Konu: Adam Tiger - Ortak Nezaket (küfür)  (Okunma sayısı 138 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.02.2021 20:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Adam_Tiger @Kendine_Hüsam

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Brayton Lerrence @Gangbanger

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Güzel bir rol gerçekleştiriyorduk ki ne yazıkki karşı taraftan bu hazzı alamadık, arabaya binip aracını kilitlemesinin güvenine dayanarak fear gerçekleştirmedi ve karakterim Keywon Barhloew aracın aynasını kırdı. "* Keywon Barhloew aracın aynasına koluyla vurur, onu düşürmeyi dener." şeklinde bir emote verdim ve arkasından /dene komutunu kullanarak başarılı sonuç aldım. Kişi bunu saçma buldu ve PM'den belirterek Retarted olduğunu söyledi. Üslubum yerinde bir şekilde karşılık verdim. Karşılığında ise küfür ve hakaret şeklinde bir dönüt aldım. Arkasından üslubum yerimde bir cevap yazacaktım ki arkadaş pm kapatmıştı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Vice platformunun OOC nezaket konusunda ne kadar hassas olduğunu biliyoruz, caydırıcı bir ceza verileceğini umuyorum.

#1 - 03.02.2021 20:48
Arkadaş jailini yedi Manifesto 700 dakika attı, evet şikayetçiyim.

#2 - 06.02.2021 10:52
Arkadaşımız cezalandırılmış durumda, K&A.