Konu: Jimmy_Layton @Dola  (Okunma sayısı 153 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.02.2021 23:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jimmy_Layton @Dola 

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Tony_Forelli @Egzantrizma Brian_Runnells @Carl_Jackson

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Pm rahatsızlık,G.B.İ'de zorbalık

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Neredeyse 1-2 saatdir tezgahımı kurmuşum hem gym yapıyorum hem paramı kazanıyorum Jimmy_Layton adlı kardeşimiz Owen adlı arkadaşı ile birlikte tezgahını kaldır burası bizim kaldırmazsan zorla kaldırırız falan diyor ve /me emotesi vererek benim tezgahımı ordan kaldırmaya çalışıyorlar ondan sonrasında bana pmden kaldır uy role güzel powergame falan diyor bende rol gereği emotemi verip tezgahımı geri getirdim fakat arkadaş bu seferde bana şikayet açacağını söyledi gerçekten böyle insanlar yüzünden artık rol yapılmıyor Sürekli polislerin dolaştığı G.B.İ bölgede zorbalık yapıp tezgahımı kaldırıyorlar role bakar mısınız gerçekten çok saçma.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Burada tezgahımı götürmeye çalışıyorlar (G.B.İ'de zorbalık)
Spoiler: GösterGizle

Burada arkadaş pmden beni rahatsız ediyor...(Tony_Forelli rahatsız etmiyor bu arada)

Burada sürekli roleplay kurali için emote vererek tezgahımı geri getirdim....

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın 10-11 tane bunun dışında girdiği jailler var platform'dan belirli bir süre uzaklaştırılmasını ve akıllanmasını istiyorum.

#1 - 04.02.2021 23:36
Şahitliğimi onaylıyorum. Arkadaşlar Güvenli Bölge alanında yapılmaması gereken bir harekete kalkıştılar.

#2 - 04.02.2021 23:59
ŞİKAYET konularımı SS alıp buraya atmanız gerekmiyor, ortada kışkırtma yok role uyum sağlıyor musunuz diyorum ve şikayet açılıyor diyorum bu konuda her hangi sorun görmüyorum. Yetkililer konuya bakınması ricada bulunur. İyi roller. İyi forumlar.

#3 - 05.02.2021 03:53
Şahitliğimi onaylıyorum güvenli bölgede kural ihlali zorbalık yapıldı.  :o :)

#4 - 06.02.2021 11:01
Kişi halihazırdaki konu üzerinden cezai işlem gördü K&A.