Konu: Valentino_Lave [Noob DM]  (Okunma sayısı 152 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.02.2021 00:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Valentino_Lave @umutkrsnsr

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.02.2020 23:42

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı

— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
    — Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
    — Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
    — DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
    — Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Afedersiniz ancak lavaboya kadar gittim geldim baktım kişi böyle kendi kendine rol yapıp beni bayıltmış 2 kere Ic olarak Trans rolü yapıyorum bunun gibi düşük profil rol oyuncuları beni artık yaptığım rolden soğutuyor artık bu benim patlama noktam oldu lütfen gerekli ceza verilsin.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin rol bilgisinden ziyade leveli ve raptığı roller göz önünde bulundurulmalı ve benim bu sorunuma çözüm olarak caydırıcı bir ceza almasını istiyorum.

#1 - 02.02.2021 00:19
Valentino Lave olarak savunmam : Şahısla bugün kavga rolüne girdik ve polisler geldi bize silahı olduğunu söyledi ben şahısı rolsel olarak dövdüm afk olup olmadığı benim umurumda olan bir olay değil sürekli roleplay kavramı olan hard rp bir sunucuda oynuyoruz herhangi bir şekilde noob dm yapmadım iyi roller dilerim...

#2 - 02.02.2021 00:25
Valentino Lave olarak savunmam : Şahısla bugün kavga rolüne girdik ve polisler geldi bize silahı olduğunu söyledi ben şahısı rolsel olarak dövdüm afk olup olmadığı benim umurumda olan bir olay değil sürekli roleplay kavramı olan hard rp bir sunucuda oynuyoruz herhangi bir şekilde noob dm yapmadım iyi roller dilerim...

Olayı birde benim ağzımdan dinleyin isterim;

Bununla bir tane daha arkadaşı gelip bana durduk yere " Hey top" "Hey gay" "Hey oğlan" tarzı cümleler kurdular kişilerle kavga rolu dahi olmadı kişilere benden uzaklaşın dedim ve hemen /ame elini beline atar ve belini kaşır emotu verdim bunlarda kendileri hemen polisi arayıp ihbar etmişler polis geldi birşey olmadı gitti bunlarla hiçbir şekilde role girmedim sadece dediğim laf benden uzak durun lafıydı.

#3 - 02.02.2021 00:28
Şahıs silahım var demese boş yere polise ihvar vermezdik biz polis gelip rolsel olarak üstünü aradı , zaten silahıda yok palavra yapıyormuş bize bende sonra buldum afk olup olmama dediğim gibi sürekli roleplay kavramı bulunuyor iyi roller dilerim...

#4 - 02.02.2021 00:33
O zaman bende silahımla idle wood'da afk kalıyım polis beni alsın silahımıda alsın sonra geliyim forum açıyım diyim tuvalete gitmiştim şahıs gelmiş silahımı almış ic hapise atmış böyle birşey söz konusu bile değil . Kişiler afk kalma durumu var şayet eve girersin ki evinin önündesin orada girip kitleyebilirsin daha fazla sözü uzatmıcam iyi roller ...

#5 - 02.02.2021 00:53
Emotem var zaten Noob Dm olmuyor...

#6 - 02.02.2021 09:38
Emotem var zaten Noob Dm olmuyor...

Tabi tabi tabi, şikayet sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 03.02.2021 15:03 Tivorlu »

#7 - 06.02.2021 11:40
@Tivorlu üsluptan dolayı forumdan uyarı verildi.

Şikayet ceza için yeterli olgulara sahip değildir. Valentino Love karakteri uyarılmaktadır. Bu tarz durumlar DM olarak nitelendirilebilir ve yaptırımlarla karşılaşabilirsiniz, bilginiz olsun.