenirim. Cidden bu işi seviyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, arabalara karşı ilgili olman beni sevindirdi doğrusu, ben de hız tutkunuyumdur doğrusu. Hızı sever misin?
[YAYIN] Owen Brown: Hız mı? Ben hızım, fakat şehir içinde arabamı kurallara uyarak sürüyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bunu duyduğuma sevindim, her şeyden önce kural ve güvenlik öyle değil mi?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ne de olsa kurallar bizlerin güvenliği için yaratılmış olsa gerek. Yanılıyor muyum Owen?
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Yayını telefondan izlemek adına: /yayinlar > Vice News * *
[YAYIN] Owen Brown: Yanılmıyorsun Julya, doğrusun. Bizim için kurallar yazıldı.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Şimdi; belki daha öncesinde programımızı izlemişsindir Owen, Yüzde Yüz Vice, Florida'nın vazgeçilmez-
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... televizyon programı haline geldi, şuanda en yüksek izlenim rekorları bizzat elimizde.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Belki de bu programa çıktığın için, bana eşlik ettiğin için kendini şanslı hissetmelisin hım? **gülme sesleri**
[YAYIN] Julya Yalenchka: İnan bana benim sizden bir farkım yok, her ne kadar tanınmışlığım olsa dahi.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Şimdi. Yüzde Yüz Vice'ın gelenekleri ve format kuralları mevcut, sana kısaca bunlardan bahsedeyim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Öncelikle bu programda kurgu yok, belki de fark etmişsindir hazırlık sürecinde.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bu bizi belki de diğer firmalardan ayıran en önemli şey olabilir.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Doğal olmak!
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bu programı izleyen herkes, çocuk, baba, anne, abla, abi, kardeş...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Kim var ise lütfen sizler de doğal olun. Belki de bu yaşamanın bir parçası.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Her neyse. Konumuza dönelim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bu program tamamen doğal yollar ile işliyor ve organize ediliyor.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Yani bu programda kurgu yok, bunun yanı sıra iki yarı olmak üzere her bir yarı yarım saat olarak işliyor.
[YAYIN] Julya Yalenchka: İlk yarıda genel bir tanışma fastı gerçekleşiyor ve daha sonrasında küçük bir reklam arasına gidiliyort.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bu süreçte dinlenme, kahve içme, genel ihtiyaç gibi düşünebilirsin.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Reklam arasından hemen sonra ikinci yarı başlar ve ikinci yarıda seni zor sorular bekliyor olacak.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bu sorular özenle juri ekibimiz tarafından seçilmiş sorular.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ve Yüzde Yüz Vice'ın genel bir ritüeli vardır. Bu programda sohbet, sohbeti doğrurur.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Dolayısıyla sadece seçilmiş sorulardan bir tane sorarım.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ve sohbeti başlatırım; sohbetin devamı gelir ve seni de zor sorular bekler.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Tek bir cümlenden dahi bir soru oluştururum kafamda, evet izleyiciler. Belki de sizler de bunu ilk defa duydunuz.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ben program öncesi hazırlanmış soruların hiç birini hatırlamam bile. Bakmam.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ben sohbetten soru çıkarırım, yani demem o ki, seçtiğin kelimeleri dikkat et Owen.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Çünkü her bir kelimende zorlayıcı bir test seni bekliyor olacak.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sanırım anlatabildiğimi umuyorum?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Buraya kadar bir sıkıntı var mı?
[YAYIN] Julya Yalenchka: ** Yayını telefondan izlemek adına: /yayinlar > Vice News * *
[YAYIN] Owen Brown: Nope, hiç bir sorun yok.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Süper, o halde devam edelim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Merak ettiğim bir soru var aklımda Owen.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Müsadenle yöneltiyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Şuanda tam olarak ne meslek yapıyorsun? Senin mesleğin tam olarak nedir?
[YAYIN] Owen Brown: Doğu yakasında bir garajda çalışıyorum, arabalarla ilgilendiğimi söylemiştim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Garajın ismini öğrenebilir miyiz?
[YAYIN] Owen Brown: GLM Garage.
[YAYIN] Julya Yalenchka: GLM Garage, evet buradan Yukio Alas'a ve Jin Chiba'ya selamlarımı iletiyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Jin'de yaklaşık bir kaç ay önce evlendi, ona da mutluluklar diliyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Eğer ki bu yayını izliyorlarsa tabi. **gülümser**
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, orada tam olarak neler yapıyorsunuz Owen? Bir gününüz nasıl geçiyor?
[YAYIN] Owen Brown: Genelde çalışanları denetliyorum, aynı zamanda bünyemizde bulunan işletmelerinin sorumluluğu-..
[YAYIN] Owen Brown: -.. bende olduğundan. Onların denetimiyle uğraşıyorum.
[YAYIN] Owen Brown: Kısaca günümün özeti bu.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Peki ya ne tür bir denetim bu? Neyi denetliyorsun tam olarak?
[YAYIN] Owen Brown: Çalışanları, işletme içerisinde ki müşteri memnuniyetini.
[YAYIN] Owen Brown: Aynı zamanda, bünyemizde bulunan işletmelerinin ihtiyaçlarının giderilmesini sağlıyorum.
[YAYIN] Owen Brown: Tamirhanede ki parça ihtiyaçları, aynı zamanda bünyemde bulunan Pub gibi işletmelerinin ihtiyaçlarını giderilmesini sa-.
[YAYIN] Owen Brown: -.. sağlıyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Az önce işletmelerden bahsettin, ne tür bir işletme bu? Ya da işletmeler diye mi sormam gerekiyor? **gülümser**
[YAYIN] Julya Yalenchka: ** Yayını telefondan izlemek adına: /yayinlar > Vice News **
[YAYIN] Owen Brown: Ne tür-.. Üç tur işletme bünyemde bulunuyor, bunlardan biri Pub. Diğeri dediğimin üzerine tamirhane.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Günde kaç adet işletme işletiyorsunuz? Yani kaç tanesi faaliyete giriyor?
[YAYIN] Owen Brown: İkisi de aktif olarak her gün işliyor.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bu sevindirici bir haber, tam olarak açık konumunu belirtmek ister misin?
[YAYIN] Owen Brown: Doğu yakasında kapı numaramız 722. Aracı ile sorun yaşayan herkesi beklerim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Peki ya bir sorum daha var Owen.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Senin işin sadece kontrol etmek mi? Bunlar dışında başka bir şey yapmaz mısın?
[YAYIN] Owen Brown: Başka bir şey yapmıyorum, zamanımı böyle öldürmeyi tercih ediyorum. *gülümser*
[YAYIN] Julya Yalenchka: İşiniz sadece araba parçalarından mı ibaret? Böylece mi şehrin en iyi garajlarından bir tanesi haline geldiniz?
[YAYIN] Julya Yalenchka: **Yayını telefondan izlemek adına: /yayinlar > Vice News **
[YAYIN] Owen Brown: İşim sadece arabalarla, evet. Ama burdaki asıl sorun işimi nasıl yaptığım. Ve seninde dediğine göre  en iyisi olduğuma-..
[YAYIN] Owen Brown: -.. göre. İşimde en iyisiyim. *gülümser*
[YAYIN] Julya Yalenchka: Yanii, şehirde sizin gibi bir çok en iyi garaj var.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Dolayısıyla bu konuda yalnız olmadığınızı söylemekten çekinmeyeceğim, Owen. Saygılarımla.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Pekala, o halde başka bir sorumuza geçelim müsadenle.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, ne zamandır bu işi yapıyorsun? Lütfen, doğduğumdan itibaren deme.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Çünkü bu tür cevaplar artık klasikleşti, nasıl başladı araba sevdan?
[YAYIN] Julya Yalenchka: **Yayını telefondan izlemek adına: /yayinlar > Vice News**
[YAYIN] Owen Brown: Tam zamanı hatırlamıyorum, ama aşağı yukarı bir yıl olması gerekiyor.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Nasıl başladı peki?
[YAYIN] Owen Brown: Klasik olay, para ihtiyacı. Kendime bulduğum ilk iş buydu.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sonra?
[YAYIN] Owen Brown: Git gide araçlara alışmaya başladım ve onlara alıştım.
[YAYIN] Owen Brown: Sonrasında işleri büyüttüm, bu konuda diğer ortakların da payı var.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bu işe kaç ortak ile başladınız Owen?
[YAYIN] Owen Brown: Altı kişi. Jin, Alas, diğerlerinin de adları zaten şehirde biliniyor. Pek söylememe gerek yok.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, doğrusu yayın teklfini yapmadan önce GLM Garage'ın tarihini biraz araştırdım.
[YAYIN] Julya Yalenchka: İsimlerinin aslında Japonya'da faaliyet gösteren bir garajdan geldikleri söyleniliyor.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ve yönetimde Alas, Jin önderliğinde departmanlara ayrılarak devam etmişler.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Niko, Kolbeinn, Kaine Issei, Shane ve Rei kadrosuda bu işleyişe ortak olmuş kişiler.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sanırım kadro tamamen bu isimler ile kurulmuş ve bir süre böyle devam etmiş.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sonrasında ise garajın bir ara kapanma durumu söz konusu olmuş, o vakitte garajda bulunuyor muydun?
[YAYIN] Owen Brown: Evet, garajda bulunuyordum. Kapanma söz konusu olmadı, sadece ara verdik diyelim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Anlıyorum, kısa bir ara verilmiş sanırım. O sıra zarfında garaj bölgesi tamamen Kasparov adına kayıtlıymış bir süre.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Yaklaşık iki ay sonrasında garaj tekrardan faaliyet göstermeye başlamış Jin, Alas önderliğinde.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Jeff McCoullough, Valentino, Ryan, Rei olmak üzere alt kadro da bu şekildeymiş sanırım.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Daha sonrasında bu kadro yapılanmış ve tabi eklemeler ve ayrılıklar söz konusu olmuş.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Buna üzüldüm, acaba ilk kadro devam etseydi ne olurdu diye bir ara düşünmedim değilim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Dersime hazırlıklı geldim diyebiliriz. **gülümser**
[YAYIN] Julya Yalenchka: Pekala, o halde söylemek istediğin son bir söz var mı? İlk yarının sonlarına yaklaştık çünkü.
[YAYIN] Owen Brown: Hayır, söylemek istediğin son bir sözüm yok.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Pekala, o halde Yüzde Yüz Vice'ın ilk yarısının da sonuna gelmiş bulunuyoruz sevgili izleyiciler.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Kısa bir ara rica edeceğiz, sonrasında tekrardan kameraların karşısında yerimizi almış bir şekilde-
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... ikinci yarıya "start" vereceğiz. Evet, ikinci yarıda sevgili konuğum Owen'ı zorlayıcı sorular bekliyor.
[YAYIN] Julya Yalenchka: O halde biraz dinlenmesine izin verelim. İzninizle efenim...
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - Reklamlar Giriş Jeneriği * * 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Peki ya bunu sadece hayal gücün ve yaratıcılığını kullanarak başarabileceğini söylesek? 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Vice News yeniden sizlerle! Ekip çalışmasına yatkın ve tecrübeli arkadaşlar arıyoruz! 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Valachi Corporation bünyesinde olan Vice News'ta harikalar yaratmak senin elinde! 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Farklı konseptler ve yaratıcı içerikler yaratabilmek konusunda kendinden emin misin? 
[YAYIN] Julya Yalenchka: O halde ne bekliyorsun? Hemen Vice News internet sayfası üzerinden başvurunu gönderebilirsin! 
[YAYIN] Julya Yalenchka: ((Forum > Televizyon & Basın > Vice News > İş Başvuruları)) 
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - Reklamlar Geçiş Jeneriği * * 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Profesyonel bir ekiple çalışmak ister misin? Aradığın iş tam olarak burda! 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Valachi Corporation tecrübeli güvenlik ve şoförlerini arıyor! 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Şehrin bütün popüler mekanları artık senin kanatlarının altında olacak. 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Valachi Corporation ile yükselişin bir parçası olmak istiyorsan 605-30-16 numarasını tuşla! 
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - Reklamlar Geçiş Jeneriği * * 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Avukata ihtiyacınız var fakat bunu belirtemiyor musunuz? Bunu dert etmeyin. 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sosyal bir devlet olan Amerika Birleşik Devletlerinde Miranda Hakları doğrultusunda,   
[YAYIN] Julya Yalenchka: Avukat talep etmeniz halinde VCJD tarafından avukat talebiniz karşılanacaktır. 
[YAYIN] Julya Yalenchka: Adalet Departmanı, Vice Şehrinin yanında. ((/avukat)) 
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - Reklamlar Kapanış Jeneriği * * 
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - Yayın Giriş Jeneriği * *
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, sevgili izleyiciler. Bendeniz Julya Yalenchka, bugün ki konuğum  Owen Brown ile Yüzde Yüz Vice ikinci yarısı-
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... başlıyor.
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - "Yüzde Yüz Vice" - Giriş Jeneriği * *
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, millet. Tekrardan kısa bir ara sonrası merhabalar. Bugün ki konuğum Owen Brown ile kısa bir kahve molası-
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... sonrası kendimi bomba gibi hissediyorum diyebilirim, bunu es geçemeyeceğim. Owen. **gülme sesleri**
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, hazır mısın ikinci yarıya? Unutma, her söylediğin bir kelime senin testine yansıyacak...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Buna bir test de diyebilirsin, bir doğruluk veya cesaretlik de, senin seçimin.
[YAYIN] Owen Brown: Hayır, aslında hazır değilim. Ama başlayabiliriz.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Pekala, o halde başlıyoruz.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Kendi başvurun ile mi garaja katılım gösterdin? Yoksa Jin veya Alas sana güzel bir teklif mi yaptı?
[YAYIN] Owen Brown: Kendi başvurum ile garaja katılım gösterdim. Daha doğrusu bir dostum burada çalışıyordu ve onunla beraber çalışmak-..
[YAYIN] Owen Brown: -.. istedim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: İsmini öğrenebilir miyiz?
[YAYIN] Owen Brown: Rei Tsubaki.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Rei Tsubaki...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, evet. Kendisi bir zamanlar GLM Garage'ın yönetiminde bulunuyordu, ilk yarıdada bahsetmiştim zaten.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Peki ya neden GLM Garage? GLM gibi işlerini en iyi şekilde yerine getiren bir çok garaj varken.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Neden GLM'i uygun gördün kendine? Yaklaşık bir yıldır buradasın, daha fazla para aldığın için mi?
[YAYIN] Owen Brown: GLM gibi işlerini yapıyor olabilirler, fakat GLM kadar samimi ve iyi biri olduklarını sanmıyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Voavv, fazla iddialı gibi oldu sanki, diğer garajlar ile aranız fazlasıyla kötü sanırım? Doğru mu anladım?
[YAYIN] Owen Brown: Aksine, yeni açılan garajlara destekte bulunuyoruz. Onlarla beraber işler yapıyoruz.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ne tür işler yapıyorsunuz? Araba parçalarından mı ibaret olay?
[YAYIN] Owen Brown: Hayır-hayır, tamamen araç parçalarından ibaret. Örnek bir garaj vericek olursam-.. NRB Garage.
[YAYIN] Owen Brown: GLM kadar iyi işler yapabiliyorlar, onlarda iyiler. Eğer yayını izliyorsa Lucas'a selamlarımı iletiyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bu arada, sorumun cevabını henüz alamadım. Neden GLM'i seçtin, fazla para veriliyor diye mi yoksa başka-
[YAYIN] Julya Yalenchka: ... özel bir cevabı var mı?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sonuçta iş sadece performans olamaz öyle değil mi?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Yoksa yanılıyor muyum?
[YAYIN] Owen Brown: Aslında söylemiştim, GLM benim ailem gibi. Onlar kadar samimi bir garaj olduğunu sanmıyorum. Bir birinden iyi-..
[YAYIN] Owen Brown: -.. insanlarla dolu.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Yani diyorsun ki burada ki ortamdan dolayı ben GLM'i seçtim.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Peki ya ilk görüşte nasıl bunu anlayabildin? Garaja dahil olduktan sonra mı anladın yoksa?
[YAYIN] Owen Brown: Garaja iş için katılmıştım, bunu ilk yarıda anlatmıştım. Garaja dahil olduktan sonra anladım.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Peki ya bu yayından itibaren garaja dahil olmak isteyen izleyicilerimize neler söylemek istersin?
[YAYIN] Owen Brown: Eğer gerçekten sıcak bir ortam, iyi iş parçaları ve aklınıza gelebilecek başka malzemeler istiyorsanız. Bizimle-..
[YAYIN] Owen Brown: -.. çalışabilirsiniz.
[YAYIN] Owen Brown: Eğlenicek bir ortamı herkes ister, çalışırken ve sohbet ederken. Yanılıyor muyum yoksa Julya?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Kesinlikle, Owen. Güzel bir iş çalışma ortamı istiyorsan öncelik olarak şartları ve imkanları sağlaman lazım.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sonrasında sıcak bir aile ortamı. Ki bunu bizzat genel koordinatörlüğünü yaptığım Valachi Corporation'da görüyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Görüyoruz..
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet, Owen. Son olarak merak ettiğim bir soru daha var.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Seni şuanda burada tutan tek şey aile ortamı mı?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Yani seni garajda tutan tek sebep aile ortamımın olması mı?
[YAYIN] Owen Brown: *güler* Ailen yoksa hiçsindir Julya, GLM benim ailem ve onları yüz üstü bırakmam. Onlarda beni, onları seviyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Gerçekten bu tür bir çalışma ortamı bulmak, böyle bir ilişki yakalamak.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Kolay değil, sizleri ve seni tebrik ediyor, başarıların daimini diliyorum Owen.
[YAYIN] Julya Yalenchka: GLM içerisinde senden daha fazla saygı görmüş, rütbeli birileri var mı?
[YAYIN] Owen Brown: Maximiliano, kısaca Maxi diyebiliriz. GLM garajın sevilen yüzü ve tanınan.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Peki ya Maxi'nin işi de seninkisi gibi sadece araba parçaları ve kontrolden mi ibaret?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Gerçekten sizi diğer garajlardan farklı kılan sadece performans olduğuna nedense ikna olamıyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bir şeyi farklı yapıyor olmalısınız ki, şehrin en iyi garajlarından biri haline gelebilmişsiniz ...
[YAYIN] Julya Yalenchka: Merak sorusu halen daha kafamı bulandırıyor, Owen. Bu soru işaretine bir cevap olur musun?
[YAYIN] Julya Yalenchka: Olabilecek misin?
[YAYIN] Owen Brown: İşimizde iyiyiz ve müşterilerimize değer veriyoruz Julya, diğer garajlar gibi sadece işi yapıp göndermiyoruz. Dostça-..
[YAYIN] Owen Brown: -.. yaklaşıyoruz onlara.
[YAYIN] Owen Brown: Bilmem, sadece görüş açımı söyledim. Yaklaştıklarını pek sanmıyorum.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Mesela?
[YAYIN] Owen Brown: Burada bir garajın ismini vermemin doğru olduğunu düşünmüyorum. Bunu geçebiliriz bence.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Yayın benim yayınım ve kurallara ben karar veririm Owen.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Seni dinliyorum.
[YAYIN] Owen Brown: *güler* İsim vermem gerekirse-.. Kapanmış bir garajdan bahsedeceğim. 666.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Yanii sanırım, en azından anladığım kadarıyla kendinizi kapanmış garajlar ile kıyaslıyorsunuz.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Ve bunu enerji olarak elde ediyorsunuz. Fakat sizin gibi faaliyet gösteren bir çok garaj var, Owen.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Böyle bir mentaliteye sahip olmak sencede yanlış değil mi?
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * /yayinlar > Vice News * *
[YAYIN] Owen Brown: Şuan açık olan garajlardan kendime rakip görmüyorum, NRB garajı dahil değil buna. Onlar iyi garajlar ve işlerini iyi-..
[YAYIN] Owen Brown: -.. yapıyorlar.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Pekala, o halde yavaş yavaş süremizin sonuna geliyoruz sevgili izleyiciler.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bugün ki Yüzde Yüz Vice'da sevgili konuğum Owen Brown ile birlikteydik.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Bendeniz Julya Yalenchka, Yüzde Yüz Vice'ın bu bölümünün sonuna gelmiş bulunmaktayız.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Güzel bir gün geçirmenizi ve adetlerimizden olan "son bir söz" kuralını Owen'a da uyguluyoruz.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Evet Owen, bütün şehre son bir söz söyle.
[YAYIN] Owen Brown: Son sözüm-.. Kendilerine dikkat etmeleri.
[YAYIN] Julya Yalenchka: Sağlıcakla kalın.
[YAYIN] Julya Yalenchka: * * Vice News - "Yüzde Yüz Vice" - Çıkış Jeneriği * *

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#368 - 23.08.2022 00:53
Anasayfa                        Haberler                        İş Başvuruları                        Programlar                        Reklamlar

Palyaçolu Teröristler Dehşet Saçmaya Devam Ediyor!
Yayımlanma: 22 AĞUSTOS 2022, JULYA YALENCHKA TARAFINDAN

Gün içerisinde akşam saatlerinde meydana gelen Temple'da ki ev yangını, yürekleri ağızlara getirdi!
Evin sahibi, avukat Steve McWayne'in olmasının yanı sıra olay bölgesine ambulans ve itfaiye ekiplerinin intikal etmesi sonrası dehşet son buldu! Çevrede ki kamera görüntülerine dayanarak VCPD görevlileri yangına sebebiyet veren şahısların kimlikleri ve sebeplerini araştırıyor. Geçtiğimiz günlerde meydana gelen Palomino ve Vice Belediyesi personellerine yapılan suikast ve soygun girişiminden sonra bu sefer de Temple bölgesinde ki avukat Steve McWayne'in evini yakmak ile kalmayıp, evin dış duvarlarını boyadıkları da olay yerinde mevcut bulunan kamera görüntülerine yansıdı.

VCFMD çalışanlarından alınan bilgilere göre,  olay sırasında çevrede bulunan hiç bir şahsın zarar görmediği ve yangın esnasında evin içerisinde hiç kimsenin olmadığı belirtildi. İtfaiye ekiplerinin olay yeri incelemelerine göre evin içerisinde herhangi bir yangına sebebiyet verecek bir durumun olmadığını ve molotoflar ile yakıldığı öngörülüyor.

Olay Bölgesinde Yangına Şahitlik Yapan Sivillerden Çarpıcı Açıklamalar Geldi!

Bölgeden geçiyordum, iş arkadaşımın oğlunun doğum günü partisi vardı. Eğlence organizasyonu firması X'den talep ettiğimiz palyaçolar gelmemişti, komşulardan mağdurun evinin etrafında palyaço olduğunda dair duyum aldım ve herhalde yanlış eve gittiler diyerek yanlarına sürdüm. Gittiğimde ev çoktan alev almıştı, manyakça gülüyorlar, camları kırıyorlar, sopalarla posta kutusunu eziyorlar ve bir tanesi de grafiti çiziyordu, korkunç bir görüntüydü, yüzlerindekinin boya değil de kan olduğuna yemin edebilirim kokusu on metre uzaktan geliyordu. Çalıların arasından fotoğraf makinemle kayıt altına almayı denedim. Aşırı ürpertici bir deneyimdi az daha bir dala basıp dikkati üzerime çekiyordum ama kahkaha seslerinden hiçbir şeyi duymadılar. Bu adamlar KAFAYI YEMİŞ!

Dehşet Dolu Anlardan Kısa Bir Süre Sonra Avukat Steve McWayne Kameralarımıza Açıklamalarda Bulundu!

Uzun toplantılarım vardı erkenden evden çıktım ve baroya gittim. Ben evden çıktıktan birkaç saat sonra alarm sisteminin devreye girdiğinin mesajı telefonuma geldi.
Hemen eve doğru yola çıktım, eve vardığımda ise kapıda bir sürü itfaiye aracı, polis aracı ve ambulans vardı. İtfaiye ekipleri ilk belirlemelere göre kablodan dolayı yangının çıktığını söyledi ancak bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine evimin girişinde bulunan ve aynı zamanda karşı komşumun villasında bulunan güvenlik kamera görüntülerini izledim. Görüntüleri izleyince palyaço kıyafetli bir grup insanın evimi molotoflarla yaktığını gördüm. Şok oldum ve dehşete düştüm o görüntüleri izlerken, ya bugün işim olmasaydı ve evden erken çıkmamış olsaydım? Yüksek ihtimal şu an bu röportajı benle yapamıyor olurdun ve cenaze görüntülerimi çekmiş olacaktın.  Şehirde Dick Hendricks'ten sonra terör estiren ikinci bir grup. Bir an önce yakalanıp adalete teslim edilmeleri gerektiğini düşünüyorum.

Bizi ViceSocial%27dan takip et!

EDITOR
J.Yalenchka
HABER
J.Yalenchka
KAMERA
J.Yalenchka
Tüm Hakları Saklıdır ©? Vice News, 2022

« Son Düzenleme: 23.08.2022 01:09 BiA »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok