Konu: [05.02.2021 - Andrey Novikov,David Lucia,James Rexha] Retared RP + Powergaming  (Okunma sayısı 197 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.02.2021 02:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @onur303 @Berkay029 @Berkay09x

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.02.2021 / 02.19

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retared RP

3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kaza rolü esnasında hiç bir emote vermeden araçtan bir anda inip bağıra çağıra küfür etmeye başladılar, kişilerden birisi elini beline atma emotesi verdi olmayan bir şeyi yapıyor. Ayriyetten gereksiz agresif bir rol sergileniyor kazanın etkisiyle. Bu tarz bir rolün yapılmaması gerek.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişilerden birisi birlik yöneticisi, bu tarz kurallar birlik açılırken okunuyor. Ayrıca böyle bir şeyin oluşum lideri tarafından sergilenmesi hiç doğru değil. Yasaklanması talebimdir.

#1 - 05.02.2021 02:51
Rol boyunca ağzımdan bir cümle dahi çıkmadı ne agresif rol sergiledim, ne küfür ettim. Sadece araçtan indim, ve korkutmak amaçlı elimi belime atıp belimi kaşıdım bunda ne var?

#2 - 05.02.2021 04:26
Arkadaşlarım ile illegal bir rolden yenik ayrıldığımız için rol gereği karakterim biraz gergindi.Kişi ile kavşakta geçiş hakkı bende olmasına rağmen [Sellektör yapmıştım bile] arkadaş bir anda çıktı.Karakterimin yapısına gergin bir kişiliğe sahip olduğu için arkadaşa biraz atar yaptık para vermesi lazım iken bile para almadık James Rexha'ya gelince,çocuk sadece bizi ayırmaya ve seni uzaklaştırmaya çalıştı bu karaktere neden şikayet açtın pek bir anlam veremedim.Andrey Novikov karakterine gelince kişi'nin silahı yok,sadece seni uzaklaştırmak ve ürkütmek istemiş.[Açıklama yazmıştır] Arkadaş mantığıyla hareket etmiş fakat biz diyeceğimizi dedik.İyi roller,iyi forumlar dilerim.❤

#3 - 05.02.2021 04:27
Ha bu arada,1 şikayet 3 Berkay.😂

#4 - 05.02.2021 22:40
Orada kaza yaptıktan sonra -/do Sarsıldı. emotesi verdiğimi rahatca hatırlıyorum ayrıca orada alınan SS'lerde gözüktüğü gibi de İl-legal rol sergilemedim sadece tamir parası istedim o da bana cevabını verdi benle ilgili bişe olmadığını düşünüyorum :))

#5 - 08.02.2021 14:25
Merhaba,

Kaza rolünden sonra gerekmediği sürece agresif rol yapamazsınız. Sadece "/do sarsıldı" deyip araçtan hiçbir şey olmamış gibi inmeniz mantıklı değil. Rollerinizi özenli&dikkatli bir şekilde yapmanız gerekmektedir. Bu durumda sadece uyarıda bulunuyorum. Rol konusunda yardım almak isterseniz oyun içerisinden /rapor atarak rol destek ekibimize ulaşabilirsiniz.

David Lucia&Andrey Novikov karakterleri, RetartedRP kapsamında cezalandırılacak. James Rexha'ın aşırı derecede gereksiz agresif rol yaptığına dair net bir kanıt görülmüyor.

Şikayet kapatıldı.