Konu: [30.01.2021 - Aurora Shiwan] CR  (Okunma sayısı 117 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.01.2021 15:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Aurora Shiwan @Sharkizm

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.01.2021 14:08

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Pony model meslek aracını kullanırken oyuncu bilerek çarpıyor, üzerime sürüyor. Ve bu olay birden fazla kez yaşandı. Kanıtlarım aşağıdaki ekran görüntülerinde var.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Oyuncu oyundaki bütün zevkimi kaçırdı takdir sizin ama yaptırım uygulanmasını talep ediyorum.

#1 - 30.01.2021 20:00
Fark ederseniz 2. ve 3. fotoğrafta bir yokuşta hızlıca geliyorum o ters şeritden geliyor bende vurmamak için diğer tarafa giderken adam sağ yaptı ve çarpışma gerçekleşti 1. ss te ise adam durmadan korna basıyordu ve önde olmama rağmen sağdan soldan vuruyordu video halinde olsaydı bunlar gözükürdü.

#2 - 30.01.2021 21:04
Ve, ek olarak kendisinden özür diliyorum.

#3 - 30.01.2021 21:35
Dostum bari yalan söyleme senin ters şeritten geldiğin bariz belli, ortada. Ss alamadım ama başkalarına da bilerek çarpıyorsun. Senin rol eğitimi alman lazım.

#4 - 30.01.2021 22:19
Dostum bari yalan söyleme senin ters şeritten geldiğin bariz belli, ortada. Ss alamadım ama başkalarına da bilerek çarpıyorsun. Senin rol eğitimi alman lazım.
Dostum sadece şöyle demem gerekki ekip olarak 3 kişiyiz biz arkadan onlar geliyor çarpmak üzere sende önüme çıktın vurdum hatalıyım burada kusura bakma.

#5 - 31.01.2021 12:23
Sen net bir şekilde bilerek çarpıyorsun 2. ve 3.  sste ben hep kendi şeridimdeydim. Ben senin önüne geçmeyim diye bilerek çarptın. Role uygun davranmıyorsun.

#6 - 31.01.2021 14:19
@Sharkizm Bu tarz hareketler OOC yaptırım sebebi olabilir, iyi niyetiniz ve tavrınız dolayısıyla yaptırım uygulanmayacaktır fakat dikkatli olalım lütfen.