Öncelikle selamlar, iyi roller ve keyifli vakitler dilerim. Pizzastack'ın oradaki tamirci de aracımı tamir ettirmeye gittik, motorumu kapattım ve /atamir yazdım, Daha sonra şikayeti açan arkadaşlar tamir sırasını kapmak için mi bilmiyorum ama bize çarptılar ve duvara doğru hızla fırladık. Kaza rolü yapmak istedik ama ne yazıkki arkadaşlar kaza rolünü sergilemeyip devam etti. Rolle karşılayıp kaçtıklarını düşünerek rolümüze devam ettik. Daha sonra kendilerine motorla seyahat ederken denk geldik ve yanlarına yanaştık, aynalarına yumruk attık. Buraya kadar herhangi bir retarted-rp ihlali gözükmüyor. Yumruk atıp can kırmak, bunun (PG) ihlali olduğunu iddia etmiş. Buna dair şöyle bir video bırakabilirim. Videonun birinci dakikalarında ayna kırma olayına denk gelebilirsin. Bunun gibi bir çok olaya şahit olabilirsin, gül bebek bir karakteri canlandırmıyorum ve ihlal derecesinde bir agrasiflik yapmadım. Bana verdiğin zahiyatı aynanı kırarak ödettim. Rol dahilinde yaşanmış bir olay ve bunu rol ile devam ettirsen daha güzel olabilirdi.
Ek olarak: Motorumuza gelip yüksek bir hızla çarpman asıl bariz bir ihlalken böyle basit göz ardı edilebilecek şeyleri şikayet açmak için ss almıyoruz, ki zaten aramızda geçen diyaloglar ve roller loglara bakılarak kontrol edilebilir. Böyle asılsız bir şikayet olacağını tahmin etmediğimiz için herhangi bir ss almadık.