Konu: Jimmy_Layton @Dola Rosa_Ramirez @Lolita  (Okunma sayısı 264 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.02.2021 23:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jimmy_Layton @Dola Rosa_Ramirez @Lolita

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Noob DM,G.B.İ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar noob dm atıp G.B.İ bölgede beni düşürdüler sebebi ise sosisli tezgahımı koyup sandalyemde oturmam ve onların kalk ordan o yer bizim deyip kalkmamam.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Lütfen gereken ağır bir şekilde yapılsın lütfen.

#1 - 05.02.2021 00:17
Şahısa karşı her hangi bir vuruş sergilemedim bana karşı bi SSte bulunmuyor. İyi forumlar.

#2 - 05.02.2021 00:31
Merhabalar iyi forumlar, kişi bilerek ve isteyerek bana bir çok kez bölgede yumruk savurdu, sesimi çıkarmadım. Rol ile sorunu çözmeye çalıştım fakat daha sonrasında güvenli bölgeden çıkarmayı başardım. Bölge dışında kişiye emote ile vurduğumu belirttim, ardından koşarak tekrar güvenli bölgeye girdi. PM üzerinden uyarmama rağmen (PM- gibi saçma bir şekilde cevap verip) beni umursamadı. Ardından bölgeye tekrar bende girdim. Oraya hasarlar ekranında benim vurduklarımın ekran görüntüsünü almış lakin kendisinin bana yumruklar savurduktan sonra ona vurduğumun kanıtlarını ortaya dökmemiş. Şahıs bana vurmaya başladığı için ben vurmaya devam ettim, kendisi brawl rolüne girdi sandım. Yoksa beni ilgilendiren bir durum söz konusu dahi değildi. Ve üstüne ek olarak şahıs şikayette güvenli bölge ihlali yaptığımızı söylemiş fakat güvenli bölge ihlalini yapan ta kendisi. Bölgeye girip Jimmy karakterine karşı aşırı gereksiz bir agresif rol sergiledi, onunda ekran görüntülerini buraya koymamış. Kendisini tebrik ediyorum.

#3 - 05.02.2021 00:42
Merhaba, nasıl gidiyor? Olay yerinde olduğumdan ve duruma şahitlik ettiğimden birkaç cümle de ben yazmak istedim, olayı aydınlatmaya umarım yardımcı olurum. İlk olarak Boris'in güvenli bölge içerisinde agresif rol arayışında bulunduğu ve konuyu agresif role çekmeye çalıştığını fark ettim. Ekran görüntülerinde gözükmeyen kısımda, alevlenen tartışmanın ardından verdiğim bir emote görüntülerde bulunuyor zaten. Agresif rolün temellerini oluşturan Boris karakteriydi. Sonrasında dönen ikilinin brawl rolüne şahitlik etmedim, göremedim ve bu sebeple o konuda bir şahitlik belirtmeyeceğim. İyi forumlar. :vulcan:

#4 - 05.02.2021 01:52
Merhaba, nasıl gidiyor? Olay yerinde olduğumdan ve duruma şahitlik ettiğimden birkaç cümle de ben yazmak istedim, olayı aydınlatmaya umarım yardımcı olurum. İlk olarak Boris'in güvenli bölge içerisinde agresif rol arayışında bulunduğu ve konuyu agresif role çekmeye çalıştığını fark ettim. Ekran görüntülerinde gözükmeyen kısımda, alevlenen tartışmanın ardından verdiğim bir emote görüntülerde bulunuyor zaten. Agresif rolün temellerini oluşturan Boris karakteriydi. Sonrasında dönen ikilinin brawl rolüne şahitlik etmedim, göremedim ve bu sebeple o konuda bir şahitlik belirtmeyeceğim. İyi forumlar. :vulcan:
Olayla bir alakan yok sırf arkadaşın ceza almasın diye böyle birşey yapman doğru değil lütfen savunma yapıyorsanız EKRAN GÖRÜNTÜLERİYLE savunma yapın.

#5 - 05.02.2021 02:38
Olayla bir alakan yok sırf arkadaşın ceza almasın diye böyle birşey yapman doğru değil lütfen savunma yapıyorsanız EKRAN GÖRÜNTÜLERİYLE savunma yapın.

Savunma yapmadım, şahitlik yaptım. İyi forumlar :vulcan:

#6 - 05.02.2021 18:20

Savunma yapmadım, şahitlik yaptım. İyi forumlar :vulcan:
Şahitlikler ile yapılan ihlaller ortadan kalkmıyor dostum iyi forumlar konuyu boş boş kirletmenin bi anlamı yok kararı bekleyelim.

#7 - 06.02.2021 10:53
İncelendi, kişinin aynı konudan diğer bir cezai işlemi daha var beklemede olan. Birleştirilip uygulanacak, K&A.