Palyaçolu Teröristler Dehşet Saçmaya Devam Ediyor!
Yayımlanma: 22 AĞUSTOS 2022, JULYA YALENCHKA TARAFINDAN
Gün içerisinde akşam saatlerinde meydana gelen Temple'da ki ev yangını, yürekleri ağızlara getirdi! Evin sahibi, avukat Steve McWayne'in olmasının yanı sıra olay bölgesine ambulans ve itfaiye ekiplerinin intikal etmesi sonrası dehşet son buldu! Çevrede ki kamera görüntülerine dayanarak VCPD görevlileri yangına sebebiyet veren şahısların kimlikleri ve sebeplerini araştırıyor. Geçtiğimiz günlerde meydana gelen Palomino ve Vice Belediyesi personellerine yapılan suikast ve soygun girişiminden sonra bu sefer de Temple bölgesinde ki avukat Steve McWayne'in evini yakmak ile kalmayıp, evin dış duvarlarını boyadıkları da olay yerinde mevcut bulunan kamera görüntülerine yansıdı.
VCFMD çalışanlarından alınan bilgilere göre, olay sırasında çevrede bulunan hiç bir şahsın zarar görmediği ve yangın esnasında evin içerisinde hiç kimsenin olmadığı belirtildi. İtfaiye ekiplerinin olay yeri incelemelerine göre evin içerisinde herhangi bir yangına sebebiyet verecek bir durumun olmadığını ve molotoflar ile yakıldığı öngörülüyor.
Olay Bölgesinde Yangına Şahitlik Yapan Sivillerden Çarpıcı Açıklamalar Geldi!
Bölgeden geçiyordum, iş arkadaşımın oğlunun doğum günü partisi vardı. Eğlence organizasyonu firması X'den talep ettiğimiz palyaçolar gelmemişti, komşulardan mağdurun evinin etrafında palyaço olduğunda dair duyum aldım ve herhalde yanlış eve gittiler diyerek yanlarına sürdüm. Gittiğimde ev çoktan alev almıştı, manyakça gülüyorlar, camları kırıyorlar, sopalarla posta kutusunu eziyorlar ve bir tanesi de grafiti çiziyordu, korkunç bir görüntüydü, yüzlerindekinin boya değil de kan olduğuna yemin edebilirim kokusu on metre uzaktan geliyordu. Çalıların arasından fotoğraf makinemle kayıt altına almayı denedim. Aşırı ürpertici bir deneyimdi az daha bir dala basıp dikkati üzerime çekiyordum ama kahkaha seslerinden hiçbir şeyi duymadılar. Bu adamlar KAFAYI YEMİŞ!
Dehşet Dolu Anlardan Kısa Bir Süre Sonra Avukat Steve McWayne Kameralarımıza Açıklamalarda Bulundu!
Uzun toplantılarım vardı erkenden evden çıktım ve baroya gittim. Ben evden çıktıktan birkaç saat sonra alarm sisteminin devreye girdiğinin mesajı telefonuma geldi. Hemen eve doğru yola çıktım, eve vardığımda ise kapıda bir sürü itfaiye aracı, polis aracı ve ambulans vardı. İtfaiye ekipleri ilk belirlemelere göre kablodan dolayı yangının çıktığını söyledi ancak bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine evimin girişinde bulunan ve aynı zamanda karşı komşumun villasında bulunan güvenlik kamera görüntülerini izledim. Görüntüleri izleyince palyaço kıyafetli bir grup insanın evimi molotoflarla yaktığını gördüm. Şok oldum ve dehşete düştüm o görüntüleri izlerken, ya bugün işim olmasaydı ve evden erken çıkmamış olsaydım? Yüksek ihtimal şu an bu röportajı benle yapamıyor olurdun ve cenaze görüntülerimi çekmiş olacaktın. Şehirde Dick Hendricks'ten sonra terör estiren ikinci bir grup. Bir an önce yakalanıp adalete teslim edilmeleri gerektiğini düşünüyorum.

|
Tüm Hakları Saklıdır ©? Vice News, 2022
« Son Düzenleme: 23.08.2022 01:09 BiA »
0
0
0
0
0
0
0
0
0