Alıntı yapılan: Selim - 02.02.2021 13:58Alıntı yapılan: VictoryTR - 02.02.2021 13:55Cache'yi silip tekrardan yüklemeyi deneyin, roads modunuz varsa silin. Afk bırakacaksanız alt enter'de bırakın, addon indirin.GTA3İMG'de indireblirsiniz, orjinal olanı.Yani dediklerinin çoğunu yaptım faydasını görmedimCleo ve Modloader'deki modlarını sayabilir misin? Hangi modları yüklediğinde bu durumla karşılaştın? En son ki modlarını saymanı istiyorum. (GTA'yı silip tekrar yüklemen, bir önceki modları geçersiz kılmaz. GTA'nın modları ve özel dosyaları sakladığı dosyalar mevcut, onları sildiğinizde ancak sıfırdan kurulum yapabilirsiniz.)
Alıntı yapılan: VictoryTR - 02.02.2021 13:55Cache'yi silip tekrardan yüklemeyi deneyin, roads modunuz varsa silin. Afk bırakacaksanız alt enter'de bırakın, addon indirin.GTA3İMG'de indireblirsiniz, orjinal olanı.Yani dediklerinin çoğunu yaptım faydasını görmedim
Cache'yi silip tekrardan yüklemeyi deneyin, roads modunuz varsa silin. Afk bırakacaksanız alt enter'de bırakın, addon indirin.GTA3İMG'de indireblirsiniz, orjinal olanı.
Benim'de oyundan atıyordu. Downgrader indirerek çözdüm. Buyrun linki https://gtaforums.com/topic/927016-san-andreas-downgrader/
Alıntı yapılan: Egzantrizma - 02.02.2021 15:04Benim'de oyundan atıyordu. Downgrader indirerek çözdüm. Buyrun linki https://gtaforums.com/topic/927016-san-andreas-downgrader/tamam bunu da denerim
Alıntı yapılan: Selim - 02.02.2021 15:15Alıntı yapılan: Egzantrizma - 02.02.2021 15:04Benim'de oyundan atıyordu. Downgrader indirerek çözdüm. Buyrun linki https://gtaforums.com/topic/927016-san-andreas-downgrader/tamam bunu da denerimBelgelerim > GTA San Andreas User Files dosyasını komple silersen GTA komple silinmiş ve sıfırlanmış olur. Yeniden girince en baştan Cache atmaya başlayacak fakat GTA tamamen sıfırlanmış olacak. Bunu dene bu kesin çözüm olacaktır. Eğer olmazsa artık GTA'yı rahatlatacak ekstra modlara başvurman gerekecek. GTA'yı sil tekrar yükle ve hiçbir mod kurma ardından Belgeler'deki GTA SA User Files dosyasını sil ve giriş yap. Ayarların komple sıfırlanacak, sıfır kurulum olacak. Sorunun yüksek ihtimal çözülecek.
garip bi şekilde de truckerdayken de atıyor bunu eklemeyi unutmuşum
Alıntı yapılan: Selim - 02.02.2021 16:40garip bi şekilde de truckerdayken de atıyor bunu eklemeyi unutmuşumBilgisayarının özelliklerini söyleyebilir misin? (Ekran kartı, işlemci ve RAM) - (Windows işletim sistemi ve kaç bit? (32-64)
Alıntı yapılan: Raduki - 02.02.2021 16:44Alıntı yapılan: Selim - 02.02.2021 16:40garip bi şekilde de truckerdayken de atıyor bunu eklemeyi unutmuşumBilgisayarının özelliklerini söyleyebilir misin? (Ekran kartı, işlemci ve RAM) - (Windows işletim sistemi ve kaç bit? (32-64)Özelliklerim gayet iyi, rx 580 ryzen 5 2600 8 gb ram Windows 10 64 bit. Bu sorun eskiden yoktu yeni başladı
Alıntı yapılan: Selim - 02.02.2021 16:46Alıntı yapılan: Raduki - 02.02.2021 16:44Alıntı yapılan: Selim - 02.02.2021 16:40garip bi şekilde de truckerdayken de atıyor bunu eklemeyi unutmuşumBilgisayarının özelliklerini söyleyebilir misin? (Ekran kartı, işlemci ve RAM) - (Windows işletim sistemi ve kaç bit? (32-64)Özelliklerim gayet iyi, rx 580 ryzen 5 2600 8 gb ram Windows 10 64 bit. Bu sorun eskiden yoktu yeni başladıSistem geri yükleme yapabilir misin peki? Eğer çok yakın bir tarihte başladıysa eğer sistem geri yükleme noktası vardır, o tarihe sistemi geri yükleyip deneyebilir misin?