Konu: Malibu Corporation #malibu100  (Okunma sayısı 23479 defa)

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#671 - 08.04.2023 23:52
 8)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#672 - 09.04.2023 23:27
Haftanın Özeti: 02.04.2023-08.04.2023 Arası

Herkese iyi akşamlar! Yine bir pazar akşamında yeni bir 'Haftanın Özeti' bölümüyle daha sizlerleyiz.
Ben Charles Jones. Her zaman olduğu gibi yine bu hafta da gelişmeleri sizlerle paylaşarak yorumlayacağım.
Vice şehrinde her zaman olduğu gibi bu hafta da oldukça hareketli geçti.
Program boyunca paylaşacağım haberlerin detaylarına Vice News internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.
O zaman hazırsanız, radyo ve televizyonlarınızın sesini arttırın ve Vice TV'de kalın. 'Haftanın Özeti' başlıyor!

* * Vice FM - "Haftanın Özeti" Geçiş Jeneriği * *

3 Nisan Pazartesi günü saat 20.30'da gerçekleştirilen törenle birlikte 28. Dönem Vice Şehri Polis Akademisini...
başarıyla tamamlayan adaylar yemin töreninin ardından resmi olarak göreve başladı.
*Törene ilişkin video ve fotoğraflar ekrana yansıdı.*
Zorlu bir eğitimin ardından süreci başarıyla tamamlayarak göreve başlayan tüm polisleri...
tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Umarım VCPD'nin şehirdeki eksikliği göreve yeni başlayan polisler sayesinde kısa sürede çözülür.

Vice şehrinin sevilen rapperı ''Jockill'' 3 Nisan gecesi öldürüldü.
Asıl adı Jocquise Lampkins olan ünlü rapçi Idlewood bölgesinde ölü bulundu.
*Jockill'e ait eski fotoğraflar görüntüye yansıdı.*
Polis ekipleri, Jockill'in kolunun kesildiği ve C şeklinde bırakıldığı bilgisini ekibimize aktardı.
C şeklinin bir anlamı var mı? Cinayet bir çete tarafından mı işlendi? Verilmek istenen mesaj ne?
Bütün bunlar VCPD tarafından araştırılmaya devam ediliyor.
Her haberimizden sonra söylüyoruz bu cümleyi ancak VCPD'nin genellikle pek bir sonuca ulaştığı söylenemez.
Bakalım bu kez Jockill'in ölümü arkasında yer alan sırları çözebilecekler mi? Hep birlikte göreceğiz.

Vice Şehri Polis Departmanı'nın şehirdeki eksikliği ve yaşananlardan haftalardır bahsediyorum sizlere.
Hatta bu yayın başından beri de sıkça belirtiyorum bu durumu farkındayım, ama elimden bir şey gelmiyor.
Maalesef sadece şehrin problemleriyle değil, kendi içinde de birçok problemle mücadele ediyor VCPD.
4 Nisan günü bize ulaşan bir iddia sonrası araştırmalara başlayan ekibimiz, iddiaları doğrulamayı başardı.
Vice Şehri Polis Departmanının önde gelen isimlerinden Çavuş Conroy Grannell'in açığa alındığı öğrenildi.
Grannell'in banka hesabına aşırı yüklü bir miktarda para yatırıldığı bilgisi, FDI ekiplerini harekete geçirdi.
Conroy Grannell'ı uzun süre takip eden FDI ajanları, VCPD komuta takımıyla toplantı yaparak,
Grannel'in soruşturma kapsamında açığa alınmasına karar verdiler.
Çavuş Grannel, ekibimize yaptığı açıklamada iddiaları yalanlayarak konunun takipçisi olacağını söyledi.

Sıradaki haberimiz ise uzun süredir beklenen bir düzenlemeyle ilgili. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz haftalarda...
başkan Bernadette Tiefenbruner hakkında gündeme gelen iddiaları sizlerle paylaşmıştık.
Son başkan Bernadette Tiefenbruner'ın rüşvet ve seçimlerde hile yaptığı gerekçesiyle görevinden alınmasıyla...
beraber eski canlılığını kaybeden belediye hakkında eyalet yönetimi yeni bir açıklama yayınladı.
Açıklamada, Bernadette Tiefenbruner'dan sonra başkanlık görevine David Jay Rogers'ın atandığı belirtildi.
Belediye başkanlarının artık geçmişteki kadar aktif olmayacağı ve bu görevin başkanvekilleri tarafından yapılacağı belirtildi.
Başkanvekili Almira Mercier'ın artık sahada aktif bir şekilde görünmesi ve görev alması bekleniyor.
Tiefenbruner'den önceki belediye başkanı Alycia Clarkson ise artık vali vekili olarak görev yapacak.
Bu değişikliğin şehre nasıl yansıyacağını henüz kimse bilmiyor, bunu önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Bu haftaki 'Haftanın Özeti' programımızın sonuna geldik.
2 Nisan ile 8 Nisan tarihleri arasında Vice şehrinde yaşanan gelişmeleri sizlere aktardık.
Dinlediğiniz için teşekkürler, bir sonraki yayında tekrar görüşmek üzere. Kendinize iyi bakın, bizi izlemeye devam edin.  ;)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#673 - 10.04.2023 19:03
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#675 - 14.04.2023 14:35

Randy'nin Gece Hikayeleri 23. Bölüm: Bluetooth & Şiştik

Ve gecenin derinliklerine merhaba deme vakti geldi...
Nasıl gidiyor? Ben Randy. Canım sıkıldı ve yine bir şeyler anlatmaya geldim buraya.
Hadi radyolarınızın sesini açın, biraz konuşalım sizlerle...
Bu programa ilginç bir bilgiyle başlamak istiyorum.
Hiç merak ettiniz mi arkadaşlar? Cep telefonlarınızın Bluetooth açıldığı zaman ilginç bir... logosu gözükür.
Bluetooth işareti, Bluetooth logosu aslında. Öyle demek lazım. Bluetooth'un logosu.
Nereden geliyor o işaret, hiç merak ettiniz mi?
Aslında... anlatacağım hikaye biraz garip de bir hikaye çünkü Bluetooth kelimesinin kökeni,
Bir Viking kralından geliyor. Gerçek bir Viking kralından. Harald Bluetooth'tan geliyor.
Onun... adının ve soyadının baş harflerinden geliyor.
Hagal ve Bercana runikleri... runik, bir şekilde Vikinglerin kullandığı o harfler, runikler.
O ikisinin üst üste gelmesini gösteriyor. HB yazıyor aslında o logoda.
Harald Bluetooth. Adamın imzası gibi.
Peki bu nereden geliyor? 1990'ların sonlarına doğru kablosuz bilgisayar vb. konuşulmaya başlayınca bir şekilde çözüm aramışlar.
Kısa menzilli iletişim için... Hem düşük pil tüketsin istemişler, hem de iyi bir standartta bir teknolojiye ulaşmaya çalışmışlar.
Sony Ericson'un ve bir şekilde Nokia'nın, Toshiba'nın, IBM'in bu konuda çok ciddi çalışmaları olmuş.
Ancak aynı zamanda kendi aralarında da tartışıyorlarmış.
Ardından, Intel tek başına kalmış mevzuda... Intel mühendisi Kardah, Vikingler hakkında bir kitap okuyormuş, bu çalışmayı yaparken.
Bu kitaptaki karakterlerden birisi de Harald Bluetooth'muş, ve bulmuş işte ismini.
Harald Bluetooth'un ismini koyalım demişler.
Sebebi de, MS 958'de Danimarka'da yaşayan Harald Bluetooth, bütün Viking boylarını, kabilelerini bir araya getirmeyi başarmış.
Hepsini aynı şemsiye altında toplamayı başarmış.
Norveç kabileleri, Danimarka kabileleri Harald Bluetooth sayesinde bir araya gelmişler.
Mühendis de, Harald Bluetooth'un ismini koyalım demiş.
İşte o gün bu gündür arkadaşlar, bizim Bluetooth'ların açıldığı zaman o gözüken logosu, HB.
Harald Bluetooth. Şaka gibi, bir Viking kralının adının ve soyadının baş harfleri dünyadaki cep telefonlarında ve bilgisayarlarında her gün yanıp yanıp sönüyor...
Bana ilginç geldi, size de ilginç gelir diye anlatmak istedim. Alın bu bilgiyi, ne yapıyorsanız yapın yani...

* * Sayfa çevirme sesi yansıdı. * *
Herkes şişik, değil mi? Herkes şişik! Öyle ya da böyle şişik!
Üstüne üstlük, bütün bu şişiklik içinde... derdimiz kendimiz değiliz. Gerçekten değiliz.
Bahar geliyor. Hadi gelin, bahar geliyor diye hayatımızda bir şeyleri değiştirelim.
Hepimizin, çoğumuzun evi tertemizdir! Mis gibi.
Bırakın da evi pislik götürsün! Bırakın ya!
Sokağa çıkın, kitap okuyun...
Yeşile gidin, sevdiklerinize şiirler okuyun.
Dedim ya, bahar geliyor. Pikniğe gidin...
Bunun gösterişli olmasına gerek yok.
Hazır bahar gelmişken, temizlik yerine papatyadan taç yapın kafanıza.
Seviyor-sevmiyor yapın. Ciddi söylüyorum! Çıkana kadar bakın ona.
Çimlere uzanın, ağaç gövdelerine sarılın... Ne güzel bir huzurdur o ya.
Biliyorum, herkesin çok derdi var. Herkesin bambaşka dertleri var.
Bu haftasonu bunları sallayın ya mesela!
Bu haftasonu size kadar bir şey yapın.
Deniz havası soluyun. Suyun sakinliğini hissedin, görün.
Kendinize zaman ayırın. Bırakın işleri kimse yapmasın ya! Bu haftasonu da yapmasın!
Çok güzel bir söz var: Bunu buzdolabının üstüne asın. Gerçekten, buzdolabına asın bunu.
Pırıl pırıl bir ev, harcanmış bir hayatın göstergesidir...

Benden bu gecelik bu kadar, sizleri çok seviyorum! * * öpücük sesi * *
Sevgi ile kalın...

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#676 - 14.04.2023 15:03
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#677 - 22.04.2023 16:31

MAGAZİN NABZI
VICE  CITY: 25         SAN FIERRO: 19         LAS VENTURAS: 27                                                   BİZİ  VICE SOCIAL'DA TAKİP EDİN!
                                                        #vicenews #onlytrue #save       
GÜNLÜK HATIRLATMA:     Bugün güneş hakim. En az 5 litre su içmeyi unutma!

MISS FLORIDA 2023 GECESİ

5 Nisan 2023 Cumartesi akşamı, Randolph Mitchell'in eşsiz sunumuyla Miss Florida 2023 güzelleri podyumda boy gösterdi. Bu eşsiz gecenin sonunda izleyenlere ve jüriye adeta görsel şölen yaratan modellerden yalnızca birisi bu tacın sahibi oldu.

JÜRİ KOLTUĞUNDA TANIDIK İSİMLER VAR

Magazin dünyasının önde gelen isimlerinin yanı sıra, iş dünyasından da birçok insan jüri koltuğundaki yerini aldı. Tüm modeller için sürekli aralarında iletişim halinde olan jüriler, yoğun bir tartışma halindeydi. Gece sonunda ise, jürilerin ortak kararlarıyla Florida'nın en güzel 3 kadını da belirlenmiş oldu.

HENRY DUNKIRK SAHNEDEYDİ

Rockstar Studio'nun başkanı ve ünlü yıldız Henry Dunkirk, ilk 3 sıralama açıklanmadan önce sahnedeki yerini aldı. Eşsiz sesi ve adeta konuşturduğu gitarıyla birlikte etkinliğe virgül koyan Dunkirk, izleyenleri büyüledi.

VE FLORIDA'NIN EN GÜZEL 3. VE 2. KADINI AÇIKLANDI

Florida'nın en güzel 3. kadını, jürinin ortak kararıyla 2 numaralı Andorra'lı aday Amaranth Eisenhower oldu. Ünlü modacı Karolina Felinski tarafından açıklanan isim Eisenhower, 3.lük tacının yanı sıra 100.000 dolarlık ödül ve PCJ-600'un sahibi oldu. Amaranth Eisenhower şu cümleleri kullandı:
Alıntı
"Çok bel bağlamadığım bir yarışmaydı benim için, böylesi güzel oldu. Teşekkür ediyorum. Diğer arkadaşlarımı şimdiden tebrik ediyorum, iyi akşamlar."

Konuşmasında "Yarışmaya çok bel bağlamadığını" belirten Eisenhower, sosyal medyada gecenin gündem ismi oldu. "Nasıl yani, daha fazla mı estetik olacaktı?" sorularıyla alay konusu oldu.

Florida'nın en güzel 2. kadını ise, ünlu isim Aurora Covarrubias tarafından açıklanan  14 numaralı Arnavutluk'lu aday Dorentina Ndreca oldu. 2002 doğumlu olan Ndreca, yarışmanın en genç isimlerinden birisiydi. Ndreca şu cümleleri kullandı:
Alıntı
"Şahsen bu yarışmayı kazanma umudum pek yoktu, burada olan bütün arkadaşlarım çok güzeller. Hepsinin farklı bir tarzı var, jürilerimize buradan teşekkür ederim. Gördüğünüz bu yer sizlerin güzelliği. Tekrardan teşekkür ederim, diğer arkadaşlarımı tebrik ediyorum. "

İŞTE FLORIDA'NIN EN GÜZEL KADINI: ASHLEY CLARKSON

Gecenin sonunda, Florida'nın en güzel kadınını açıklamak üzere, Faith Faversham sahnedeki yerini aldı. Tüm kriterler değerlendirilerek karar verilen birinci isim, 18 numaralı Amerikan aday Ashley Clarkson oldu! Bu paha biçilemez ünvanın sahibi olmasının yanı sıra, 300.000 dolar ve buffalo içerikli ödülün de kazananı olmuş oldu. Ashley Clarkson göz yaşlarına hakim olamayarak şu cümleleri kurdu:

Alıntı
"Teşekkürler.. gerçekten çok teşekkürler. Harika bir yarışmaydı... Tanrım, gerçekten rüya gibi ama gerçek. Bu ödülü benim gibi en az diğer yarışmacı arkadaşlarım da hak ediyordu ama bu tabii ki değerli jürimizin kararı. Bu ödülü ve birinciliği bana layık gördükleri için gerçekten kendilerine çok teşekkür ederim. Yarışmacı diğer arkadaşlarım da fazlasıyla başarılıydı, onları tebrik etmek istiyorum. Ekranları başında ve bizi radyodan takip eden izleyici, akabinde dinleyici herkese, birbirinden kıymetli jürilerimize,  kıymetli sunucumuz Bay Mitchell'a, Vice'ın en güzel kadını Bayan Feversham'a ve bu organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. Çok güzel bir geceydi, ödül sanırım sahibini buldu. Miss Florida, Ashley Clarkson! Teşekkürler."

M
A
G
A
Z
İ
N
HABER

TELE
VICE.
EDİTÖR
David Edward
HABER
David Edward
KAMERA
Charles Jones & Mikhail Makarov & Charles Valois

David Edward
Vice News

David Edward, Los Angeles'da doğdu. Gündem, doğa ve toplum içerikli yazılarıyla ön plana çıkan Edward, California Üniversitesi, Halkla İlişkiler & Medya bölümünden mezun oldu. Günümüzde Vice News'de kariyerine devam eden Edward, aynı zamanda Vice Off-Road & Doğa Kulübü'nün bölge şefliğini de yapmaktadır.
                  SOCIAL: david.edward

Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice News & Valachi Corporation, 2023
[/td][/tr][/table]
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#678 - 22.04.2023 16:31

MAGAZİN NABZI
VICE  CITY: 25         SAN FIERRO: 19         LAS VENTURAS: 27                                                   BİZİ  VICE SOCIAL'DA TAKİP EDİN!
GÜNLÜK HATIRLATMA:     Bugün güneş hakim. En az 5 litre su içmeyi unutma!

VICE ŞEHRİ'NDE YENİ BİR YILDIZ PARLIYOR

Vice Şehrinin yeni yıldızı geçtiğimiz günlerden itibaren kendini göstermeye başladı. Yükselen yıldız Astrid Revision, yalnızca TELEVICE'a özel önemli açıklamalarda bulundu.

ASTRID REVISION KİMDİR?

Astrid Revision 5 Ocak 1998 yılında, Amerika/California'da doğdu. Bebekliğinin küçük bir dönemini burada geçiren Astrid ve ailesi, kısa bir süre sonra Almanya'da doğdu. Bu yüzden kendisine Alman gözüyle baktığını sıklıkla söylüyor. Şarkı yazmaya ilk kez Almanya'da başladı. Şarkı yazmasının yanı sıra girdiği ajanslarda model olması için de teklifler alan Astrid, bu yönde de ilerlemeyi ihmal etmedi. Almanya'da yaşadığı süre boyunca kendini geliştirmeye yönelik birçok etkinliğe katıldı. Florida'ya gelme hikayesi ise bir arkadaşı sayesinde olsa da, Ailesi hala Almanya'da yaşıyor. Çocukluk arkadaşının tavsiyesiyle Florida'a taşınan Astrid, Florida'da fark yaratmaya geldi.

ASTRID REVISION'DAN BÜYÜK SÖZLER

Geçtiğimiz akşam, Vice Media Group ekibinden Celia Harrison ve Mikhail Makarov'un sorularını yanıtlayan Revision, çarpıcı cümleler kullandı. İşte detaylar:

ASTRID REVISION SORULARIMIZI YANITLADI

Gelecekle ilgili planlarınız neler? Gelecekte kendini nerede görüyorsun?
Alıntı
"Güzel bir soru. Şehre farklılık ve yaratıcılık getirmek istiyorum. İnsanların duygularına hitap etmek, onlara huzuru yaşatmak ve arabalarında uzun yollara çıktığında neşeli, huzur verecek şarkılar sunmak istiyorum. Birçok şarkıcı bunu başardığını düşünüyor fakat ben böyle olduğunu düşünmüyorum. Piyasada gerçekten bu işi yapan olmadığından dolayı bu kadar ünlendiklerini ve şarkılarının gerçekten bir şarkı olduğunu düşünüyor olabilirler."

İlk şarkı yazma kariyerinizin hikayesinden bahseder misiniz?
Alıntı
"Şarkı yazma isteği çocukluk yaşlarımda başladı ve bunu ilerletmek, profesyonel bir iş haline getirmek istedim.. Ailem sürekli çalışıyor ve ben de evdeki insanlara yük oluyormuş gibi hissediyordum. Kendime gelir kaynağı elde etmeliydim ve insanlara gerçek şarkılar dinletmeliydim. Bazı insanlar bu işten gelir kaynağını almamış gibi konuşup sürekli halkın üzerine gelir lakin ben böyle olmayacağım. Gerçekçiliğe önem veren birisi oldum ve böyle olmaya devam edeceğim."

Hayatındaki en büyük destekçin kimdi?
Alıntı
"Almanya'da annem ve babam bu işe meraklı olduğumu fark ettiğinde beni büyük şekilde desteklemeye başladılar. Kardeşlerim ve diğer arkadaşlarım yapmak istediğim bu iş konusunda ileride büyük utançlık çekebileceğimi ve pişmanlık duyabileceğimi söylüyorlardı. Amatör bir söz yazmak ve bunu kayıt edip insanlara sunmak çok riskli bir iştir. Arkadaşlarınız tarafından alay edebilirsiniz ve bu davranışlardan dolayı depresyona girebilirsiniz."

Siz hiç bu tür olaylar yaşadınız mı? Alay konusu oldunuz mu?
Alıntı
"Arkadaşlarımı iyi seçtim ve hep kendimi mutlu şeyler ile eğlendirdim. Arkadaşlarım ne kadar şaka yaparak dalga geçsede hiç aldırış etmedim. Fakat büyük bir alay konusu olmadım."

Şehirdeki sanat hayatını nasıl değerlendiriyorsun?
Alıntı
"Bana göre şehirdeki sanat işleyişi ve müziğe olan ilgi hiçbir zaman farklı bakış açısına sahip olmamış. Bu işe girmek isteyen herkes birbirlerinden kopya çekerek ilerlemiş ve aynı şeyleri yapmış gibi duruyor. Klip çekimlerinde basit şeyler kullandıkları ve hatta bazı kişilerin klip çekimi bile yapmadığı oldukça açık. Sanat biraz daha özgüven isteyen bir şey ve doğal olan bir şey. İnsanların duygularına hitap edecek şarkılar yazmanin kolay olmadığını belirtmek isterim."

Hayatındaki en büyük pişmanlık neydi?
Alıntı
"Hayatımda yaşadığım büyük bir pişmanlığım hiçbir zaman olmadı. Hayatınızı akışına bırakırsanız birçok yerde hata yaparsınız ve bu hataların hata olduğunu fark ettiğinizde büyük pişmanlık çekersiniz. Bu yüzden bir şeyleri düşünerek ve ben gerçekten bunu yaparak doğru mu yapıyor diyebilmektir."

Model ya da bir şarkıcı olma hayali kuranlara ne gibi tavsiyeler vermek istersin?
Alıntı
"Bu soruyu oldukça beğendim. Modellik hayali kuran kişiler için verebileceğim en güzel tavsiye hayatları boyunca sigara içmemeleri ve abur çubuk yememeleri olacaktır. Şarkı ve klip işlerinde daha fazla verilen duyguya ve insanlara şarkıyı hissettirmek önemli oluyor. Yüzünüz klip için önemli değil diyemeyeceğim çünkü her kadın güzel olmayı hak eder."

ASTRID REVISION'UN AŞK HAYATı

TELEVICE ekibimiz, Astrid Revision'un geçmiş ve günümüzdeki aşk hayatına da el atmayı unutmadı. Astrid Revision'un hiç beklemediği yerden sorular yönelten ekibimiz, cevapları elbette ki kayıt altına aldı.
Aşk hayatın nasıl gidiyor? Hayatında birisi var mı ya da olacak mı?
Alıntı
"Beklemediğim yerden geldiğini söyleyebilirim. Özel hayatımı çok fazla paylaşmayı sevmem. Fakat size bunun hakkında bilgi vermekten çekinmeyeceğim. Aşk hayatım olduğu gibi stabil ilerliyor.  Şu anda hayatımı paylaştığım ve büyük sevgi duyduğum birisi yok. Erkek arkadaşımı medya'dan saklamamayı tercih edeceğim ve ilişkim olduğunda kişisel olarak duyuracağım."

Eğer saklarsanız, bilirsiniz ki TELEVICE bunu bulur. *Güler*
Alıntı
"Bundan şüphem yok, bu konuda oldukça başarılısınız... Ancak saklamayacağım için bulmanız daha kolay olacak."

M
A
G
A
Z
İ
N
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#679 - 22.04.2023 16:32

MAGAZİN NABZI
GÜNLÜK HATIRLATMA:     Büyük şeyler küçük şeylerin bir araya gelmesidir.

MISS FLORIDA İKİNCİSİ DJ BEE VİCE MEDİA'YA KONUŞTU!

Geçtiğimiz gün Vice Media Group binasını ziyaret eden Miss Florida ikincisi ve DJ Bee lakabıyla tanınan Dorentina Ndreca, Sir Randolph Mitchell'in sunumuyla gerçekleştirilen 'Kahve Soğuyana Kadar' programına konuk oldu.

Program boyunca Sir Randolph Mitchell ile birlikte sohbet eden Dorentina, Miss Florida hakkındaki bazı gerçekleri ve kendi düşüncelerini Vice FM'e anlattı.

Dorentina Ndreca yarışmanın sonucundan memnun değil mi? Birinci olan Ashley Clarkson hakkında ne dedi? Yarışmanın bitmesini beklemeden bırakıp giden Adela Corbera hakkında ne düşünüyor? Şehirde neden kendisine ''DJ Bee'' deniyor? Hepsi ve daha fazlası haberimizin devamında...

''ASHLEY'İN YÜZÜNÜN BOYADAN GÖZÜKMEDİĞİNİ SÖYLÜYORLAR!''

Randolph Mitchell'in 'Ashley'in bu yarışmayı kazanmayı hakettiğini düşünüyor musun?' ve 'Sence jüriler yarışmayı Ashley'e bilerek mi kazandırdı?' sorularına Dorentina Ndreca şu cümlelerle yanıt verdi:

Alıntı
"Şehirde Ashley adına çok şey dönüyor, birinci olması hakkında. Bazıları Ashley'in yüzünün boyadan gözükmediğini söylüyorlar. Doğruyu söylemek gerekirse bir kısmı haklı görüyorum, diğer bir kısmı haksız görüyorum. Jürilerin çoğu ile önceden bir bağım yok, Ashley'i de tanımıyorum. Ondan dolayı bu konu hakkında yorum yapmam saçma olur. Bana kalırsa birinciliği hak edecek orada iki isim vardı, içtenlikle söyleyebilirim. Adela ve Elsa, bu iki kız gerçekten güzeller ve onların birinci olmasını isterdim."

Adela Corbera'nın sonuçların açıklanmasının hemen ardından yarışmanın bitmesini beklemeden sahneyi terk etmesi hakkında ne düşündüğünü Dorentina'ya soran Randolph Mitchell, şu yanıtı aldı:

Alıntı
"Bence doğru bir şey yapmadı, oraya sadece ödül kazanmaya gelmedik. İnsanların vakit geçirmesi için geldik. Orada bizi izleyen halka ve jürilere karşı yapılan bir yanlış olarak görüyorum. İnsanlar anlık olarak sinirlenebilir, her insanın hataları olur. Belki de bu durumu düzeltmek için buraya gelebilir. "

''YARIŞMADA İLK 3'E GİRMEYİ BEKLEMİYORDUM.''

Dorentina, Miss Florida 2023 hakkındaki genel düşüncelerini soran Randolph Mitchell'e şu cümlelerle yanıt verdi:

Alıntı
"Miss Florida benim için oldukça garip geçti, doğruyu söylemek gerekirse ilk üç kişinin arasına girebileceğimi düşünmüyordum, kendimi ikinci olarak duyduğumda bayılacak gibi oldum. Ne söyleyeceğimi unuttum. Oldukça güzel bir programdı, biliyorsun sahnelere çıkıyorum ve özgüven oldukça önemli. Son zamanlar biraz eksiklik hissediyordum, bu yarışma beni oldukça toparladı. Artık sahneye hem şehirin en tatlı DJ'i hem en güzel kadınlarından birisi çıkıyor!"

Uzun süredir DJ Bee lakabıyla şehirde tanınan Dorentina Ndreca, lakabanın hikayesini de ilk kez Vice FM dinleyicilerine ve Televice okuyucularına özel bizlerle paylaştı.

Alıntı
"Hemen anlatayım, bilirsiniz arılar dünya için önemlidir! Gittiği her yere çiceklerin bir kısmını götürür. Çicekler güzel ve özeldir, ben de gittiğim her yere güzellik getirdiğim için kendimi arı gibi görüyorum. İlk Bee kelimesi DJ Kingster'ın sahnesinde çıktı, ortak bir durum vardı. Ondan önce etrafta vızz! yaparak geziyordum. Ondan dolayı lakabım Bee ve bu durum benim hoşuma gidiyor. Yani bu iş tamamiyle Damian Kingster'ın bir söyleminden çıktı."

Miss Florida 2023 finalinin üzerinden günler geçmesine rağmen bu konu hakkındaki haberler son bulmayacak gibi duruyor. TELEVICE olarak yarışmacıların birbirleri hakkındaki düşünceleri, yarışma hakkındaki iddialar ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Yeni haberlerimizi kaçırmamak için takipte kalmayı unutmayın!

M
A
G
A
Z
İ
N
HABER

TELE
VICE.
EDİTÖR
Charles Jones
HABER
Charles Jones
KAMERA
Charles Jones

Charles Jones
Vice Media Group

Charles Jones, 20 Ocak 2000 tarihinde ABD'nin Florida eyaletinde dünyaya gelmiştir. Florida Üniversitesi'nde gazetecilik bölümü okuyan Jones, eğitimini tamamladıktan sonra bir yıla yakın bir süre boyunca Amerika'nın Kaliforniya eyaletindeki yerel bir medya kuruluşunda çalışmıştır. Gündem, son dakika ve bilimsel içerikli yayın ve yazılarla ön plana çıkan Charles Jones, şu anda Vice News'te çalışmaktadır.
                  SOCIAL: CharlesJones

Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice News & Valachi Corporation, 2023
[/td][/tr][/table]
[/quote]
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok