Konu: Michael_Peterson,Marco_Emiliano @AaronMoore @canwe44r  (Okunma sayısı 405 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 04.02.2021 00:47
Tamam anlaşılan @AaronMoore sizin ihlaliniz sadece hatalı emote fakat diğer arkadaş beni tanımıyor hiçbir şekilde Boris olduğumu bilmiyor ben o birliğe girdiğim zaman o kişi birlikte yoktu o arkadaş Meta yaptı cezalandırılmasını talep ediyorum.

#11 - 04.02.2021 00:49
Birlikte olmadığımın kanıtı sende varmı ben o zaman birlikteydim kanıtın varsa sunabilirsin.

#12 - 04.02.2021 01:13
Marco Emiliano karakteri benim boris karakterim birliğe girdiğinde vardı diyorsun yani?
Dostum senin eski karakterin Tommy Wimbellstein değil miydi loglardan bakılırsa bunun bulunabileceği ve senin OOC Yalandan sunucudan sınırsız olarak yasaklanacağını biliyorsun değil mi?

Arkadaş tamamen yalan söylüyor Tommy karakteri ile 01.02.2021 Tarihinde NC atıyor öyle birliğe giriyor bu tarihden önceki tarihlerdeki karakteri Tommy_Wimbellstein

#13 - 04.02.2021 01:36
Merhabalar öncelikle açıklamam gereken bir şey var ondan sonra şikayet hakkında yazacağım. Çünkü arkadaş bizlere o kadar kinli ki benim KİKYA'dan ceza almamı isteyebilir.
Savunmalarda benim attığım ekran görüntüleri ve ismim defalarca geçmekte. O yüzden bu durumu discord üzerinden ticket açıp sordum ve rainb0w adlı yetkilinin bana verdiği cevap. https://cdn.discordapp.com/attachments/783081613386973216/806648283027734569/20210204_011100.jpg

Şimdi şikayet hakkında yapacağım açıklamalara gelecek olursak...
Şahıs bizim ceza almamız için her türlü yola başvuruyor. Biz onunla her ne kadar IC olarak role girmemeye çalışsakta o sürekli bizim peşimizde dolaşıyor. Bizim yapacağımız en ufak bir ihlali bekliyor sırf ss alıp forumda şikayet açmak için. Ayrıca "Oyuncu Şikayeti Kuralları" bölümünde yazan birkaç madde alt tarafta alıntı içerisinde yazılı ve anahtar kelimeler işaretlenmiş bir şekilde gözüküyor.
Alıntı
Oyuncu Şikayeti
Vice Platformu kuralları gereğince ortak nezakete uygun bir üslup ile kural ihlaline mağdur kaldığınız noktalarda kural ihlalini yapan oyuncu ya da oyunculara şikayet açabilirsiniz. Gereksiz ve kine dayalı şikayet şablonları incelenmeyecektir.

Oyuncu Kimliği
Platform içerisi oyuncu kimliğini en iyi koruyabileceğiniz alan şikayetler bölümüdür. Platform içerisinde, kasti yapılmamış, ufak hatalar ve kine dayalı şikayetler oluşturmanız oyuncu kimliğinizi zedeleyecektir.

Hatalı emote kullanımının ilk cezasının uyarı ile kalınacağını düşünüyorum.

Ayrıca @canwe44r isimli arkadaşa söylediği ""OOC Yalandan sunucudan sınırsız olarak yasaklanacağını biliyorsun değil mi?" lafa da ayrı bir cevap vereceğim. Sana bizzat açtığım çoklu şikayetten bir dakika bile yemediysen bundan sınırsız yemesi olanaksız.

#14 - 04.02.2021 01:54
Bana açtığın çoklu şikayet OOC kin yaptığını zaten gösterdi hiçbir kural ihlali yapmama rağmen o kadar uğraştın zaten heavenly gerekli cevabı verdi.Bu arada ben ihlal yapsaydım cezalandırılırdım fakat yapmadım ama Marco kardeşimiz ooc yalan söylüyor bunun cezası var meta yaptığını kabul etse eminim adminin vereceği ceza dahada düşük olacaktır inkar etmesi kendisi adına kötü birşey diyorum ve dahada birşey yazılmasını istemiyorum konu boş yere uzuyor insanların işini zorlaştırmanın manası yok diyeceklerim bu kadar bu arada hatalı emoteden uyarı yiyeceğini sanmıyorum /do kanalını sürekli böyle kullanan insanlar var Michael arkadaşımız gibi bunlara gerekilen cezanın verilmesi daha doğru olacaktır emin olabilirsin.

#15 - 14.02.2021 16:51
Artık bakılabilir mi şikayete 2 hafta geçti neredeyse?

#16 - 02.03.2021 20:14
Şikayet incelendi.

Savunmalar incelendiği zaman geçerli sayılıyor. Gereksiz ve tam emin olmadığınız şikayet oluşturmayın.

Şikayet kapatıldı.