Konu: GBI- 29.1.2021  (Okunma sayısı 420 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 30.01.2021 12:38
Biz bir suç işlemedik bu birincisi. Ayrıca aramızda  rolde tanıdığımız insanlar ile aramızda anlaşmazlık çıktı ve kavga  ettik bu en doğal şey. Aramızda sorunlar çıkabilir kavgada  edebiliriz. IC olarak tanıdığımız birini anlaşmazlık yaşadığımızda polise'mi şikayet edeceğiz. OOC olarak bile  insan kardeşiyle  anlaşmazlığa düştüğü zaman kavga eder gidip polisi  aramaz. Çünkü kavgayı unutup tekrar samimi olurlar bir süre sonra. Ortada bir kural ihlali  yok, kimseye DM atmadık veya Non-RP  bir şey yapmadık aksine rol ortamı  oluşsun diye böyle bir girişim sergiledik ve çok güzel roller yaptık. Ve  bildiğim  kadarıyla olaya dahil olmayan ve şahit yazılmayan birinin konu altında yorum atmasıda  yasak, ilginç.

#11 - 30.01.2021 17:39
Yazı yazmanın doğru olmadığı bir şeyi yapman da tuhaf ben kural ihlalini savunmadım, ceza alabileceğimizi öne sürdüm. Sizin ikinizi de SS'lerden de görüldüğü üzere tabii ki rolün iki dakikasında ne kadar rahatsız etmişiz, yaptığımız rahatsız edici ve tüm oyun zevkinizi hiçe saydığımız için çok özür dileriz.

#12 - 30.01.2021 18:07
Bu şikayet açan şahsında rolle bir ilgisi yok, 17:37'de hiç bir rol yaptığı yok yanımıza gelip kendisine karşı yapılmamış bir şeyden dolayı şikayet açıyor, kendisine karşı hiç bir kural ihlali olmamasına rağmen şikayet açıyor çocuk, eğer gbi'yi yaptıysam bana şikayeti Pixie Moon açsın. Role gram alakası olmayıp daha yazı bile yazmamış ss'ini alıp giden birisi bana şikayet açmasın.

#13 - 30.01.2021 18:17
Bu şikayet açan şahsında rolle bir ilgisi yok, 17:37'de hiç bir rol yaptığı yok yanımıza gelip kendisine karşı yapılmamış bir şeyden dolayı şikayet açıyor, kendisine karşı hiç bir kural ihlali olmamasına rağmen şikayet açıyor çocuk, eğer gbi'yi yaptıysam bana şikayeti Pixie Moon açsın. Role gram alakası olmayıp daha yazı bile yazmamış ss'ini alıp giden birisi bana şikayet açmasın.
Benim ve ya başka birisinin rolle alakası olup olmamasının bu olayla bir alakası yok dostum önce bunu bil... Discord'a çağırdın düzgünce konuşmaya çalıştım adam gibi bir şey anlattırmadın zaten. Aynı şeyleri tekrar tekrar söyleyip kendini üste çıkarmaya çalışıyorsun. Kimseyle aramda ooc bir kin yok bunu belirtmek isterim. Orada gerçekleştirdiğiniz BRAWL/CK artık her ne rolüyse bunu başka bir yerde yapmalısınız. Güvenli bölgelerde böyle bir şey yapmanız diğer oyuncuların huzurunu bozar benim huzurumu bozduğu gibi. Daha fazla gerekmedikçe cevap yazmayacağım admin kararını bekleyelim lütfen.

#14 - 30.01.2021 18:24
Discord muhabbetini buraya katma eğer sen katıyorsan ben de katayım abin yaşındaki insanlara hitabın berbat orada yapılan şeyde seni rahatsız eden ne dediğimiz de verecek cevabın bile yok ooc kininde olsa da olmasa da umrumda değil. Burada GBI sana mı yapıldı, DM mi atıldı sana, küfür mü edildi sana daha rolde yoksun rol bile yapmıyordun biz oraya gelene kadar daha rolde mesaj bile yazmamışsın yanımıza gelip ss alıp gidiyor sadece çocuk. Kişinin kendisine bir şey yapılsa anlarım hatalı olduğumu ama yok.

#15 - 30.01.2021 21:24
Ağzını bozmadan terbiyeli bir şekilde konuş. Madem şikayeti açacak kadar bilgilisin birde forum üzerinde nasıl konuşulacağına dair genelgeleri okumanı tavsiye ediyorum.

#16 - 02.02.2021 22:26
Selamlar!

Kendileri arasında bir rol yapmışlar, bir nebze dışarıdan trolling gibi görünse dahi kendi aralarında ve topluluğun aktif olmadığı bir zaman zarfında olduğu için, cezai bir işlem uygulanmayacak.

Fakat bu durumun takibindeyiz, anlayacağınız; Tekrar böyle alanlarda birbirlerinize vuramaz, bu tarz roller yapamazsınız. Güncel oyun kurallarımızı okuyun.