Konu: Michael_Peterson,Marco_Emiliano @AaronMoore @canwe44r  (Okunma sayısı 412 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.02.2021 23:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Michael_Peterson @AaronMoore Marco_Emiliano @canwe44r (Mateo_Conti olmuş)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
OOC KİN,Metagaming,Hatalı Emote,

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Nighton's adında bir mekan açıldığını duydum mekana gitmek için arabama bindim mekanın kapısının önünde aracımı park ettim tam mekana giriyordumki Marco adlı karakter bana mekana giremezsin sana yasak falan dedi bu arkadaşların birliğinde olan karakter scott_marshall benim eski karakterimdi fakat arkadaşlar IC/OCC karıştırarak beni mekana almıyorlar birde onuda geçtim marco beni nereden tanıyor yüzümü nerden biliyor bana girmen yasak falan diyor birde Michael arkadaşımız sanırım /do emotesini /b kanalı zannetdi.Ek olarak Michael arkadaşda benim adımı falan bilmiyor tamamen meta bu adamlar bariz ooc kin yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle
Ek açıklamalar(varsa): Gerekenin yapılmasını arz ediyorum herkese iyi forumlar diliyorum. :)

« Son Düzenleme: 20.02.2021 15:39 sCiEnLy_ »

#1 - 04.02.2021 00:07
Öncelikle merhaba arkadaş Boris_Aslanov karakterindede bizim birliğimizdeydi ve ayrıldı o yüzden burada bir meta yok. Şahısı İC olarak tanıyoruz.

Orada /do dan belirtmek istemedim fakat yazmış bulunduğum için /b den de düzeltme girişiminde bulunmadım. Çünkü /b den yazsam bu sefer OOC bölmeden ceza alabilirdim, düzgünce rolüme devam ettim. Ayrıca kendi attığı ss tete görüldüğü üzere gülüm kelimesi kullanıp rol ortasında /pm den rahatsız ediyor, Şahısın ortak nezaketten ceza almasını talep ediyorum.

#2 - 04.02.2021 00:13
Benle IC olarak bir rol yaptınız mı yada beni tanıdınız mı sizin adamınız size şu kişiyi aldık adı boris dedi mi ve marco arkadaşımız beni nerden tanıyor gerçekten anlam veremedim.

#3 - 04.02.2021 00:15
O halde şikayeti bana değil Marco adlı kişiye açmalısın, ben birlik lideriyim benim birliğimde olduğunun ss ini attım zaten.
« Son Düzenleme: 04.02.2021 00:17 AaronMoore »

#4 - 04.02.2021 00:16
Ben orada seni göremedim dostum hani attığın sste hud bile açık değil zaman bile belli değil.

#5 - 04.02.2021 00:18
İlk ss te birliğimde olduğun net şekilde belli oluyor hatta birlikten atılıyorsun, Daniel_Peterson'un hangi birlikte olduğuna forumdan da bakılabilir. Bence uzatmaya gerek yok şikayeti gerekli kişiye açmalısın.

#6 - 04.02.2021 00:23
Ayrıca şahısla OOC kavgalı olduğumuz için sürekli bizim rol bölgemize gelip bizi uzaktan uzaktan izliyor. En ufak bir açığımızı kollayıp ss alma peşinde. Altta atacağım görüntülerin tarih ve saatlerine bakılırsa şahısın OOC kinli olduğu apaçık anlaşılır. Zaten bu şikayette bir OOC kin sebebiyle açılmıştır. Ayrıca bizim birliğimizde olduğuna loglarından bakarak kanıtlanabilir.

27.01.2021 / 22.26

01.02.2021 / 23.52

01.02.2021 / 23.56

#7 - 04.02.2021 00:24
Konuyu saptırma sen beni IC'den gördün mü sen benim adımı nerden biliyorsun bana bunun ssini at sen bunu atarsan sadece hatalı emoteden yersin zaten.

#8 - 04.02.2021 00:26
Ayrıca şahısla OOC kavgalı olduğumuz için sürekli bizim rol bölgemize gelip bizi uzaktan uzaktan izliyor. En ufak bir açığımızı kollayıp ss alma peşinde. Altta atacağım görüntülerin tarih ve saatlerine bakılırsa şahısın OOC kinli olduğu apaçık anlaşılır. Zaten bu şikayette bir OOC kin sebebiyle açılmıştır. Ayrıca bizim birliğimizde olduğuna loglarından bakarak kanıtlanabilir.

27.01.2021 / 22.26

01.02.2021 / 23.52

01.02.2021 / 23.56

O mekanın etrafına iyice bi bak bence sizin eviniz dışında bir sürü ev var ve ben orayı kestirme olarak kullanıyorum ne yani mekan sizin diye ordan geçemiyicekmiyiz bu ooc kin mi oluyor cidden komiksiniz.

#9 - 04.02.2021 00:42
Forum tanıtımı için rolden kare alınırken Andrea_Nicostrato adlı birlik üyesinin aldığı bir /ssmod. Tarih, saat ve chate bakılırsa şahısın Boris_Aslanov karakterinin birlik üyeleri ile yaptığı bir rol.

Ayrıca şahısı ic olarak değil ooc olarak aldık, rol olarak aldıysak kanıtını ekran görüntüsü olarak sunabilirsin.