Konu: Teion_ Stokes @CherrYYY DM+GBİ+Mixing+Hatalı emote  (Okunma sayısı 225 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.01.2021 23:22
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Teion_ Stokes  @CherrYYY  @Maske_14690
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss'de mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM + GBİ + Hatalı Emote + Mixing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
 Öncelikle selamlar,üst üste 2 gün yaşanmış iki olay hakkında şikayette bulunacağım çünkü artık can sıkıcı bir durum haline geldi benim için.Brystal çetesiyle ic olarak karşılıklı nefret içindeyiz.Başlarda brawl olarak başlayan olaylar zamanla karşı  tarafın bize silah sıkmasıyla daha da alevlendi ve bizde 1-2 defa kendilerine silahla karşılık verdik.Ancak son bir kaç gündür kendileri bu işin suyunu çıkarmaya ve canımızı sıkmaya başladılar.Evimizin önünde 2 araç 2 motor bekliyorlar etrafı turluyorlar ve gördüğüne sıkıyorlar.Biraz kendi aramızda rol çevirmek için tren garında takılalım dedik video çekelim tanıtıma dedik ve bu arkadaşlar tanıtımdaki sslerimizden 10 dakika sonra ne hikmetse yanımızda belirip ateş açmaya başladılar karşılık vermememize rağmen defalarca vurdular. 1. fotoğrafta görüldüğü gibi verdiği emote tamamen hatalı /soru üzerinden verdiği emoteyi yazdım ve  bu emote silah ateşlemek için yeterli mi? sorusuna yetkilinden hayır bu sadece kişinin motordan indiğini belirtiyor cevabını aldım. 3. fotoğrafta ise başta tren garındaydım tek başıma ve motor üzerindeydim ama ooc olarak telefonumdan bildirim gelmişti ve ona bakıyordum.Daha sonra onların motorunun yanıma yaklaştığını gördüm ve yine diyalog kurmadan emote vererek ateş etmeye başladılar.Telefonu atıp hemen motorla kaçtım.Rahat bırakmayacaklarını anlayıp biraz taksicilik yapmaya karar verdim.İc olarak durağın önünde arkadaşımla rol çeviriyorduk ve  gene aynı şahıs bu sefer maskeli olarak attığı saçma emote ile beni bayıltıp GBİ yapmış oldu.Artık bu DM leri canımı sıkmaya ve  oyun zevkimi kaçırmaya başladı kaç yılında yaşıyoruz da her gördüğü yerde GB dinlemeden sıkıyor bu arkadaşlar? Kişinin caydırıcı bir ceza almasını istiyorum çünkü bu 1 değil 2 değil.Söyleceklerim bu kadar iyi forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek Açıklamalar; Görüldü üzere koyduğum videoda ve screenshotta kişilerin bi anda arkalı önlü bizi vurduğu, burayı nasıl bulup ne ara arkalı önlü planladıkları bilinmemektedir. Daha önce burada bir rolümüz gerçekleşmedi sadece tanıtıma ss attık 10 dakika sonra vurulduk, gerekenin yapılmasını rica ederim saygılarım ve sevgilerim ile.

« Son Düzenleme: 30.01.2021 23:35 akkaya58 »

#1 - 31.01.2021 01:00
Selamlar. Teion Stokes karakterini canlandırıyorum.

Bulunduğum oluşum ile sizin oluşumunuz uzun süredir savaş halinde. Siz bize ateş ediyorsunuz, biz de size. Bu bir savaş, "IC" olarak birinin üstünlüğü ile bitecek. Bu sebepten dolayı, "son bir kaç gündür kendileri bu işin suyunu çıkarmaya ve canımızı sıkmaya başladılar" sözüne pek bir anlam veremedim. Eğer vurulmaktan sıkıldıysanız ve karakterleriniz artık ölmekten korkuyor hale geldiyse, bu savaşı bitirmek için size kapıyı zaten her fırsatta açıyoruz. IC olarak ödemenizi istediğimiz miktar, birkaç saatlik meslek kasımı sonucunda bile çıkacak miktarlar. Bu sebepten dolayı, parayı ödemeyip savaşı devam ettirmeniz, oluşumumuzla savaşmaya devam etmek istediğinizi gösteriyor bizim açımızdan. Bu yüzden, biz de sizin istediğiniz gibi savaşı devam ettiriyoruz. An itibari ile 84 kişi olan bir oluşumla, 11 kişi ile savaşmayı denemek sizin "IC" bir hatanız. Bu durumun canınızı sıktığını tahmin ediyorum, fakat bu da "IC" çözülecek bir konu. Savaşı bitirmek için geldiğimizde "Biz sizden haraç keseriz" sözleri eşliğinde küfürler savurmanız, savaşın devamında tekrar geldiğimizde de "Ben para ödemem" tavırlarınız durumu buraya getirdi. Açık konuşmak gerekirse, IC olan bu savaşı, bizim karakterlerimiz para almadan bitirmeyecek. Vurmak da bir roldür, vurulmak da, kazanmak da bir roldür, kaybetmek de. Bu sebepten ötürü, bu savaş hakkında OOC çözülecek bir kısım göremiyorum.

"Biraz kendi aramızda rol çevirmek için tren garında takılalım dedik video çekelim tanıtıma dedik ve bu arkadaşlar tanıtımdaki sslerimizden 10 dakika sonra ne hikmetse yanımızda belirip ateş açmaya başladılar" sözü gerçekten yüzümde gülümseme yarattı, teşekkür ederim. Senin de belirttiğin gibi, "2 araç 2 motor bekliyorlar etrafı turluyorlar", yani dört hatta genelde daha fazla kişi olarak sürekli Unity çevresini turluyor karakterlerimiz. Gördüklerine sıkmaları da, savaşın getirdiği bir sonuç, gangster olayları. OOC bir ihlal söz konusu değil, para ödemeyi reddedip biz sizden haraç keseriz tavırlarınız devam ettiği sürece de bu rol bu şekilde devam edecek.

Bahsettiğiniz olayda da, yine Unity çevresini turluyorduk, fabrika tarafından köprü tarafına kadar her konumu kullandığınızı biliyoruz. Daha öncesinde fabrika yakınında da sizinle olaylar yaşadık, tren garı tarafında da. Bu yüzden, orayı da kontrol etmemize neden şaşırdığınızı hala anlayamıyorum. Çevre bölgeyi dakikalarca arıyoruz, neden sizin daha önce kullandığınızı gördüğümüz bütün konumlara bakmayalım? Ayrıca tren garlarının içinde gözükmediğinizi düşünseniz de, arabalarınızı bıraktığınız konumlar zaten dışarıdan net olarak gözüküyor. Ki zaten olayın ani geliştiği o kadar belli ki, Isaiah_Wiggins karakteri tren garına giriyor ve karşısında beklediğinden fazla kişi görünce panikleyip ne yapacağını şaşırıyor, kısa süre içinde de düşüyor. Eğer tanıtımdan görmüş olup gelseydik sadece Rewlon karakterinde silah olduğunu bileceğimiz için önce Rewlon karakterini beklemediği anda tarayıp düşürürdük ve devamında silahsız insanlar kalırdı. Böyle bir olay yaşanmaması, olayın ani ve plansız geliştiğini kanıtlar nitelikte. Yani, "bu arkadaşlar tanıtımdaki sslerimizden 10 dakika sonra ne hikmetse" diye başlayan anlamsız cümlelere gerek yok. Bunun için gerekli kanıt "arkadaşlar tanıtımdaki sslerimizden 10 dakika sonra" tarzında bir cümle de olamaz. Ucu açık ve muallakta suçlamalar ile maalesef bir yere varamayız. Ki zaten "mixing tahminleriniz" hakkında gerekli açıklamayı da yaptım.

Şimdi sıra "sözde" hatalı emote kullanımına gelelim. Emote'u neden verirsin? Bir şeyi gösteremiyorsan, bu eylemi yapmak istediğin şekilde görsele aktaramıyorsan emote verirsin. Ben orada boynumda asılı olan bir silahın olduğunu ve bununla birlike motordan indiğimi söylemişim. Ben eğer elimde silahı taşıyorsam bunun emote'unu vermeme gerek yok çünkü zaten elime boynumda asılı ve sadece silahı tutmam yeterli, aynı şekilde sıkmam içinde bir emote'a ihtiyaç duymuyorum çünkü zaten sıktığımı görsele dökebilmişim orada. Gayet standart bir emote için bu kadar neden yükseldiniz anlamadım. Bu arada yetkilinin "Evet, bu hatalı emote." dediğinin ssini atarsanız çok memnun olurum. Ki ayrıyetten bize ateş ederken "/me silahını çeker" emote'ları kullandığınız için, ayrıca anlam veremedim bunun hakkında şikayette bulunmanıza. Durum gayet açık.

"3. fotoğrafta ise başta tren garındaydım tek başıma ve motor üzerindeydim ama ooc olarak telefonumdan bildirim gelmişti ve ona bakıyordum.Daha sonra onların motorunun yanıma yaklaştığını gördüm ve yine diyalog kurmadan emote vererek ateş etmeye başladılar" cümleni gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum. Aramızda bir savaş durumu söz konusu, ateş etmeden önce ne gibi bir diyalog beklerdin? Gerekli diyalogları sokağının lideri ile IC olarak kurmaya çalışıp başarısız olduğu için ateş ediyorum zaten, çene çalmaya gelmiyorum ki oraya. Geldikten sonra "Naber zenci?" tarzında bir şey söyleyeceğim ve senin de sonrasında W tuşuna abanıp kaçacağın bir rol mü hayal etmiştin? Üzgünüm, savaş rollerinde karakterimin bu kadar ılımlı olması pek mümkün ve realistik değil gibi gözüküyor. "Rahat bırakmayacaklarını anlayıp biraz taksicilik yapmaya karar verdim" cümlesi sence ne kadar realistik? Senin karakterin üzerine ateş açıldıktan sonra, birazcık kaçıp taksi sürmeye mi başlıyor düşmanları hala onu ararken? "İc olarak durağın önünde arkadaşımla rol çeviriyorduk ve  gene aynı şahıs bu sefer maskeli olarak attığı saçma emote ile beni bayıltıp GBİ yapmış oldu" cümlen ile devam ediyorum. Durağın önündesin hatta ve hatta motorunun üstünde bekliyorsun, takside veya durakta değilsin. Aktif çatışma sonrası motorun ile ilk gittiğin yer taksi durağı oluyor ve orada "motorunun üstünde" bekliyorsun, sığınıyorsun. İllegal rol önceden başladı ve devam ederken sen taksi durağına sığındın. Biliyorsun ki böyle durumlarda GBI geçerli olmuyor. Eğer çatışma başlamadan seni taksi durağında görmüş olsaydık sözlü bile çatışmaya girmezdim. Fakat üzerine ateş açıldıktan sonra taksi durağının önüne sığınmak, illegal rol önceden başladığı ve devam ettiği için GBI sayılmıyor. Ki zaten, motorumu  çalan arkadaşının bana ait olan motorla o konuma gitmesi sonucunda ben de o konuma gittim. İllegal rol hiçbir şekilde bitmemiş, hatta durmamıştı. Hala çaldığınız motorumu kullanıyordunuz, ve çatışma da devam ediyordu. Bu durumda yaptığınız şey açık açık illegal rolde GBI'ye sığınmak, bu sebeple de benim illegal rolü devam ettirmem ihlal değil. "attığı saçma emote ile " kısmına anlam vermeye çalıştım, başaramadım. Elimi belime atıyorum, silahı kavrıyorum ve tetik çekiyorum. Kopyala yapıştır işlemini hatalı olarak iki defa yazmam, senin rolden anladığın şeye engel olacak seviyede değil. Anlık oluşmuş hata, rolün gidişatını hiçbir şekilde engellemeyecek/baltalamayacak nitelikte.

".Artık bu DM leri canımı sıkmaya ve  oyun zevkimi kaçırmaya başladı kaç yılında yaşıyoruz da her gördüğü yerde GB dinlemeden sıkıyor bu arkadaşlar? " kısmında "DM" sözü geçirmene pek anlam veremedim. IC olan bir savaş var ve biz savaşı bitirmek istediğimiz halde, talep ettiğimiz miktarı vermeyi reddederek ve hatta "biz sizden haraç keseriz" tavrınızla savaşı siz devam ettiriyorsunuz. Savaşmanın da bir rol olduğunu unutmamak gerekiyor. Özellikle bu rolü devam ettiren siz olduğunuzda.. "canımı sıkmaya ve  oyun zevkimi kaçırmaya başladı " sözüne anlam verebiliyorum, IC olarak kaybettiğiniz savaş sonrası OOC olarak keyfiniz kaçıyor, çünkü sanırsam kaybettiğiniz rollerde zevk almıyorsunuz. Eğer bu kadar rahatsız iseniz, IC olarak size sunduğumuz savaşı bitirme fırsatlarını değerlendirebilirdiniz, bu yolu siz seçtiniz. "kaç yılında yaşıyoruz da her gördüğü yerde GB dinlemeden sıkıyor bu arkadaşlar" sözünün de pek bir gerçekliği bulunmuyor. Çünkü biz sizi sokağınızda vuruyoruz, orası her gördüğümüz bir yer değil, size ait olan ghetto sokağı. Eğer siz Idlewood'da şehrin ortasında onlarca kişinin içinde onaylı hood'a silahlarla girip AFK oyuncuları vurabiliyorsanız, bizim Unity gibi ıssız ve aktiflik olmayan bir bölgede ateş açmamıza şaşırmamanız gerekiyor.

"Görüldü üzere koyduğum videoda ve screenshotta kişilerin bi anda arkalı önlü bizi vurduğu, burayı nasıl bulup ne ara arkalı önlü planladıkları bilinmemektedir" sözünün cevabı oldukça basit. Zaten size yaptığımız her baskında bir kısım araçlar El Corona, diğer araçlar Idlewood'dan gelip sizi ortada kıstıracak şekilde konum alıyoruz. Bu taktiğimizi artık çözdüğünüzü düşünüyorduk, yanlış düşünmüşüz. "bi anda" vurmamız hakkında bir savunma yapmayacağım, bir dahaki sefere sanırsam ateş etmeden önce davul ile haber vermemi bekleyeceksin, pekala, devam ediyorum. "burayı nasıl bulup " sorusunun cevabını da yukarı kısımda verdim.. "ne ara arkalı önlü planladıkları" kısmı da aynı şekilde, sizi her zaman arada kıstıracak şekilde oynamamızdan kaynaklanıyor. Olayın öncesinde de karakterlerimiz birbirlerinin konumlarını fark ediyor, haberleşiyor, ve Isaiah_Wiggins karakterinin ön kısımdan girip açtığı ateş sonucu çıkan seslerle beraber ben de olaya dahil olup ateş etmeye başlıyorum. Gayet basit bir plan ve düzen. Sizin de kullanmanızı tavsiye ederim, bu taktiği kullanırken size "ne ara arkalı önlü planladıkları " gibi sorular sormayacağıma da söz verebilirim. "Daha önce burada bir rolümüz gerçekleşmedi sadece tanıtıma ss attık 10 dakika sonra vurulduk," sözünün gerçek olmadığını en az benim kadar siz de biliyorsunuz. Daha öncesinde Denzel'in bizi çekmeyi denediği tuzak bölgesi olarak bile kullandığı bir bölge. "burada bir rolümüz gerçekleşmedi " sözünün maalesef gerçekliği yok..

Kısacası, olayların tamamı IC ve rollü gerçekleşti. IC olarak bezdiğiniz esnada, OOC olarak da bezmenize üzüldüm. Keşke OOC olarak bu kadar keyfiniz kaçıyorsa, karşınıza gelen teklifleri "IC" olarak doğru değerlendirmeye karar verseniz. Ve üzgünüm, siz IC olarak bizimle anlaşma yolunu tercih edip savaşı bitirmedikçe savaş ve gangster olan karakterlerimiz karşılıklı olarak çatışmaya devam edecek. Bu konuda, forum üzerinden çözülecek bir durum yok. Her şey rollü gerçekleştiği gibi, barış durumu da rollü olarak gerçekleşecek, savaşı bitirmeye karar verdiğiniz zaman tabii.

Keyifli ve seviyeli forumlar dilerim!

#2 - 31.01.2021 01:30
Tekrardan selamlar,şahsım tarafından yanıt verilecektir iyi akşamlar.

#3 - 31.01.2021 06:39
Tekrar selamlar,  bizim yazdığımı cümleleri tırnak içine alarak, uzun uzun aynı yazılaı yazarak olmayan şeyleri konuyla alakalı alakasız şeyleri yazarak haklı çıkacağınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz çünkü herşey ortada.
Öncelikle hatalı emote verdiğinizi kanıtlayarak başlıyalım burdan kesinlikle ceza alacağınızı düşünüyorum.

Şimdi dm ve haraç konusuna değiniyorum;10k olan savaş bitirme parası bir anda 50k ya çıktı, bunun üstüne admin rol ile gelip bize 10k yardımda bulundu çünkü artık bizi bezdirmiştiniz ve bir çok birlik üyemiz birlikten ayrılmıştı devamlı dm yiyorduk ve ne hikmetse bu dmlerden önce hep tanıtımımızda yatıp kalkıyordunuz, sırf bu yüzden bile tanıtımımız geriledi, insanlar ss yapmak istemedi bakmasınlar moduna girdik.Bence ikimizde açıklamalarımızı yaptık konuyu moderatörlere bırakabiliriz.İyi forumlar.

#4 - 31.01.2021 15:01
Tekrar selamlar,  bizim yazdığımı cümleleri tırnak içine alarak, uzun uzun aynı yazılaı yazarak olmayan şeyleri konuyla alakalı alakasız şeyleri yazarak haklı çıkacağınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz çünkü herşey ortada.
Öncelikle hatalı emote verdiğinizi kanıtlayarak başlıyalım burdan kesinlikle ceza alacağınızı düşünüyorum.

Şimdi dm ve haraç konusuna değiniyorum;10k olan savaş bitirme parası bir anda 50k ya çıktı, bunun üstüne admin rol ile gelip bize 10k yardımda bulundu çünkü artık bizi bezdirmiştiniz ve bir çok birlik üyemiz birlikten ayrılmıştı devamlı dm yiyorduk ve ne hikmetse bu dmlerden önce hep tanıtımımızda yatıp kalkıyordunuz, sırf bu yüzden bile tanıtımımız geriledi, insanlar ss yapmak istemedi bakmasınlar moduna girdik.Bence ikimizde açıklamalarımızı yaptık konuyu moderatörlere bırakabiliriz.İyi forumlar.
"bizim yazdığımı cümleleri tırnak içine alarak, uzun uzun aynı yazılaı yazarak olmayan şeyleri konuyla alakalı alakasız şeyleri yazarak" gibi bir durum yok, şikayet açmışsınız ve ben de detaylı şekilde savunmamı yapıyorum. Alakasız şeyler dediğiniz de olayın öncesi, bağlantılı kısımları olduğu için şikayeti ilgilendiriyor.

Emote konusuna gelirsek, uzun zamandır kullandığım ve kullanıldığını çokça kez gördüğüm bir emote tipiydi bu. Daha önce ne bana ne de gördüğüm başkasına bir sorun çıkartmamıştı, soru komudunda ihlal denmesine şaşırdım.

"10k olan savaş bitirme parası bir anda 50k ya çıktı" gibi bir durum yok. Rolde hiçbir zaman 10K sözü geçmedi, 50K sözü de geçmedi. İlk geldiğimizden son geldiğimiz role kadar sabit olarak 30K teklifimizi koruduk. "çünkü artık bizi bezdirmiştiniz ve bir çok birlik üyemiz birlikten ayrılmıştı devamlı dm yiyorduk" sözü, IC olarak kaybettiğiniz savaştan kaynaklanıyor. Eğer IC olarak kaybettiğiniz savaştan bu kadar beziyorsanız, savaş rolünü bitirmek de sizin elinizde, biz kasıtlı devam ettirmiyoruz, ortada DM falan da yok, gangster savaşı. "ne hikmetse bu dmlerden önce hep tanıtımımızda yatıp kalkıyordunuz" tarzında kışkırtıcı bir cümleye karşılık vermeyeceğim, şikayet dolsun diyerek oluşturduğun yalanlardan birisi sanırım. Bir kez olmuş olan tesadüf olayını "hep" olarak nitelendirmek saçma. Ayrıca bu konudaki savunma önceki iletimde yapıldı. "sırf bu yüzden bile tanıtımımız geriledi, insanlar ss yapmak istemedi bakmasınlar moduna girdik" sözünün de gerçeklik payı olmadığını ben kadar sen de biliyorsun dostum. Forum tanıtımınıza bakıp yanınıza ışınlanan yok. Rica ediyorum gereksiz acındırma politikana devam etme.

Gerekli şikayet ve savunmalar tamamlandı, gerisi admin kararı.

#5 - 31.01.2021 16:28
Tekrardan selam, fazla ileti atmayı sevmesem de ekleme yapacağım bir durum fark ettim.  Boş zamanımda dikkatle yeniden şikayeti inceledim ve bir konu daha fark ettim. Videonuzdaki olay esnasında, o emote'un ateş etmeye yeterli olacağını düşünüp sanırım hata yaptım. Bunu inkar etmeyeceğim, veya farklı bir yere çekip admin yanıltmaya da asla çalışmayacağım. Fakat olay esnasında şöyle bir durum oluşuyor. Arkadaşım size saldırıyor, Rewlon karakteri de yandan gelip arkadaşımı düşürüyor. Ben o esnada konum almaya çalıştığım için ateş etmiyorum. Arkadaşım düştükten sonra benim silahımdan ilk mermi çıkıyor. Videoda net bir şekilde belli oluyor bu durum. Yani, verdiğim emote ateş etmek için yeterli olmasa bile arkadaşımı düşürmenizden sonra ateş ettiğim için ihlal olduğunu düşünmüyorum, eğer emote hatalı olsa bile. Orada ilk mermiler Rewlon karakterine sıkılmamasına rağmen aktif çatışmada Rewlon emote'suz sıkabildiği gibi, silahla arabadan inme emote'umu verdikten ve siz arkadaşımı düşürdükten sonra ateş edebileceğimi düşünüyorum.

Eklemelerim bu kadardı, teşekkür ederim. Keyifli ve seviyeli forumlar dilerim.

#6 - 31.01.2021 17:04
Dostum rolde hiç bir zaman 10k sözü geçmedi demen beni çok şaşırttı.Brayton karakteri dün sabaha karşı rol çevirirken yarına kadar 10k vermeniz yeterli dedi ve o sırada yetkili bir arkadaş yapılan tüm rolleri izliyordu.10K yeterli sözünün üstüne yetkili bizle rol çevirerek para verdi.Parayı aldıktan hemen sonra Brayton’u bulup ona parayı vermeye geldiğimizde birliğinizden biri,10K yetmez gidin 30K getirin dedi.Bizde kendisine Brayton’la 10K da anlaştığımızı söyledik ama kabul etmemekte ısrarcıydı,ben 30K getiriceksiniz dedim demeye devam etti.Bunun üzerine bizde arabımıza binip gittik.50K sözü geçmedi demenede çok şaşırdım sabah 6 sularında evimizin önüne 4 motor geldiğinizde 50K para vermemizi söylediniz ve bizde bunu vermemizin imkansız olduğunu belirttik hemen sonrasında 10K üzerine anlaştık.Diyeceklerim bu kadar başka açıklama yapmayacağım.İyi forumlar.

#7 - 31.01.2021 17:47
Dostum rolde hiç bir zaman 10k sözü geçmedi demen beni çok şaşırttı.Brayton karakteri dün sabaha karşı rol çevirirken yarına kadar 10k vermeniz yeterli dedi ve o sırada yetkili bir arkadaş yapılan tüm rolleri izliyordu.10K yeterli sözünün üstüne yetkili bizle rol çevirerek para verdi.Parayı aldıktan hemen sonra Brayton’u bulup ona parayı vermeye geldiğimizde birliğinizden biri,10K yetmez gidin 30K getirin dedi.Bizde kendisine Brayton’la 10K da anlaştığımızı söyledik ama kabul etmemekte ısrarcıydı,ben 30K getiriceksiniz dedim demeye devam etti.Bunun üzerine bizde arabımıza binip gittik.50K sözü geçmedi demenede çok şaşırdım sabah 6 sularında evimizin önüne 4 motor geldiğinizde 50K para vermemizi söylediniz ve bizde bunu vermemizin imkansız olduğunu belirttik hemen sonrasında 10K üzerine anlaştık.Diyeceklerim bu kadar başka açıklama yapmayacağım.İyi forumlar.
Şuan neyi tartışıyoruz? Savaş kapandı zaten. Şikayet konusundan sapmanızı önermem. Savunmam bu kadar, şikayet değerlendirilebilir

#8 - 06.02.2021 09:54
Savunma yeterli, K&A.