Selamlar.
İhbara dair bir SS bende de yok yine de olmayan bir ihbara yönelmeyeceğim ve yalan bir rapor doldurmayacağımı göz önünde bulundurursa şikayete bakan kişi, güzel olur. Bu durumdan da SSniz diyip kaçmaya çalışmak da doğru değil bence.
Söylenenler doğru, saat yaklaşık 17.50 gibi Sergey karakterinden "Sunshine arkasında araç hırsızlığı" gibi ihbar geldi ve biz de Little Italy'deydik, oraya yöneldik. Baktığımda Sergey karakteri TT ile bir araç çekiyordu, biz başta ondan şüphelendik fakat kimliği alıp baktık ve ihbarı kim vermiş rolünü gerçekleştirdik, ihbarı Sergey vermiş. sonrasında Antonne karakteri geldi ve kendini savunmaya çalıştı. Ortada bir karışıklık olduğu için departmanda ifade alıp sakin bir ortamda dinlemeye karar verildi bu sırada Antonne'den UZI çıktı.
Normalde ihbarlara gitmeden önce ihbarı kim atmış diye bakarım, illegal mi diye forumdan kontrol ederim fakat olay hemen yakınımızda olduğu için bakmadan gittim. Kişileri sorgu ve ifade odasına aldıktan sonra kontrol yaptım, Dragunov birliğindeydi ki bu birliği biliyorum illegal.
İlgili olayın tutuklanma raporunun numarası #8724. Yetkisi olan ilgili kişiler VCPD rapor sisteminden bakabilir.
Söyleyeceklerim bu kadardır, kişinin dedikleri doğru. Bir oyun için kargaşa yaşamaya gerek yok.