| Siena Saunders, tanıdığım ve tanıdıklarım arasında en samimi, en güvenilir arkadaşım, hatta ailemden biri olarak görüyorum onu. Elinde sürekli sigara bulunduran, fakat bundan hiç rahatsızlık duymayan arkadaşım; Sıcak kanlılığı ile olsun yüzünden akan bin parça mutluluk ile bizim moralimiz bozulsa bile bizi mutlu edebilecek kapasitede bir kişi. Onu bu yüzden çok seviyorum, tabii bu tek bir sebebi değil. Daha bir çok sebep ile onu sevebilirim ama bunu kelimelere dökecek bir ağız göremiyorum. Bazen hiç konuşmadan bile kendini bize gösteriyor bunu başarabiliyor. Giyiniş tarzı ile erkekleri etrafında döndüren, şımarık... "Benim kadar olmasa da yaramaz." Sanırım bir keresinde ona yürümeye bile kalkmıştım. Onunla beraber takılmayı gerçekten seviyorum kendini çok sevdiriyor. Onun düşünce tarzına sahip olmayı çok isterdim, çünkü bazı durumlarda bile olgun bir kadın gibi davranabiliyor...
Henüz bir iki haftadır tanıdığım nadir kadınlardandır kendisi, elinden sigara düşürmeyen tipik bir gece kadınına benzese de o yüzünü örten dumanların ardında ne kadar olgun ve sıcakkanlı bir kadın olduğunu sadece onu tanımaya başladığınız zaman anlayabileceksiniz. Hele ki bir tarzı var ne siz sorun ne de ben söyleyeyim, boynundaki haçlu kolyesiyle inancının tarzıyla birleşimini eşsiz bir şekilde ortaya koyarken, gözlükleri ve belinden çözmediği gömlekli eteğiyle spordan çıkmış bir çıtır mı, yoksa gündüz gözünün şehre yaydığı ışıltıyla yürüyüşe çıkmış güveni yerinde bir sivil mi şeklinde soruları insana sordurtuyor ister istemez. Eğer bu kadın ile tanışacaksanız ayağınızı denk alın derim, zira dışarıya bir kalkan gibi serdiği görüntüsünün ardında bundan çok daha güçlü bir dişi kişiliği yatmakta ve bunu sadece seçilmiş erkekler ortaya çıkarabilecek!
|
« Son Düzenleme: 25.02.2021 22:05 Vigilante »
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0