Konu: [31.01.2021] Rewlon Sanders  (Okunma sayısı 148 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.01.2021 05:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rewlon Sanders @acizseytan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Brayton Lerrance, Mervin Curtis, Jocquise Vaughn

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsünde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İllegalin polise sığınması

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gece geç saatlerde bir role girdik ve karşı tarafla atışmaya başladık, tartışma bittikten sonra tam gidiyorduk ve o sırada bir polis aracı yanımızdan geçiyordu, Rewlon adlı şahıs bir sebep yokken "NOLUR ATEŞ ETMEYİN" diyerek bizi polisin çevirmesine az kalsın sebep oluyordu. Sunucu politikalarını göz önünde bulundurursak bu tamamen yasak bir şey.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle
 [spoiler]Burada polis gelmeden önce dönen konuşma rollleri.

Polis geldiği gibi bağırmaya başlıyor.

Ek açıklamalar(varsa): Bunu sürekli olarak yapıyorlar.

#1 - 31.01.2021 05:46
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 31.01.2021 07:01
Öncelikle selamlar saygılar, iyi forumlar.
Bildiğiniz üzere bu rolün tamamı admin tarafından izlendi, rol devam ederken 1 kişi ceza aldı (bizden değil). Yukarıda yazmışsın ki işte sunucuda kesinlikle yasaktır tarzı bence izlenen bir rol için yöneticileri bu kadar şikayet, arge vb olay karşısında rahatsız etmekte kesinlikle yasaktır. Her neyse konuya gireyim gece geç saatlerde role girdik demişsin role girmedik günde 3 posta vurdunuz, en son vurduktan 15*20 dakika sonra yanımıza geldiniz ve bize Ic dümdüz küfürler, eziklemeler yaptınız bir çete mahallesinde kısacası rklı olmamıza rağmen dm aradınız bizi oyundan soğutmaya çalıştınız.Daha sonra bizde tamam falan tarzı sizi gönderdikçe tekrar birşey yapmak için çıldırdınız ve Stewartın boynunu sıktınız defalarca gidiyormuş gibi yapıp geldiniz bizi kovdunuz, çağırdınız vb oyuncak yaptınız sadece rklıyız diye. (Mikeyi 2 kere rk ettiğinizden bahsetmiyorum bile.) Ve karakterimde size daha fazla fear rp yapmaya başladı, Canının güvenliğinden şüphe etti ve bir daha dönmemeniz için Nolur beni vurmayın dedi bu bu kadar basit birşeydir günde 3 kere vurulan bir kişi realistik olarak düşünüldüğünde artık korkar ve başka yollar çareler arar olay tamamen bundan ibaret olayı çevirmen gerekçen şaşırtıcı.Artı olarak demişsin ki polise sığınma kesinlike yasaktır ben polise sığınmadım, ne ihbar verdim ne onlara silahları var beni kurtarın dedim Bu tamamen Ic bir olay, mevzu polisin bizi çevirmesine sebebiyet olurdu demişsin, Rklı vurulmuş adamın yanına gelirsen sargılı üstünde hala kanlar olan polis seni çevirebilir bence daha realistik olabiliriz.

Kişilerin bizi vurmak için parayı artırması ayrı bi manidar. Karakterlerimiz böyle bir durumdayken bunu yapması çok mu şaşırtıcı geldi gerçekten
lütfen bir daha daha dikkatli şikayet açarsan çok sevinirim saygılarım ve seygilerimle herkes esen kalsın.
« Son Düzenleme: 31.01.2021 07:12 acizseytan »

#3 - 31.01.2021 14:43
Rewlon Sanders cezalandırılacak. Illegalin polise sığınma yasağını bu şekilde suistimal edemezsiniz.