Konu: Cesar Blackwell | Non-RP, Powergaming, rolde /q  (Okunma sayısı 142 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.01.2021 22:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cesar_Blackwell @serkanucar08

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tommy_Parker @laylaylom

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.01.2021 22:07

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

NON-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşım Tommy_Parker ile geziniyorduk Cesar_Blackwell ismindeki şahıs ile dolaylı yoldan daha önce husumetli rolümüz bulunuyordu. Tekrar karşılaştık, aracımıza binmeye ve dağa doğru gitmeye davet ettik, o da kabul etti. Dağa geldiğimiz sırada arkadaşım falçatayı onun boğazına dayamış emotu verdi, ben de sopayı kavrama emotesi verdim. Ancak şahıs boğazında falçata olmasına rağmen koşarak uzaklaştı NON-RP ihlali yaptı, sonrasında SSlerde göründüğü gibi nehire atladı, yüksek bir dağdan nehire atladığından powergaming ihlali yaptı, en son ise kendisine pm üzerinden şikayet açacağımı söyledim. Sonra tekrar pm atarak eğer geri gelirse role devam edebileceğimizi söylemek istedim fakat arkadaş oyundan çıkmıştı bu da rolde /q ihlaline giriyor. Arkadaş 2 seviyeymiş sanırım trollemek istedi. Rolümüzde birçok ihlalde bulunarak rolümüzü baltaladı, şikayetçiyim. 

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını istiyorum.

#1 - 28.01.2021 12:32
 Şahitliğimi onaylıyorum.Rol yaparken zevkimizi kaçıran bir olay bu durum , gerekli cezayı almasını istiyorum. :) :-X

#2 - 29.01.2021 12:43
@serkanucar08 Gün içerisinde savunma yapınız.

#3 - 31.01.2021 02:32
Arkadaş bana mekanlarına gideceğını söylemişti sonra bende davetlerını kabul ettım orası doğru ama ben kaçmadım oyun crack hatası verdı o yüzden oyunum attı beni bende geri girdiğim zaman bunları aynı yerde göremedım bende şehire gittim bende bunlardan şikayetçiyim.

#4 - 31.01.2021 14:37
Savunma yetersizdir. Yaptırım uygulanacak.