Discord konuşmaları kanıt olarak kabul edilemez.
Görüşme yapılan Discord'un, Vice Roleplay adı altında kurulan ve yöneticiler tarafından onaylanmış resmi bir Discord sunucusu olduğunu kanıtlar mısın?
Kişiler suçlarını kabul etti, ek olarak oyundan /soru üzerinden sesli videoların kanıt olarak sayıldığını öğrendim gerekirse loglar incelenebilir ve daha önce bu tarz şikayetler ile bazı kişiler sunucudan yasaklandı. Son kez ekleyeceğim lütfen şikayette ismi geçmeyen kişiler konuya dahil olmasın. Yönetici kararı bekleyebiliriz.
Herkese iyi akşamlar, "Kişiler suçlarını kabul etti" gibisinden yazarak savunmamızı bastırmamanız önerilir iyi bir durum değil, biz gerekli yerler ile iletişim kurup savunmamızı daha iyi şekilde yapmak istedik. Videoya gelecek olursak, gece vakti orada da belirttiğim gibi yeni uyanmışım ve bir kaç olay dönmüş olayın haricinde kendisini de söylediğim gibi kendisi kinlenerek yaklaşım bulunduğu için arkamdan öyle bir rol çevirdi, üstüne şikayet açtı ve ben olanların içerisinde kendimi kabul ettim. /soru üzerinden chatlog kontrolü yerine bizimde sunduğumuz gibi kanıtlarınızı resim ile beraberinde sunarsanız seviniriz, gerisine yönetim karar verir. Ayrıca orası sunucunun resmi discord kanalı olsa amenna, fakat orada biz kendi kanalımızdayız ve klasik muhabbet açmışız. Kişi videoya alırken kendisininde benim dediklerimi alt tarafta chatlogda geçerek dediklerimi bir bir onaylarken videoya almasıda ayrı bir trajedik durum. Söz konusu açıklanacak fazla durum yok, Vice sunucusunun resmi discord kanalında olmayaraktan kendi kanalımızda böyle bir iletişim gerçekleştirilmiş ve ORTAK bir şekilde, sinirli olmamız gayet normal çünkü kimse ceza yemekten mutlu olmaz. Ayrıca ben bu cezayı alalı bir hafta oluyor, bir haftadır kişilerle hiçbir şekilde PM içerisinde ve oyun içinde IC olarak bir iletişime geçmedim, geçme gereğide duymadım şikayeti zamanında yedik eyvallah çekip rollerimize devam ettik. Bir hafta sonrasında neden tekrardan bu olay gündemlerine gelmiş anlamış değilim. Herkese iyi forumlar dilerim, kanıtları alt tarafa bırakıyorum. Videolarda da resmi kayıtlarımız zaten görünüyor, kendi discordumuzda iletişim kurarken videoya alınıp 1 hafta sonra yükseldiğimizi ve rollerimizi gördükleri için birlik görüşümüz önümüze takla koymuş olduklarından başka bir çözüm bulamıyoruz. Tekrardan belirtiyorum, ben şikayetin cezasını aldıktan 1 hafta geçmiş, bu konunu açılması 1 hafta 2 veya 3 gün öncedir. Kanıtlarımızı veya savunma olarak sorduğumuz soruları aşağıya bırakıyoruz.