Konu: Maske 17859 Hendrew Esquines  (Okunma sayısı 144 defa)

#0 - 29.01.2021 15:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @pankek

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @nokia6

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.40-15.39

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 2) ÇATIŞMA
Bir bölgede çatışma yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun çatışmaya katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir çatışma olduysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 8 saat geçmeden tekrar çatışmaya giremezler. DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle Lamar @nokia6 devamlı bizi vurdukları için Hendrew'i vurdu daha sonra Hendrew'in arkadaşı Castro beni vurdu ve beni ve Kordelli kaldırıp buzluğa götürdüler rolümüze devam ettik daha sonra Haik_Kalashikov bizi kurtardı bir daha sorun istemediğini söyledi sonra benı tekrar mahalleye bıraktılar ve devam ettim. Mahalleye araçla gelip turladılar ve bende sordum sorun ne diye bana siktir git tarzı konuştular ve tekrar vurdular hem ben vurulmuştum hem silah kullanan hendrew loglarda bunların kanıtları var.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Oyunda ayaktan çok yerdeyim teşekkür ederim 1 saat araylada rklı adamı vurmassınız, kendinizde rklıyken umarım dmlerinize bir son verirsiniz iyi forumlar.

#1 - 29.01.2021 16:05
Merhaba, evet seni düşürdük. RK'lıyken Fear-RP yapmak yerine bize küfür ve tehtidler yağdırdın, ben de IC gelişmeler dahilinde karakterimin tepkisini sergileyip sana ateş ettim. RK'lı iken tekrar agresif role girişmek yasak fakat sen hiç bir şey olmamış gibi bana küfür ediyorsun. Savunmam bu kadar, daha fazla yazmayacağım.

#2 - 29.01.2021 16:14
Evet kişiyi Idlegas'ta @scox  ile vurduk fakat ss almamışım arkadaşlar aldıysa atacağım buraya.

#3 - 29.01.2021 16:27
Merhaba, evet seni düşürdük. RK'lıyken Fear-RP yapmak yerine bize küfür ve tehtidler yağdırdın, ben de IC gelişmeler dahilinde karakterimin tepkisini sergileyip sana ateş ettim. RK'lı iken tekrar agresif role girişmek yasak fakat sen hiç bir şey olmamış gibi bana küfür ediyorsun. Savunmam bu kadar, daha fazla yazmayacağım.

Elimde kişiyi vurduğuma dair ss yok fakat, kişi zaten burada durumu kabul etmiş RK lı iken tekrar agresif role girişmek yasak fakat sen hiç bir şey olmamış gibi bana küfür ediyorsun bende tekrar ateş açtım tarzında durumu kabul etmiş, savunmam bu kadar tarzı olayı kabullenmiş zaten. Elimde yalnızca Castro karakterinin vurulduğuna dair ss var. Kişi durumu kabullendiği için herhangi bir sorun yok kişinin ceza alması iyi olur gibi.

#4 - 29.01.2021 19:37
Savunmalar yetersiz. Kişi bir kere vurulmuş, tekrar Hooduna gidiyorsunuz. Size Fear RP uyguluyor ama siz küfürler ediyorsunuz. Bir şey dediği zaman silahı çekip vuruyorsunuz.

Maske_17859 cezalandırılacak.