Konu: [03.02.20201 13:55]Raphael_Lothbrok Car Jacking  (Okunma sayısı 105 defa)

#0 - 03.02.2021 14:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Raphael Lothbrok - @TheNight

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.02.2021 - 13:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Car Jacking. [İlgili kuralı bulamadım.]

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyuncu öncelikle pm yoluyla aracımın satılık olup olmadığını sordu ben de hayır dedim, sonra yanıma geldi ve birden arabaya binerek beni dışarı attı, arabanın üzerinde kaldım. Şahıs doğrudan araba parçalatma yerine gitti ve arabayı parçalatmayı denedi. Daha sonra Ocean Docks trucker mesleğinin olduğu bölgeye geri gelerek arabayı kasıtlı olarak direğe çarparak hasarlı hale getirdi. Araçtan inerek karaktere yumruk attı ben de savunmak için sağ mouse tık + shift tuşlarına basarak savunma aldım. Daha sonra bunny yaparak çevrede dolaşmaya devam etti. Kişiyi OOC kanal yoluyla uyardım, PM yoluyla uyardım. SS aldığımı belirttim, yine de anlattığım olayları gerçekleştirdi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Spoilerda belirttim.
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 04.02.2021 21:24
Burda arkadaş yetkili kandırmaya kalkıyor burda emoteler verilerek aracı alındı ve kendisi beni kandırmaya çalıştı ban sebebi dedi kesinlikle böyle bir şey olmadı ss'leri yetersiz kanıt bana göre

#2 - 04.02.2021 21:30
Ben burada bunny hopping yapmadım ss'lerindede yok emoteler verildi sen burda herşeyi yanlış göstermişşin

#3 - 05.02.2021 12:06
Emotelar verildiyse kanıtını sunabilirsin, loglardan da kontrol edilebilir zaten. Herhangi bir emote söz konusu değil. Kişi hakkında biri daha şikayet açmış zaten, sanırım sürekli olarak yaptığı bir şey.

#4 - 05.02.2021 12:51
Alakası yok Sen IC olarak role giriyorsun ve beni tahrik ediyorsun IC olarak araçtan atılıyorsun Rol şahitleride vardır  @ChrisCandrey

#5 - 05.02.2021 15:10
Karakteri olmayan birisi mi olaya şahit gerçekten? Yalan söylenir de bu kadar basit olamaz, neyse ben yönetici kararını bekleyeceğim. Gerekli SSleri sundum her türlü log kontrol edilebilir zaten görüntülerde her şey açık.

#6 - 06.02.2021 14:05
Merhaba,

Raphael_Lothbrok karakteri, Car Jack kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.