@Wayndly Farklı bir platform içerisinde yıllar önce ilk kez LSPD bünyesine katıldığımda stajyer defterini imzalatmam için beni Chief of Police odasına göndermişti canım FTO'm. İçeriye hiç kapı çalmadan ve kendimi tanıtmadan girdim...
Yaklaşık 1.5 saatlik azar ve iğneleme karşısında "Anlaşıldı,efendim. Emredersiniz, efendim. Bir daha olmaz, efendim." şeklinde cümleler ile karışılık verdim. Ardından rozetimi masaya bırakmamı istedi, bıraktım. Sistemsel olarak birlikten kovdu, yıkıl karşımdan dedi. Odadan sessizce çıktım OOC olarakta çok hırpalanmış hissediyordum, yaklaşık bir haftalık akademi programının ardından iki-üç aya yakın bir stajyerlik dönemimiz yer alıyordu. Kapıdan çıkar çıkmaz tekrar LSPD birlik daveti geldi, kabul ettim. Rütbem 'Police Officer II' kıdemine yükseldi, Chief of Police odasından çıkarak alkışladı. Bir süre sonra tüm departman neredeyse etrafıma doluşup alkışladı ve yeni rozetimi teslim ettiler. Gerçekten uzuuunn seneler geçmesine rağmen bu rolü saniyesi saniyesine hatırlıyorum. Emoteler de yapılan yazım yanlışları bile halen aklımda, gözümün önünde..