Konu: Dmitriy Novikov VCPD rolünde q  (Okunma sayısı 262 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.02.2021 23:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dmitriy Novikov @egeahinbey

Olaya dahil olan şahit karakter adı:    
Tim Blackford @Schmitz Falk Charles Lave @HalitSari

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
VCPD rolünde q polisler şahidimizdir zaten onaylarlar şahitliklerini.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gasp rolüne götürüldüm tabi inaktif olduğunu bilmeyen arkadaşlar var sonra arkadaşım arkadan izliyordu bizi polise konum attı polis enseledi bu arkadaşta q attı

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://hizliresim.com/EN4m3j

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını arz ederim...

#1 - 03.02.2021 23:24
Merhaba tabiki bi savunmam var Kişiler Mix yapıyordu Polis arkadaş bana discorddan ulaştı ve uzlaşmayı sağladık.

#2 - 03.02.2021 23:28
Ben şikayetimi geri çekmiyorum aktif rolde q atamaz arkadaş rolüde bozamaz teşekkürler...

#3 - 03.02.2021 23:30
Sonuçta role bizde dahiliz böyle bir şey söz konusu bile değildir kural ihlalidir.

#4 - 03.02.2021 23:34
Şahitliğimi onaylıyorum ve ekliyorum rolde bizde varız şikayetimizi geri çekmiyoruz

#5 - 03.02.2021 23:53
Üstelik İLLEGAL İLLEGALİ İhbar edemez Kişilerin sicil kaydı vardır Şü işe bi el atın lütfen

#6 - 04.02.2021 00:02
Bak güzel kardeşim orası aktif rol bölgesi oradan binbir türlü kaçış şeklin olabilir senin tercihin rolden kaçış olduğu için ki buda aktif VCPD rolü bu bir kural ihlali biz orada illegal rol sergilemedik konuşurken geldiniz sopaları çekip arabayla ezdiğin için şikayet bile açmıyorum o şekilde bayılttın beni sende biliyorsun inkar etmek istersen video olarakta yükleyebilirim ezdiğin bölümü yani aramızda herhangi bir olayda geçmedi bundan önce bunuda biliyorsundur Fakat ben onları est geçtim direk aktif VCPD  rolünde q büyük bir ihlal olduğu için bunu senin tekrar tekrarlamamn için açtım teşekkür ederim...Şikayetimi hiçbir şekilde geri çekmiyeceğim gereğinin yapılmaısnı arz ederim...

#7 - 04.02.2021 23:57
Şahitliğimi onaylıyorum. Bu arada şikayeti açan arkadaş şikayet şablonunu örnekteki gibi doldurursa daha güzel olur. Biraz detaysız olmuş ve alıntı kısmı boş geçilmiş.

#8 - 05.02.2021 00:40
Burada admin kandırma söz konusudur o zaman şahıs ilk açıklamsında discordda anlaştık gibi yalanlar uydurmuştu lütfen göz önünde bulundurulsun.

#9 - 05.02.2021 19:19
Burada admin kandırma söz konusudur o zaman şahıs ilk açıklamsında discordda anlaştık gibi yalanlar uydurmuştu lütfen göz önünde bulundurulsun.
Admin kandırma felan yok diğer memur bana discorddan yazdı