Konu: 05.02.2021 Noumouke Nox-Tjay Davis - Hatalı Emote-Retarted RP  (Okunma sayısı 263 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.02.2021 16:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Noumouke Nox-@... - Tjay Davis-@kiorollin

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.02.2021 15.30 civarı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Evin park konumuna aracımı parkladım. Yanıma geldiler, ekran görüntüsünde görüldüğü gibi hatalı emote vererek o rolü sergilemeye çalıştılar. Sonrasında /sorudan hatalarını sordular. Lara Carter isimli support arkadaşımız karşıya da emote hakkı tanıyarak, detaylı emote vererek rolü sergiledikleri sürece hatalı emote vermelerinin önemi olmadığını, role devam edebileceklerini söylemiş. Kendileri ise bana supportun role devam edebileceklerini söylediğini belirttiler. Diğer açıklamaları "Ek açıklamalar" kısmına yapacağım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Hatalar hiçbir zaman tek taraflı yapılmaz. İki taraf karşılıklı atışarak yapılan hatayı daha da büyütür üstüne. Ekran görüntüleri ortada. Arkadaşlar kendilerini savunmaya gelirlerse şayet, adam karalama safsatasına başvurabilirler. Bununla alakalı PM konuşmalarımız da görülüyor. Gönül ister ki; Önce rol sergilensin, sonra şikayet açılsın. Fakat bu gibi ciddi hatalarda maalesef o şans olmuyor, zaten ortada sergilenecek rol pek kalmadı. 911'e başvururdum falan filan. Tabii rol hatasız sergilenseydi. Aracı aldı, hemen sıvışmaya çalıştı. Ki selam verdi, hemen bu rolü sergiledi. Neyse... Ben bu şikayeti mutlaka ceza almalılar kafasıyla açmıyorum. Arkadaşlar rol desteğini kabul ederlerse, ceza almalarını da istemiyorum. Ceza verilmemesi konusundaki şartım kendilerinin hatalarını kabul ederek rol desteği almalarıdır.

#1 - 05.02.2021 17:34
Merhabalar beyfendi, burada insanlık hali bir dalgınlık yaptım ve hemen farkına varıp bu hatayı düzettim hemen verdiğim do'yu burada olay şöyle oldu evinizin önünde aracının çalışır bi pozisyonda aracınızın içinde duruyordunuz bizde motorlarımız ve kasklarımızı taktık, ardından sizinle ufak bir konuşmaya girdik  nasılsınız vesayre diyerek küçük çaplı bir konuşmaya girdik araç çalmak için yola çıkmıştık ve sizin aracınızı rolümüzü yaparak emotelerimizi dene lerimizi vererek rolümüzü yaptık, ve yanlış verdiğim do'yu b kanalından hemen deletleyim ekleme yaptım ve verdiğim do nun hatalı olduğunu düzelttiğimi ss de görebilirsiniz, burada yaptığımız kural ihlali nedir? yaptığımız kural ihlalini forumdan alıp alıntı yapıp yapıştırabilir misiniz?

verdiğim hatalı do yu hemen düzelttim ss i buyrun sonuçta oyun oynuyoruz bir kelimelik bir hatalı yazdım birşeyi hemen b kanalından delledim zaten buyrun: https://hizliresim.com/zH1XCk

asıl burada size şikayet açacağım vesayre diyerek do kanalından öyle bir do yok diyerek do dan burada tam tersi hatalı olan siz oluyorsunuz beyfendi, lütfen yaptığımız kural ihlalini alıntılayıp yapıştırabilir misiniz ona göre bir savunma yapalım.

#2 - 05.02.2021 17:40

4-) SAMP FİZİKLERİNİN AYKIRI KULLANIMI

Powergamingden farklı olarak SAMP'ın kendi fiziklerinin roleplay dışı kullanımı olarak kabul görmektedir. Bu durumun örnek ve detayları aşağıda listelenmiştir:

Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Bakın beyfendi rolümüzü yaptık ve sizi araçdan indirdik, bu bir kural ihlali değildir, lütfen forum kurallarını tekrardan göz geçirin tercihimdir, eğer ki rol yapmadan yapsaydık bu rolü evet hatalıydı fakat rolümüzü sergiledik ve sizi aracınızdan indirdik, iyi forumlar dilerim.
« Son Düzenleme: 05.02.2021 17:54 Müphthela »

#3 - 05.02.2021 18:09
Beyfendi rol hakkı tanımadığımızı bahsetmiş birde yaklaşık on dakika orada kaldık ve şahıs hiç bir şekilde gelip rol yapmadı bizimle full ooc tehditler savurdu.

Şahısın yanında yaklaşık on dakika durduğumuz rol yapması için beklediğimizin ss i buyrun, şahsa tabiki rol hakkı tanıdık kaç dakika bekledik bize karışsın, tatlı bir rol ortaya çıksın diye fakat şahıs role devam etmek yerine kendi ss lerindede gözüküyor do dan ooc tehditler savurarak aktif rolde b bölüp tehditler savurmayı tercih etti yapabileceğimiz hiçbirşey yoktu 10 Dakika boyunca bekledik, rol yapmayınca bizde aracımıza binip motorumuza binip yol aldık.

10 Dakka bekleyip rol yapmaya çalıştığımızın ss i buyrun.

https://hizliresim.com/BP4VDt

https://hizliresim.com/b7erVC

Adminle konuşan rol arkadaşım Tjay Davis, onunda benim gibi asla rol ihlali yok, iyi forumlar dilerim.

#4 - 05.02.2021 18:11
Merhaba, kişiye rol hakkı tanıdık fakat kişi bu süreçte rol yapmak yerine /do'dan ooc çıkmaya başladı ben bu konuyu discord ticket üzerinden konuştum ekran görüntüleri ektedir ;

https://i.hizliresim.com/cSz3sC.png

https://i.hizliresim.com/S2OK9R.png

#5 - 05.02.2021 18:46
Evet, adam karalama safsatasına başvurmuşuz bile. Kişiye rol yapma hakkı tanıdık diye bir şey yok. Sistemsel olarak direkt araçtan atarak mı hak tanıyorsunuz? Dalgınlıkla yaptığın hatanı düzelttiğini söylemişsin bir de. /do tekrar deneri /do tekrar deniyor yaparak düzeltmiş olmuyorsun. O da hatalı.
« Son Düzenleme: 05.02.2021 18:59 Pondicherry »

#6 - 05.02.2021 18:51
"10 dakika bekledik" demişsiniz. Ne yapacağım topal halimle seni araçtan atmaya mi çalışacağım? Hatalı emote verdiğini kabul etmeyip beni araçtan sistemsel atarak mi rol hakkı tanıyorsun? Bir kere "rol hakkı" dediğin şey /dene unsurlarında geçerlidir. /dene yapıp başarısız sonuçlanınca /do tekrar dener hatalı emoteu vererek bana rol hakkı tanımış olmuyorsun.

#7 - 05.02.2021 19:12
Bu arada sslerde rainb0w isimli öğretmenimiz de hatalı. /me tekrar dener diye bir şey de yok. Emoteda " Tekrar denemek" diye bir şey yok arkadaşlar. Neyi tekrar deniyorsan onu detay bildirerek yazacaksın. Bunlar arasındaki fark *yürür* ile *elini belinin arkasına atarak yürür* arasındaki fark gibi değildir.

#8 - 05.02.2021 20:06
Saygı çerçevesinde konuşmaya dikkat edin lütfen, biz yetkililere sorup hareket ettik ve burada fazla problemimizin olmadığını düşünüyorum emote hatalı olabilir anlık dalgınlıklardan dolayı fakat dönüp düzeltiyoruz on dakika boyunca **ALANDA** bekliyoruz ve sen gelip rol yapmak yerine /do'dan ooc yazıyorsun pm'den yazıyorsun + olarak karakterin topalmış ama bunu /sdo'dan belli etmiyorsun belli etseydin ona göre bir rolde izlenirdi.

#9 - 05.02.2021 20:30
Oyundan çıkmak için park yerime geldiğimden /sdodan belirtmiyorumdur belki de. Hani maksimum 300 saniye kalıyor ya tepemde. 10 dakika alanda beklemiş olman rol hakkı tanımış olduğun anlamına gelmiyor. Üstün çıkmak için de sakın nezaket mavalını okumayın. "Rol hakkı tanıdım" diyebilmen için art arda emote, daha da önemlisi hatalı emote vermemen gerekiyor. "Dalgınlıkla" diyorsun, "Dönüp düzelttik" diyorsun. Düzelttiğinin diğerinden farkı yok. "Dener delete deniyor add"
Dener, deniyor diye bir şey yok güzel arkadaşım, yok, yok, yok.
« Son Düzenleme: 05.02.2021 20:32 Pondicherry »